Здравейте и от нас вече на канадска земя!
няколко дни тук си почивахме от ваканцията - и си оправяхме къщата.
Иначе предстоят в България започна с болести - аз и децата имахме вирусен грип - повръщане и растройство, това продължи цяла седмица, добре, че повръщането беше само един ден.После жегите ни поизмъчиха, особено в Петрич, където беше 40-45 градуса.В София бяхме само седмица, там където отседнахме нямаше никакви удобства за близнаци, асансьорът малък, количката не влиза, няма никъде тротоари, карах само по улицата, което си е голям стрес според мен, а и всичко е една голяма строителна площадка...Добре, че отидохме до Гърция , да си отдъхнем малко от тази лудост.
Иначе България си е същата от преди 5 години, само повече застроени площи и много високи цени.
, особено детските неща.Всички ми викат купи си нещо от България,ама какво,
.
Не видях много помощ от баба и лели, на свекървата не се сърдя, тя от възрастта съвсем е "изнемощяла"...но лелите можеха повече да се включат
Не можах да се обадя, защото наистина имахме много задачи и с бебетата навсякъде, беше трудничко.
Понякога влизах и ви четях, но нямах възможност да пиша.
Поздравления на новите бременелки - Зори, Диана, Уайт и другите- стискам ви палци до края. На новородените бебета да са здрави и никакви проблеми.
Иначе Боби и Антъни са добре, растат, Ант проходи, но Боби още не смее да се пусне.Също казват мама, ам ам и меме/млекце/.
Другите работи още не умеят, освен , че като име пея хей ръчички хей ги две, си търкат ръцете и пляскат.
Това е за сега от нас
Доскоро писане
ема2