Ето ме, току що се връщам от билковата аптека на Поп Богомил. Хората там са доста любезни и звучат компетентно. На Мъж ми исках да му взема магарешки бодил, че досега купувах от аптеките на Лечител. Там ми препоръчаха обаче "бабини зъби", те били точно за целта, докато бодилът бил доста обща билка. Като казах, че е лекувал дълго време бактерии (простатит) ми дадоха и една билка на проф.Ламбрев - за простатата, бъбреците и пикочните канали. Аз съм пила преди време билка за бъбреци на проф.Ламбрев и съм изключително доволна. Вътре има много съставки, ако някой се интересува, мога да кажа.
Имах идея и аз да си взема нещо, само се притеснявах дали с нещо няма да ми навреди евентуален прием на билки, като хормонално нещата при мен са съвсем наред. Като казах, че аз нямам проблеми, ме питаха с нервите как съм
Като казах, че съм психически устойчива, се зачудиха дали да ми включат клинавиче, ама накрая го включиха и него. Така че, женският чай включва: гръмотрън, ветрогон, цариче, клинавиче, живовлек, маточина. Включително и по моя идея ми го дадоха да го пия "разводнен" - по малко количество по-малко киснат. Пие се от ден 11 до М (от ову до М). Имал свойства да се бори със затормозена психика, разширявал леко тръбите (тези две неща ми казаха по-конкретно).
Женските билки, като се пият от Ову до М, би трябвало да нямат противопоказания при бременност? Проверявал ли е някой?
Ами това е, пък да видим
Успех на всички!!