Бръмбарче, пиши на КИРИЛИЦА!
Ето написаното от Бръмбарче:
Здравей, Ели, аз също нямам деца, а около мен всички или вече имат, или очакват дете.Много мои познати след раждането на детето се променят основно, тук включвам и мъжете.Предишните теми, които са ги вълнували избледняват на фона на вълнението около децата. Напоследък се сблъсквам ежедневно с разговори за деца, бебета, бременност, раждане, отглеждане, училище и т.н. Истината е, че ако дори за миг успееш да се поставиш на тяхното място, ще разбереш, че усмивката на твоето бебче,
малките очички, които гледкат и опознават света и погледът, който очаква помощ и
обяснение от теб, майката или бащата, изменят фокусът на твоето мислене, защото в този момент разбираш, че именно заради тези мигове си готов на всичко.
И точно затова хората непрекъснато говорят за децата си.
Виждам промяната както в жените, така и в мъжете, усмивката на лицето когато попиташ как е детето и от там следват цели часове разговори на тема детето.
Аз нямам деца, даже племенници, но въпреки всичко се включвам, слушам, защото и аз един ден ще имам свое бебче, даже се хващам, че и на моето лице се появява сладка
и изпълнена с щастие усмивка при мисълта, че и аз ще имам свое дете един ден...
макар да не съм намерила още таткото де...
Вслушваш се в техните разговори и постепенно започваш да разбираш всъщност за какво точно става въпрос, а освен това научаваш и доста интересни неща, които след време и на теб ще бъдат от полза!!!
Поздрави