0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #920 -: Октомври 09, 2007, 08:58:27 am »
Арлина, съжалявам!  :bighug:

Момичета, да ви попитам къде си биете инжекциите? В АГ е по-зле отколкото съм си мислела. Днес Ани ми сложи първия Гонал сутринта, пое ангажимент и за следобедния, но за утре сутринта ми каза да се спасявам, както и където намеря за добре.
Ужасно ме е страх от инжекции и само на Ани имам безрезервно доверие, защото нито веднъж не ме е заболяло от нейната ръка. Но при това положение съм в ужас. Не мога да си намеря място от притеснение къде и на кого да се доверя за боденето.
Моля ви, кажете къде и кого да потърся за безболезнено бодене в следващите 10 дни.
Наистина няма да има следващ опит, каквото и да стане този път. Изнервена съм до последно.
« Отговор #921 -: Октомври 09, 2007, 09:06:22 am »
Момичета, да ви попитам къде си биете инжекциите?

Не мога да си намеря място от притеснение къде и на кого да се доверя за боденето.
Моля ви, кажете къде и кого да потърся за безболезнено бодене в следващите 10 дни.
Наистина няма да има следващ опит, каквото и да стане този път. Изнервена съм до последно.

ази, a защо не си слагаш сама Gonal-a?  Не боли, игличките са много тънки и е лесно -- притискаш с 2 пръста кожата на корема (в диаметър от около 2 см от пъпа) и забиваш перпендикулярно игличката до дъно.  Ти контролираш скоростта на впръскване на течността и съответно -- няма болка.  Опитай веднъж в клиниката и след това сама у дома.  Така е най-лесно, според мен поне.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #922 -: Октомври 09, 2007, 09:18:53 am »
Аз сама си ги биех.
Много се чака там.
*
« Отговор #923 -: Октомври 09, 2007, 09:24:05 am »
И при двата опита си ги биех сама и да ти кажа, че срам не срам ама си ги слагах по-безболезнено от сестрите.  :oops:
 Моля те опитай веднъж, например следобяд под контрола на Анито и ще видиш, че не е страшно, пък и толкова време ще спестиш и нерви от това чакане.... Хайде миличка, престраши се. :bighug:
 Ако знаеш аз преди каква бъзла бях, само като видех спринцовка и се нааквах  :lol:

Еганева, успех днес! :D
*
« Отговор #924 -: Октомври 09, 2007, 09:25:01 am »
Но при това положение съм в ужас. Не мога да си намеря място от притеснение къде и на кого да се доверя за боденето.
Е айде сега,чак пък толкова - не давай толкова крайни прогнози като "няма да има друг път" - нали знаеш - "никога не казвай никога" :wink: Дано не стигнеш до друг път - от сърце ти го желая,но не се отчайвай моля те още преди да е завършил този опит!

За инжекциите може да отидеш в която и да е клиника/медицинско заведение,където има мед.сестри - аз примерно март месец ходих в Транспортна болница за следобедните инжекции,тъй като бях още на работа в часа за инжекциите и тази болница е на 2мин. от офиса ни и така,там си ходех. Всички сестри там ме бяха научили,че правя това "за бебе" :lol:,и даже ми казваха - айде и после да дойдеш да ни се похвалиш :lol:...много сладки бяха...уви ,нямаше с какво да им се похваля накрая,но както и да е. :?
Кураж и успех ти желая,Ази! :goodluck:

Жени,на теб успешен трансфер днес :crossfingers: :crossfingers: - чакаме да пишеш как е минало!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #925 -: Октомври 09, 2007, 09:30:47 am »
Благодарско! :D
*
« Отговор #926 -: Октомври 09, 2007, 09:51:47 am »
Арлина колко мнооого съжалявам. А сега бързо се възстановявай и поглед напред към новия опит. Борбата продължава..Надеждата не умира!!
« Отговор #927 -: Октомври 09, 2007, 10:00:18 am »
момичета силно стискам палци на всички,никакви - не приемам само +,всички ще успеем.Днес бях на лекар за започване но се оказа че имам задържан фоликул и то в дясно!аз там никога не образувам фоликули,утре започвам диане значи още на един месец се позабавям,но Господ си знае работата. :bighug: :cheerleader:
<a
*
« Отговор #928 -: Октомври 09, 2007, 10:24:55 am »
Цитротида или Оргалутрана как се бие - мускулно или подкожно? Дали ще мога да си ги сложа сама?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #929 -: Октомври 09, 2007, 10:27:08 am »
Подкожно. Аз си го слагах в коремната област. :)
Ако сама си слагаш инжекциите за стимулацията - и с това ще се справиш. Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #930 -: Октомври 09, 2007, 10:29:10 am »
Момичета искам да ви попитам,от вчера започнах Декапептил/0,1/ на 22-ият ден от МЦ.Тъй като съм с поликистозни яйчници има ли опастност да направя кисти докато започна стимулацията и с Пурегона?Зная,че Декапептила блокира Хипофизата,но....само това. :wink:
*
« Отговор #931 -: Октомври 09, 2007, 10:43:39 am »
Azi не се шашкай за такива дреболии. На мен ми ги слага мъжо, Малена му показа как, ама когато го няма аз сама се бода и в коремчето не боли, сложното с Гонала е че трябва да се смесва и става пипкаво дет вика Малена, "интересно го направили ама губи време" :lol:Веднъж да се престрашиш му е майката, пък като знаеш за кво го праиш страха се изпарява за секунди..
*
« Отговор #932 -: Октомври 09, 2007, 11:26:53 am »
Благодаря, трябва да се справя, че не ми се виси при Анито.
*
« Отговор #933 -: Октомври 09, 2007, 11:55:11 am »
Сама е изключено! Аз не мога игла да погледна, камо ли сама да си я забия.
Ще търся по поликлиниките, няма друг начин.
Мъжа ми припада като види кръв. Аз - като видя игла.

:grouphug2: за всички ви!
*
« Отговор #934 -: Октомври 09, 2007, 12:05:25 pm »
Ази, защо не помолиш някоя приятелка да се престраши. Знаеш, че ти  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #935 -: Октомври 09, 2007, 12:20:12 pm »

Ази, ако ти е близо, аз ти препоръчвам клиника Европа, там има манипулационна и понякога съм ходила там да ми поставят инжекциите, няма много хора и струваше пролетта 2лв. на инжекция. Намира се точно зад хранителният магазин "Владислав" на бул.Владислав Варненчик.
*
« Отговор #936 -: Октомври 09, 2007, 12:53:47 pm »
Аз щях да ви слагам инжекциите ама сте много далече :)
*
« Отговор #937 -: Октомври 09, 2007, 13:04:13 pm »
И аз могаааа
*
« Отговор #938 -: Октомври 09, 2007, 13:05:56 pm »

Ази, ако ти е близо, аз ти препоръчвам клиника Европа, там има манипулационна и понякога съм ходила там да ми поставят инжекциите, няма много хора и струваше пролетта 2лв. на инжекция. Намира се точно зад хранителният магазин "Владислав" на бул.Владислав Варненчик.

St, благодаря ти за инфото!
Обадих се в поликлиника Европа - поставят инжекции срещу 2.50 (за който също ще търси къде и на каква цена).
*
« Отговор #939 -: Октомври 09, 2007, 13:20:18 pm »
Здравейте момичета от мен!Скапа ми се рс-то и нямах нет, не вече съм на линия!
Арлина съжалявам  :( поплачи,но вдигни глава и не се отказвай!
Еганева, успешен трансфер.Много ти стискам палци!
На Душето,Нушето, Ази и Надинчи и на всички в процедура пожелавам много и хубави фоликулчета!!!Успешен трансфер и после много радост!
Моят трансфер мина вчера.Нищо не усетих, на док. се поизмъчи.Канала ми бил крив.Върнаха ми четири ембриончета.Преди това ти видях на монитора, много беше вълнуващо!Сега съм в къщи, пия една торба лекарства, увесила съм нос,ама ще се оправя!Много ви прегръщам!