Лейди и ние с гимнастиката сме като вас, а якото пръцкане ме довежда до пристъпи на смях. Никога не съм мислела, че едно бебе може да пръцка толкова, макар, че аз не бих го казала умалително пръцка
То си е направо като голям безсрамен човек...ама нека, че поне и олеква. Но за гимнастиката - напоследък като се нахрани е в сташно готино настроение и като я поставя повдигната много рита от кеф и сама си прави гимнастика.
Аз да споделя, вече се отчайвам
Нито режим можем да изградим, нито нищо. Храним се на около 3,5 - 4 часа, но в зависимост от това дали се буди през нощта да яде или не - сутрешното хранене винаги е по различно време и съответно ден с ден не си прилича...е почти де. И в следствие на това всяка вечер се къпем по различно време, понякога в 8, 8.30, 9, 9.30 рядко и по-късно, ама все пак
Хора, аз ли бъркам някъде, ще ми се да имаме режим и детето да си свикне, имам чувството, че и за него ще по-добре....Май съм много смотана
Изнервила съм се до ента степен. Тя през деня почти неще да спи, а е само на месец и 5 дена келемето. Помощ