След неуспешна парва инсеминациа,моиат гинеколог ми препорача пална почивка,ремлаь и....да не мислиа за това.Това пусто забремениаване го чакам вече повече от 3 години...Усещамиа,трепетни ошакваниа,очертано в розова рамка мислено бадещо маичонство...и после ежемесечното жалко разочарование!!!Като ми прокапе,веднага ми идва спасителната мисал:"сигурно е цветна бременност!!!",но уви...като реклама на тото:"не губете кураж до следващиа тираж!!!"! Наистина , как да не го мислиш,като "доброжелателни" познати уж мислеики ти доброто намират една камара гадни начини да ти го намекнат,това ми се случва наи-вече ,когато се варна в Българиа има една порода наши "доброжелатели",които не пропускат да ми кажат,колко много се радвали за мен,че сум се устроила в чужбина,че мажа ми бил чужденец,че...ээе,ВЕЧЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ СМЕ СИ НИАМАЛИ ДЕЦА,но то и това щиало да се оправи,представи си!!!Или пак да гледаш разочарованите и питащи погледи на своите близки:"...нищо мамо,не се притесниаваи,другиа месец ще стане,сигурна сум!!!"Пониакога ми е идело да крещиа,да ме оставиат на мира с тиахната загриженост!Гинекологат ми ме посаветва,ако чувствам нужда да се посаветвам с психолог,та нали...аз самата сум психолог по образование!!!Случи ми се в краиа на август,биах си в Булгариа,на брега на морето,седнах една привечер с моиата сестра и с една приателка,коиато след 5 години чакане наи-после беше забремениала та с известна доза реализам,автосугестиа и ниаколко искрени думи от тиах двете проумиах,че наистина се биах вманиачила на тази тема,не могеш да не мислиш,но могеш да не го превращаш в идеиа фикс,има толкова хубави неща ,които те заобикалиат...Настрои се позитивно(метод добре известен още от древността)! Сега сам много по-спокоина,сминалиа месец все още не биах готова за втора инсе,но го приах савсем хладнокравно,сега си пиа лекарствата,благодариа на Бога(ако има такав),че имам подкрепата на мажа ми и чакам удодниа момент за втора инсеминациа.Повиарваи ми,че сега се диша по-леко!Успех