Здарвейте и от мен. Липсвах няколко дни но лежах в болница.
Като отидох на лекар във вторник моята доки ме изпрати директно в болница - имах право на избор - МД или Шейново. Избрах уж по-малкта мизерия Шейново. Няма да споменавам отвратителната обстановка в болницата, мръсотията, хлебарките и т.н. Да не говорим за патологията където бях аз. Изписаха ме днес (задължително е да имаш три нощи там за да си оправдаят клиничните пътеки) след като ми надупчиха задника с папаверин и ме натъпкаха с магнерич. Приеха ме с диагноза заастрашаващ аборт с болки в корема и адски такива в кръста. Болките в корема ми поотшумяха от магнезия, но болките в кръста ставаха все по кошмарни. Папаверина не ми подейства въобще. Съмняваха се за бъбречна криза - единственото което направиха да ми облекчат болките е че веднъж ми включиха една банка бусклоизин. Мога да кажа че отношението на лекари, акушерки, санитарки и др. беше повече от ужасно. Чух много хвалби за д-р Велев, но аз останах адски разочарована от това "светило". Ще ви дам пример втория ден - сутрешна визитация, въпрос как се чувствам, аз обяснявам, прекъсва ме по средата и казва че продължаваме същото лечение, изразява съмнение за бъбречна криза, питам дали не е някой прищипан нерв, послдва отговор "Ами може и нерв да е, не знам.", след което остави стажантите да ми пишат рецепти. Това е сдве суми. От както съм си в къщи съм по-добре. Никога не бих отишла повече в Шейново....просто още съм много възмутена от лекари и персонал, от отношение, липса на всякаква тактичност и т.н. За тактичността го казвам защото станах свидетел на два пъти на липсата на такава и жестоко отношение лекар-пациент.
Иначе хубавите новини са че бебо е ОК, дори е по-добре от мен. от главата до дупето е 15см. и тежи 109гр.