0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Билки за забременяване
« -: Август 18, 2004, 19:17:08 pm »
Здравейте всички!
Без да искам се натъкнах на една билкова аптека до Лъвов мост /поръчаха ми да купя от там билки/.  Съставят билкови рецепти. Има и за забременяване - пият се по схема и от мъжа, и от жената. Курсът на лечение е около два месеца с две билкови рецепти. Някой пробвал ли ги е?  :roll:  :?:  :?:  :?:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Билки за забременяване
« Отговор #1 -: Април 02, 2005, 13:35:53 pm »
2 месеца,това ми се вижда твърде малко. :(
<br />
*
Билки за забременяване
« Отговор #2 -: Април 29, 2005, 11:24:00 am »
Погледни в клубовете на dir.bg.  Темата е "Споделено-как успях да забременея" на nati_nat.
Успех:))
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #3 -: Април 29, 2005, 12:42:41 pm »
Аз ги пия в момента.
*
Билки за забременяване
« Отговор #4 -: Май 04, 2005, 12:12:44 pm »
И аз ги пия. Ще се отчета през юли дали има резултат.
Билки за забременяване
« Отговор #5 -: Май 04, 2005, 14:33:53 pm »
Цитат на: Lali
Аз ги пия в момента.

Лали, ако човек хормонално няма никакви смущения, могат ли да му "разбутат" баланса тия билки?
Знам че не бива никакви билки да се пият без показания.

Някой друг ако има задълбочени познания по темата моля да каже :)
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #6 -: Май 04, 2005, 17:40:20 pm »
Фреш, това което забелязах при мен, за месеца, през който ги пих,е че температурата ми се повиши с един градус и три десети, докато преди това ми се повишаваше с 3-4 десети.
Мисля, че билките не са изследвани достатъчно и гаранции няма.
За билките
« Отговор #7 -: Май 12, 2005, 14:13:54 pm »
Ето ме, току що се връщам от билковата аптека на Поп Богомил. Хората там са доста любезни и звучат компетентно. На Мъж ми исках да му взема магарешки бодил, че досега купувах от аптеките на Лечител. Там ми препоръчаха обаче "бабини зъби", те били точно за целта, докато бодилът бил доста обща билка. Като казах, че е лекувал дълго време бактерии (простатит) ми дадоха и една билка на проф.Ламбрев - за простатата, бъбреците и пикочните канали. Аз съм пила преди време билка за бъбреци на проф.Ламбрев и съм изключително доволна. Вътре има много съставки, ако някой се интересува, мога да кажа.
Имах идея и аз да си взема нещо, само се притеснявах дали с нещо няма да ми навреди евентуален прием на билки, като хормонално нещата при мен са съвсем наред. Като казах, че аз нямам проблеми, ме питаха с нервите как съм  :wink:  Като казах, че съм психически устойчива, се зачудиха дали да ми включат клинавиче, ама накрая го включиха и него. Така че, женският чай включва: гръмотрън, ветрогон, цариче, клинавиче, живовлек, маточина. Включително и по моя идея ми го дадоха да го пия "разводнен" - по малко количество по-малко киснат. Пие се от ден 11 до М (от ову до М). Имал свойства да се бори със затормозена психика, разширявал леко тръбите (тези две неща ми казаха по-конкретно).

Женските билки, като се пият от Ову до М, би трябвало да нямат противопоказания при бременност? Проверявал ли е някой?

Ами това е, пък да видим :wink:

Успех на всички!!
Благодаря ти, Бени!

*
Билки за забременяване
« Отговор #8 -: Май 12, 2005, 14:58:00 pm »
Ще взема да отида и аз да си купя билки от тази аптека :lol:
Фрешче, а женския чай един и същ ли е, или на всеки различни билки дават?
Билки за забременяване
« Отговор #9 -: Май 12, 2005, 15:08:50 pm »
Цитат на: StefiZ

Фрешче, а женския чай един и същ ли е, или на всеки различни билки дават?

Да ти кажа не знам, това е може би някакъв "базов пакет" - "за жената: за забременявне". Ако имаш някакви по-конкретни проблеми, напр.кисти, хормонални нарушения, може да прибавят и нещо друго. Като кажеш какъв ти е статусът, ще те посъветват, предполагам.
Така или иначе на място ги смесиха.

Работното време специално на Поп Богомил 38 е:

понеделник-петък: 09.00-19.00;
събота: 09.00-17.00; неделя - почивен ден.

Поздрави :)
Благодаря ти, Бени!

*
Билки за забременяване
« Отговор #10 -: Май 12, 2005, 15:25:44 pm »
А в какво съотношение са билките или са по равно от всяка?
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Билки за забременяване
« Отговор #11 -: Май 12, 2005, 15:27:24 pm »
Ами аз като бях и им казах за ПКЯто. Те ми дадоха първо билки за изчистване на кистите и след това ще се преценява какво следва. Вероятно е индивидуално изписването на билките. :balk_173:
Билки за забременяване
« Отговор #12 -: Май 12, 2005, 15:29:10 pm »
Цитат на: gybka
А в какво съотношение са билките или са по равно от всяка?

Гъбка, това не мога да ти кажа! Видях само че ги сипват на един кантар.

Успех!
Благодаря ти, Бени!

*
Билки за забременяване
« Отговор #13 -: Май 12, 2005, 15:35:03 pm »
Благодаря за отговора, питах, защото по принцип ми няма нищо, т.е. нямам ПКЯ, хормоните са ми в норма, та затова. Но ми хареса това в твоя чай, че разширявало тръбите и като отида да си искам директно същите билки или да чакам те да преценят.
Билки за забременяване
« Отговор #14 -: Май 12, 2005, 15:41:19 pm »
Цитат на: StefiZ
да си искам директно същите билки или да чакам те да преценят.

Направо тези ще ти дадат, щото и аз нямам никакви оплаквания. Тия са в тетратката в раздела: забременяване, жени. Иначе имат и други свойства, но това конкретно казаха. Пиши как е минало, ако ходиш :wink:

Мили момичета, някой от вас да е купувал бабини зъби за мъжа си оттам? Сега като гледам, листа с указанията явно съм си го забравила, някой ако го има да ми напише какви бяха, да си спестя ходенето до там пак?

Благодаря! :D
Благодаря ти, Бени!

*
Re: За билките
« Отговор #15 -: Май 12, 2005, 16:36:06 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Пие се от ден 11 до М (от ову до М). Имал свойства да се бори със затормозена психика, разширявал леко тръбите (тези две неща ми казаха по-конкретно).

Женските билки, като се пият от Ову до М, би трябвало да нямат противопоказания при бременност? Проверявал ли е някой?

Ами това е, пък да видим :wink:

Успех на всички!!

Обаждах им се два пъти по телефона, за да питам трябва ли да ги пия по време на М и ми казаха, че трябва. Пак ли нещо не съм разбрала, сигурна ли си, че се пият от Ову до М :?:
Re: За билките
« Отговор #16 -: Май 12, 2005, 17:19:01 pm »
Цитат на: elfi

Обаждах им се два пъти по телефона, за да питам трябва ли да ги пия по време на М и ми казаха, че трябва. Пак ли нещо не съм разбрала, сигурна ли си, че се пият от Ову до М :?:

Елфи, абсолютно сигурна съм! Преписвам дословно от пакета: "от 11тия ден след М до 1ви ден на следващия М"

Предполагам, ти пиеш по-различни билки, затова схемата е друга!

Поздрави!
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #17 -: Май 12, 2005, 17:32:49 pm »
Понеже преди тази комбинация, Фреш, дават клинавиче да се пие. Та за него става въпрос, че се пие и по време на М., предполагам.
Билки за забременяване
« Отговор #18 -: Май 12, 2005, 17:33:58 pm »
Цитат на: Lali
Понеже преди тази комбинация, Фреш, дават клинавиче да се пие. Та за него става въпрос, че се пие и по време на М., предполагам.

Така ли Лали? За какво го дават първо него самостоятелно? (Иначе участва в моята смес)
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #19 -: Май 12, 2005, 17:48:32 pm »
Да, участва. Аз си я взех тази смес и сега я пия. Но преди това дават да се пие един цикъл клинавиче. В същата аптека. Такава била процедурата ми казаха.