0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #940 -: Октомври 09, 2007, 13:31:15 pm »
Малее четири, ами ако са четири бебета!! :balk_46: Оле стискаме палци, и не се затваряй много много в къщи, ще се депресираш. Няма да изпаднат ако се пораздвижиш насам натам.
« Отговор #941 -: Октомври 09, 2007, 13:39:16 pm »
оле  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
<a
« Отговор #942 -: Октомври 09, 2007, 13:39:52 pm »
Оle,желая ти много,много късмет и скоро да се похвалиш с  :bfp: :bighug:
*
« Отговор #943 -: Октомври 09, 2007, 14:21:21 pm »
Оле, браво! Хайде сега след 14 дни да ни се похвалиш с високо ЧХГ!
 :crossfingers: :bfp: :babyflips: :babyflips:
Момичета, колко дни средно продължава стимулацията? Зная, че при всяка от нас е различно, но питам само информативно?! Утре ми е 5-ти ден от стимулацията. Док ме вика на преглед. Евентуално как ще продължат нещата?! Питам и за да си планирам болничните, тъй като док ми каза, че ще ми даде след пункцията? На кой ден е пункцията? Ще кажете сигурно, че задавам баламски въпроси, но никога не съм се интересувала от самата процедура и сега съм в неизвестност.

« Отговор #944 -: Октомври 09, 2007, 14:29:41 pm »
Стимулацията е между 10 и 14 дни. Последния ден нямаш инжекции, само прегнил вечерта. Два дни след това е пункцията (сутринта на втория ден).
Уф, че объркано го написах, дано ме разбра.

lb2f
*
« Отговор #945 -: Октомври 09, 2007, 14:30:41 pm »
Благодаря момичета, :D дай боже!Искам всички да успеем!
Душе моята стимулация беше 10 дни!
« Отговор #946 -: Октомври 09, 2007, 14:31:12 pm »
Ей че много са започнали  стимулация докато се включа, че в последно време не успявам. Успех, момичета, да си стискаме взаимно палци и да бием всички рекорди до сега!  :welcome_1:  :sunshine:
Душка, стимулацията продължава различно от 7 до 12 дни и после на следващия ден е прегнила и на по-следващия е пункцията и фактически от този ден излилаш в болнични. Това се разбира към края на стимулацията. Доктора ще прецени кога. От сега няма как да знаеш, можеш само да предполагаш ориентировъчно.Споко и успех!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #947 -: Октомври 09, 2007, 14:31:23 pm »
Душе, наистина при всеки е различно, при мен беше на 15 ден, но отложихме с 1-2 дена, понеже Е2 ми скочи на 6700, и трябваше да изчкакаме с ден-два. А доколкото до болничните незнам, общо взето след 5 ден през ден бях на УЗ и ми вземаха кръв за хормони. А днес не ти ли каза как е положението, макар, че е раничко :D? Много, много стиснати палци имаш и от мен за повечко яйчица, а и след това за :bfp: :bighug:
*
« Отговор #948 -: Октомври 09, 2007, 14:31:34 pm »
Душе, аз ще ти кажа моята колко продължи 11 дни,
защото както казваш ти при всички е индивидуално.
Аз имах инжекция последни ден, половин доза.
Аз като попитах колко продължава, ми казаха че средно от 9 до 18 ден.
Стори ми се много, но няма да ме лъже доктора.
Успех!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #949 -: Октомври 09, 2007, 14:39:10 pm »
На мен ми е 4-ти ден от стимулацията и си правя груба сметка, че някъде към средата или края на другата седмица ще съм пункция и за сега съм на по 4 мерионала, което изобщо не ми е ясно и утре съм на преглед и хормони и ще видим. Тези препарати Мерионал и Менопур въобще не са ми ясни, но док каза че нямя Гонал и това е положението.  :lol:

*
« Отговор #950 -: Октомври 09, 2007, 14:44:35 pm »
Аз пък мислия да не излизам болнични само два дни след трансфера...
*
« Отговор #951 -: Октомври 09, 2007, 15:03:24 pm »
Аз пък мислия да не излизам болнични само два дни след трансфера...
Ами ако се чувстваш добре и работата ти го позволява няма нищо лошо. Но без физически натоварвания, нали знаеш.  :D
« Отговор #952 -: Октомври 09, 2007, 15:13:12 pm »
Аз се замислям дали да ходя на работа, вероятно ще ми се подуе корема и може би ще изпитвам дискомфорт да седя седнала по цял ден пред компютъра. Може да отида да си потърся някъде гоблен и да си взема да бродирам, че само четенето ще ми писне.

*
« Отговор #953 -: Октомври 09, 2007, 15:19:49 pm »

Ами ако се чувстваш добре и работата ти го позволява няма нищо лошо. Но без физически натоварвания, нали знаеш.  :D
[/quote]
Дадено Пета!! Тебе много си та слушам нали знаеш :)Работата ми е по цял ден на стол без да си мръдна дупето на сантиметър, по голямо разтоварване у дома едва ли ще имам. Там се неква работа си намирам. :laundry: :hangdry: :hangclothes: :dishes:
« Последна редакция: Октомври 09, 2007, 15:22:28 pm от nadin4i »
*
« Отговор #954 -: Октомври 09, 2007, 15:24:54 pm »
Работата ми е по цял ден на стол без да си мръдна дупето на сантиметър
Марш тогава на работааа  :lol:

А тези удоволствия ги остави за мъжката половинка.  :lol:
:laundry: :hangdry: :hangclothes: :dishes:
« Отговор #955 -: Октомври 09, 2007, 15:45:16 pm »
Здравейте момичета!
На втори опит реших да не чета и да не пиша нищо,да не се психирам.Вчера ми беше пункцията и сега чакам с нетърпение трансфера.
На всички с процедури искам да кажа да не четат много много,защото все ти се вижда,че при теб все нещо не е наред.Действайте с много вяра и оптимизъм,защото кое бебе ще иска да гледа майка си -мъченица.Лично аз съм изпълнена с ентусиазъм.Нищо не знам за изследванията си,за нивата на хормоните и т.н.Доверявам се на лекаря и наистина ми е светло на душата.Пожелавам го и на вас.Успехи на всички и дано бременеем тази зима!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
« Отговор #956 -: Октомври 09, 2007, 15:45:49 pm »
И аз мисля да си взема почивка само няколко дни след трансфера и после да ходя на работа. Има дни, когато ми е много изнервящо там, но от опит знам, че ако остана в къщи пак ще ми звънят, така че мисля да ходя, като няма да позволявам на никой да ме ядосва, ами ще го давам по-лежерно.
Онзи ден си извадих гоблена, дето го шия от две години, но така бях разсеяна, че го обърках и го захвърлих. Явно номера с гоблена не ми действа :D
*
« Отговор #957 -: Октомври 09, 2007, 15:46:51 pm »
Успех ole.Четири ембриончета е много дбре,като се хванат после двете бебчета да се похвалиш веднага. :D
*
« Отговор #958 -: Октомври 09, 2007, 16:00:56 pm »
 :D Дай Боже.Благодаря, Аси за хубавите пожелания.Айде бързо да минават две седмички и да се хваля!
*
« Отговор #959 -: Октомври 09, 2007, 16:21:14 pm »
Оле и от мен пожелания за спокойно чакане и за ЧХГ до небесата след 2 седмици.

:crossfingers: :crossfingers: