0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Проблем при сондажа
« Отговор #100 -: Септември 13, 2007, 16:15:55 pm »
Момичета и аз да се включа...На 16.02.2007 ми правиха сондаж и това,което купихме от аптека "Брегалница" бяха 15 бр. Decapeptil 0.1/по 13,85 лв.-един.цена/ и консумативи/78,33 лв./.207,75+78,33=286,08 лв.+57,22 ДДС=343,30 лв.-ПЛАТИХ.Но тъй като въобще не започнах стимулация,поради грешка на някой членове на екипа...се чудех дали ще ме карат сега отново да си купувам консумативите.Добре,че си запазих фактурата/смятам да им напомня,че съм си купила консумативите.Само една упойка съм ползвала.Decapeptil-а ми е в къщи. :wink:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #101 -: Септември 13, 2007, 16:20:27 pm »
Дано ти признаят фактурата.
 :D
« Отговор #102 -: Септември 13, 2007, 16:23:14 pm »
Не вярвам да не я признаят.Те са наясно,че нищо не съм ползвала....Е....,ако се наложи....ще "повикаме "   :wink: :wink: :wink:   малко....... :D :D :D
*
« Отговор #103 -: Септември 13, 2007, 17:09:37 pm »
И на мен Маркова ми каза в деня на сондажа да нося лекарствата от здр.каса и 1000лв,не са ли множко тези пари
*
« Отговор #104 -: Септември 13, 2007, 17:11:51 pm »
Kalka, Nadin4i, не се притеснявайте, момичета.
Вие парите сте ги подготвили предполагам вече. Не пречи да си ги носите за всеки случай. Доцентката няма да ви ги вземе от ръцете, въпроса е да сте подсигурени, ако се наложи на момента да се реагира с пари за лекарства. А дали точно от Брегалница ще ги купите, тя няма как да разбере. ;) (е, ако не са на български ще се усети, но след като вие плащате, какво занчение има за нея от къде сте ги купили).
И да знаете, че в Брегалница обикновено има налични, но пък другите доставят за ден-два.
« Отговор #105 -: Септември 13, 2007, 17:45:27 pm »
Azi е права,Маркова няма как да ни вземе парите.Така или иначе ние сме се подготвили.Знаете ли,момичета...'99 год. правих пърият си опит Ин Витро.Тогава си ходех само при Маркова на прегледи,но един ден малко преди да започна Ин Витрото,нещо ме подразни и реших,че няма да правя при нея.Отидох при друг.След това много съжалявах,не защото не се получи,а поради други причини.Сега съм си казала,а и на Маркова казах.....НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА от нея.Смятам,че доверието е много важно.Иначе няма смисъл въобще да се почва.... :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #106 -: Септември 14, 2007, 16:03:17 pm »
Смятам,че доверието е много важно.Иначе няма смисъл въобще да се почва.... :D

:balk_602:
*
« Отговор #107 -: Септември 15, 2007, 11:57:47 am »
Момичета, отговорете ми на един въпрос. Кога се прави сондаж? Преди започване ли на процедурите по стимулация или по време на стиулацията? И още нещо искам да попитам какви изследвания трябва да правя преди започване на стимулацията? Защото аз си правих всички изследвания през юни, когато все още имаше надежда да се включим към здравна каса /разбира се не успяхме/и се питам дали трябва пак да си правя нови или ще мина с тези.
*
« Отговор #108 -: Септември 15, 2007, 12:04:18 pm »
Когато отидеш в АГ ще ти обеснят всичко и ще ти кажат кое кога.
По принци сондажа е преди стимулацията да е почнала.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #109 -: Септември 20, 2007, 10:42:25 am »
Искам да попитам момичетата с повече опит, мога ли след сондажа да се върна на работа същия ден. Маркова ми каза че е с упойка но тя е локална предполагам.
*
« Отговор #110 -: Септември 20, 2007, 10:47:38 am »
Искам да попитам момичетата с повече опит, мога ли след сондажа да се върна на работа същия ден.
Имам правени два такива сондажа при Маркова и от опит ти казвам, по-добре си вземи почивен ден. Най-малкото е, че може да те забавят и да стане обяд, пък и не се чувстваш много комфортно от Калипсола-упойката.
« Отговор #111 -: Септември 20, 2007, 10:50:05 am »
Не мисля,че ще ти е добре..На мен ми беше замаяно след сондажа целия ден..Сега за този сондаж съм се уговорила да почивам 2 дни,за да ми попремине упойката.Няма смисъл да се измъчваш допълнително.. :wink:
*
« Отговор #112 -: Септември 20, 2007, 11:31:22 am »
Май така ще е най-добре. И без това се пада петък и след това имам събота и неделя на разположение да почина. Просто не исках в службата да разбират ама ще измислия нещо да кажа.