0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #980 -: Октомври 09, 2007, 20:05:13 pm »
:D Браво Еганева!
Айде сега успешно да дочакаме :bfp:

Жени, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp: :balk_602:

Жени,
:balk_21:
 :bighug:

Браво,Жени! Пожелавам ти най-приятната изненада на света след 2 седмици! :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: 

Женя, сега много спокойствие и успешен финал.  :D

Жени сега чакам най-хубавата новина!
Желая ти успех!
:flower:

:D :D :D
« Последна редакция: Октомври 09, 2007, 20:07:25 pm от eganeva »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #981 -: Октомври 09, 2007, 20:38:53 pm »
Душка, Теоха,Оле,Teya, Еганева стискам палци момичета!!!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #982 -: Октомври 09, 2007, 20:58:21 pm »
Жени, ти си знаеш -  :crossfingers: :bfp: :bori_004: :bori_005: !
Оле -  :crossfingers: :bfp: :babyflips: !
Момичета, благодаря на всички за отговорите! Утре съм на преглед и ще видим док какво ще каже, дали има фоликули и как ще продължим. Останаха ми само 4 гонала. Аз за сега съм с лекарства от касата - 19 гонала и 5 цитротида ми бяха изписани. Притеснявам се, че те до никъде няма да стигнат и ще трябва да се купуват още кой знае колко. Знаете ли кога се включва цитротида (дано го изписвам правилно)? Дали е необходимо да го нося с мен на прегледа утре?!
Момичета, аз питам за болнични, защото не съм от София. Пътувам за всеки преглед по 400 км на отиване и още толкова на връщане. Ето, тази нощ пак тръгвам в 1 часа и утре в 6 съм в София. Омръзна ми вече това пътуване и това спане в автобуса! Дано да си заслужават всичките усилия и лишения!
Марина, ние с теб започнахме стимулацията си заедно, вървим заедно с прегледите, а и сме при един и същи лекар. Ще ми бъде приятно, ако се засечем и запознаем.
Желая успех на всички момичета!

:goodluck: :bighug:

*
« Отговор #983 -: Октомври 09, 2007, 21:31:01 pm »
Душе, аз като бях по късия протокол бях с оргалутран и ми го включиха на 5 ден от стимулацията. При мен бяха само 3 бр., но това зависи колко дни ще продължи стимулацията.
Успех на всички!

« Отговор #984 -: Октомври 09, 2007, 21:38:37 pm »
Душке аз бях 9 дни на Гонал+Менопур от който 4 добавях и антигоната инжекция...
Та 5 са ти май достатъчни аз изпилзвах 5 а имах 7 изписани....
Лекарството е антигон и се започва да се ползва когато фоликулите достигнат 13,5-14 мм. или 5-6 ден от стимулирането лекарят решава(потиска преждевременото узряване ,дава възможност повече фоликули да растат).
За Гонала незнам дали ще е достатъчен ?Всичко зависи как отговаряш на него ама все си намериш да си допълниш ако ти е необходимо.
Успех ти желая!

*
« Отговор #985 -: Октомври 09, 2007, 21:39:58 pm »
Благодаря ви , Ани и Анелия! Значи да си нося всичките лекарства утре, пък ще видим док какво ще каже!  :bighug:

« Отговор #986 -: Октомври 09, 2007, 22:03:29 pm »
Момичета,благодаря за подкрепата!Аз я давам на всички в клиниката.Аз също намерих пътя си благодарение на вас!Така,че благодаря на Съдбата,че случайно открих сайта.Мисълта ми беше,че от много четене и гадаене,все ми се струваше,че при мен нещичко не е наред.А както и Док казва,в крайна сметка си е божа работа!Трябва да сме смели и изпълнени с много вяра,това е...Другото е работа на Док и на Бог.Така мисля аз.Вяра и Надежда желая на всички,та когато дойде човечето,да можем и Любов да дадем.Стискам палци и се моля за всички момичета,тръгнали по тоя път!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
« Отговор #987 -: Октомври 09, 2007, 22:12:35 pm »
Днес започнах и аз.Стана толкова бързо, че после го осъзнах.Вече сложихме първите инжекции.В петък съм на преглед да видим как вървят нещата.Дано този път вече да стане чудото.Пожелавам го на всички от все сърце.Успех момичета.
« Отговор #988 -: Октомври 09, 2007, 23:17:54 pm »
Днес започнах и аз.
  Ketti,желая ти успех и само положително мислене,положителен резултат и положителни емоции.... :blowingdust: :blowingdust2:
*
« Отговор #990 -: Октомври 09, 2007, 23:26:32 pm »
Успех Кети!
*
« Отговор #991 -: Октомври 10, 2007, 00:15:08 am »
Момичета, като четох как си слагате инжекциите, направо ще оставите мед.сестрите без препитание.   :lol:
На всички ви стискам палци много силно.
Аз се подготвям за началото на другата година.  :)

:bighug:

« Отговор #992 -: Октомври 10, 2007, 00:24:23 am »
Успех Кети  :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #993 -: Октомври 10, 2007, 05:33:15 am »
Душка, Теоха,Оле,Teya, Еганева стискам палци момичета!!!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Жени, ти си знаеш -  :crossfingers: :bfp: :bori_004: :bori_005: !
Оле -  :crossfingers: :bfp: :babyflips: !

Стискам палци на всички! Пожелавам ви по  :bori_007: :bori_004: но и на  :bori_012: ще се радваме! Само да има положителни резултати! :bfp:
Успех момичета!  :grouphug2:
« Отговор #994 -: Октомври 10, 2007, 09:08:44 am »
Хайде много успех на всички момичета,вие сте голяма група!  :wink:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #995 -: Октомври 10, 2007, 09:11:21 am »
Успех на всички

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за :bfp1:

« Отговор #996 -: Октомври 10, 2007, 09:25:28 am »
.......Марина, ние с теб започнахме стимулацията си заедно, вървим заедно с прегледите, а и сме при един и същи лекар. Ще ми бъде приятно, ако се засечем и запознаем.
Желая успех на всички момичета!

Да горе долу май е така, днес ми е 5-ти ден и аз също съм на преглед, може и да се видим. На мен малко пролактина ми е излязъл от норми и минах на Достинекс пък да видим днес как се развиват нещата.  :balk_103:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #997 -: Октомври 10, 2007, 09:28:50 am »
На мен малко пролактина ми е излязъл от норми и минах на Достинекс

Марина, по лекарско предписание ли си на Достинекс? Ако не, консултирай се с доктора си, моля.

lb2f
« Отговор #998 -: Октомври 10, 2007, 09:44:18 am »
На мен малко пролактина ми е излязъл от норми и минах на Достинекс

Марина, по лекарско предписание ли си на Достинекс? Ако не, консултирай се с доктора си, моля.

Много ясно , що за въпрос , мен не можеш да ме накараш да пия лекарства ако не се налага и то много.
« Последна редакция: Октомври 10, 2007, 09:45:53 am от marina15 »

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #999 -: Октомври 10, 2007, 10:03:17 am »
Божеее, колко сме много. Кети успех мила! Жени направо ми са изкълчиха пръстите да стискам. Ази и за теб също!! Абе за всички по много!! Днес бях на преглед, всичко е ок, хубави фоликули и дебела лигавица, най вероятно в петък ще разбера, но доц. каза да се готвя за неделя или понеделник за пункция.  :? имам малко страх след болките на сондажа, но всички ме успокояват че нищо няма да усетя. Е аз съм си бъзла по принцип така че какво то и да е ще го изтреперя :lol: