и аз се присъединявам към пожеланията!
Пък и май ще съм първата нова бременелка в тази тема .Ами на 16.07 си направих тест и беше положителен.Бяхме на Несебър и не се сдържах да изчакам да се приберем,а на 19-ти отидох до Бургас за кръвен тест-резултат 189.Днес ходих да ме видят и се видя само плодно сакче(15мм.) и малка точица,но се надявам скоро да има и сърчице и този път да стигнем до край.Доста ме тресе шубето,а и съм много объркана.Лекарят,при които ходя за билки,иска да ги пия и през бременността.Освен това ,каза че не е желателно да ходя на ехограф често през първите 3 месеца.Отделно ми назначи схема,която да прилагам през първите 3 месеца - 15 дена Дуфастон,след това 10 дена вит. Е и после пак Дуфастон и т.н.От една срана ме е страх да ги пия тези билки сега,но пък от друга-познавам 3 момичета,които изпълниха всичко и сега се радват на своите дечица.Едната има близнаци-тя също ги пи билките,а аз загубих моите-тогава не посмях да ги пия.
Ами доста дълго и объркано стана,но вие ще разберете паниката ми.Сега само се моля тази бременност да не завърши като другите две и най-накрая и аз да гушна едно малко слънчице!
Леле, Зори, да направиш кръвен тест с такъв резултат при това в Бургас и да не го полеем на капаните, срамота !!!
Ако знаеш само как ме зарадва, не можеш да си представиш!
Силна прегръдка имаш от мен, лека и спокойна бременност до края !!!
Целувам те много много много!