Благодаря ви милички! Направо ме просълзиха думите ви!
Снощи говорих с половинката и слава богу, не му трябваха повече от 5 мин. да ми каже, че няма да правим нищо друго, ами действаме. Благодаря и на него!
Док не ме посъветва нищо, видях само как се ядоса и каза: "...ами не знам какво да ти кажа". При което аз му казах, ами продължаваме, а пък ако реша нещо друго - ще му звънкам.
Евро, мерси за идеята, ама док като не каза нищо такова - сигурно за мен не е подходящо. Факт е, обаче, че след толкова болка и "ровчене" из мен, нито ми прокърви нещо, нито пък ме боли. Дали има това значение не знам, но по едно време от сондажа си припомних усещанията от цветната снимка. Е, не чак толкова де!
Ази, аз май не се притесних толкова от труден трансфер, ами от думите на док, че вероятността е голяма да няма как да ги сложи. А той е човекът, който знае и затова така се притесних.
Пинк 77, да и аз сега вися на болницата 2 катетъра
Ааа, док ми каза при трансфера да си напълня мехурчето до спукване, пък като се знам каква съм пикла
- ще съм голяма картинка!
Бърборанка, хайде време е да си изпълниш обещанието - желая ти го от все сърце!
Благодаря и на останалите момичета, съпричастни към терзанията ми - страхотни сте. Затова и всеки ден се тикам и чета в този и в съседния БГ мама форум. Вие сте ми второто семейство.
Още веднъж благодаря - наистина ми вдъхнате сили и мога смело да заявя: ПРОДЪЛЖАВАМ И НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ЛЕСНО.
Успех на всички вас и нека следващите месеци тук валят само положителните тестчета и радостните новини!