0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Проблем при сондажа
« Отговор #80 -: Септември 04, 2007, 14:05:05 pm »
ама иначе е весело при вас момичета,поуспокоих се .
да бе голям купон е  :party: , еле като се сджавкаме, ама в спора се ражда истината.  :lol:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #81 -: Септември 04, 2007, 14:05:51 pm »
Цитат
и половинката ти не е лошо до теб, но ако не може винаги, по-добре си запази неговата компания за пункцията.  Стискаме палци!
жадълже трябва да е там!  :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #82 -: Септември 04, 2007, 14:16:16 pm »
Цитат
и половинката ти не е лошо до теб, но ако не може винаги, по-добре си запази неговата компания за пункцията.  Стискаме палци!

Хихи, вярно, че трябва да се появи, но има случаи, в които идва само да изпълни собствената част от ангажимента, а не стои през цялото време на пункцията пред кабинета, заедно с всични нервнички мацки, които са там за проследяване на стимулацията.
*
« Отговор #83 -: Септември 04, 2007, 14:19:59 pm »
Няма да дойде,ама...ще спи на постелка пред входната врата :D

*

evro

• 5167
« Отговор #84 -: Септември 04, 2007, 14:20:58 pm »
Цитат

Хихи, вярно, че трябва да се появи, но има случаи, в които идва само да изпълни собствената част от ангажимента, а не стои през цялото време на пункцията пред кабинета, заедно с всични нервнички мацки, които са там за проследяване на стимулацията.
ох кога пак ще дойде това времеее...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #85 -: Септември 04, 2007, 14:25:41 pm »
Цитат

ох кога пак ще дойде това времеее...

Off topic, ама да ти кажа аз след дългото чакане до края на летните отпуски осъзнах, че нямам сили в момента за надежда.  Дано твоето дойде още следващия месец :)
« Отговор #86 -: Септември 04, 2007, 14:28:43 pm »
оф моя не може-в Турция е.Ангажирах колежка :)
*

evro

• 5167
« Отговор #87 -: Септември 04, 2007, 14:32:39 pm »
Бравос!
Чакаме добри новини утре! :D

Те осмислят живота ни!

« Отговор #88 -: Септември 05, 2007, 11:06:02 am »
нямаше сондиране момичета.Имала съм киста и сега ще пия хапове :(
*
« Отговор #89 -: Септември 05, 2007, 11:14:23 am »
нямаше сондиране момичета.Имала съм киста и сега ще пия хапове :(
Е нищо де, не гледай така тъжно, случва се. Всяко зло за добро.  :D
« Отговор #90 -: Септември 05, 2007, 12:51:12 pm »
права си пета благодаря за подкрепата чао и до скоро
*
« Отговор #91 -: Септември 13, 2007, 13:26:43 pm »
Въпросче. Маркова ми каза да дойда на 28.09 за сондажа и да нося парите за лекарствата тогава, но всъщност нямам рецепта а лекарствата искам да си ги взема от друго място не от Брегалница. Въпроса ми е - веднага след сондажа какви лекарства трябва да вземам и мога ли да изчакам до същинската стимулация да си набавя по скъпите или трябва пакета да е готов при сондажа. Сори за обърквацията ама и на мен ми е объркано.
*
« Отговор #92 -: Септември 13, 2007, 13:44:52 pm »
Въпроса ми е - веднага след сондажа какви лекарства трябва да вземам и мога ли да изчакам до същинската стимулация да си набавя по скъпите или трябва пакета да е готов при сондажа.
Ако сондажа ти е на 21ви ден от цикъла, както обикновено се прави, и ако ще си по дълъг протокол, то може да се наложи да купиш веднага Диферелин или Декапептил, каквото ще ти назначи, за да започне блокажа.
Останалите лекарства ще са ти нужни на първи-втори ден от следващия цикъл.
Лично аз бих предпочела да си набавя всичко нареме и да не рискувам да започна блокаж без да имам налице лекарствата за стимулацията, защото ако закъснее доставката, става кофти.
*
« Отговор #93 -: Септември 13, 2007, 14:38:07 pm »
Мила Надинчи ако успееш да си набавиш навреме същинските лекарства имам предвид стимулиращите препарати от друго на по-изгодни цени е добре. Обаче АГ Варна имат някакви "специални" отношения с аптеката на ул. Брегалница - с "рецептата", която ти дават освен същинските лекарства си купуваш и един пакет с "помощни материали" включващ памперси(за възрастни), спринцовки и игли, тест за бременност и др.(само това запомних). Та този пакет остава ТАМ в кабинета и ти повече не го виждаш. Аз специално не си получих спринцовките и иглите. Цялата тази торба пълна с щуротии струва около 300 лв. От АГ-то просто ще ти искат този пакет скъпа  :). Питай ги пак дали можеш да купиш от друго място....най-много да ти вдигнат скандал доцентката и особено Малена акушрката. Успех
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
« Отговор #94 -: Септември 13, 2007, 14:44:04 pm »
Според мен въобще не ги питай кое от къде да купуваш , а им кажи че не си рабрала че трябва да носиш всички пари за лекарствата и ги питаи кое е най важното за деня да купиш , а другото ще отидеш на другия ден  :wink:
*
« Отговор #95 -: Септември 13, 2007, 14:47:32 pm »
... пакет с "помощни материали" включващ памперси(за възрастни), спринцовки и игли, тест за бременност и др.(само това запомних). Та този пакет остава ТАМ в кабинета и ти повече не го виждаш. Аз специално не си получих спринцовките и иглите. Цялата тази торба пълна с щуротии струва около 300 лв.

Иглите може да не ги виждаш, но всеки ден ги усещаш да те убождат с тях. С една игла източват лекарството от ампулата, с втора те боцкат.
"Памперса" ти го слагат да лежиш върху него по време на пункцията и на трансфера.
Теста за бременност е ясно кога го виждаш.
В пакета има още упойка, абокати, фолиева киселина, Преднизолон, Аспирин Протект - всичко това го ползваш.
Цената е 110-115лв - информацията е от днес от аптека Брегалница.
*
« Отговор #96 -: Септември 13, 2007, 14:53:30 pm »
Аз специално не си получих спринцовките и иглите.
Ако кажеш, че ще си слагаш инжекциите сама ти дават и игли и спринцовки. Говоря от опит. :D
 И цената наистина не е 300лв.  :wink:
« Последна редакция: Септември 13, 2007, 14:57:56 pm от peta »
*
« Отговор #97 -: Септември 13, 2007, 15:02:48 pm »
Уффффф пак не ми публикува постинга  :x. Да наистина не е 300лв. пардонннн  :). Но понеже аз си слагах инжекциите трябваше поне да ми дадат спринцовките и иглите но нейсе здраве да е.  :wink:
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

*
« Отговор #98 -: Септември 13, 2007, 15:05:15 pm »
Но понеже аз си слагах инжекциите трябваше поне да ми дадат спринцовките и иглите но нейсе здраве да е.  :wink:
Ми трябвало е да нахалстваш бе момиче, никой иначе няма да те пита искаш ли си ги.  :wink:
Важен е резултата!  :D
*
« Отговор #99 -: Септември 13, 2007, 15:06:09 pm »
Пета извинявай мила просто не ти прочетох постинга .... права си