0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #200 -: Септември 14, 2007, 12:10:35 pm »
Nushka,относно лапарото и редовния МЦ при всяко момиче е различно.При мен МЦ ми дойде като по часовник след лапарото,при всеки е индивидуално. :lol: :lol:
« Отговор #201 -: Септември 14, 2007, 12:18:57 pm »
Момичета, НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ ЗАРАДИ ГОДИНИТЕ СИ. Аз съм на 28 и какво, зверска стимулация, а образувах само 8 фоликула. Имаше момичета, които бяха на 36-37 години и яйчниците им отговариха много по-добре от моите. Всичко е организъм, психика. Пожелавам успех на всички.
*
« Отговор #202 -: Септември 14, 2007, 13:16:07 pm »
Момичета, а мислите ли да ходите на работа след трансфер?
*
« Отговор #203 -: Септември 14, 2007, 14:18:28 pm »
И аз това се питам Джини. моята работа е стационарна - на компа по цял ден и не изваршвам физ дейност, но все пак не знам.
*
« Отговор #204 -: Септември 14, 2007, 14:47:24 pm »
Ами момичета, питайте лекарите си като дойде момента, ако се чувствате добре и всичко е наред и нямате физически натоварвания на работа, няма проблем да си ходите на работа. Но най добре се консултирайте с лекарите си.
 Абе вие много отдалече сте се замислили, я по-спокойно. :wink:
*
« Отговор #205 -: Септември 14, 2007, 15:00:10 pm »
Абе вие много отдалече сте се замислили, я по-спокойно. :wink:

Peta, виждам себе си в тях двечките :) и са ми много сладки с притесненията си :)

СПОКОЙСТВИЕ, момичета, няма по-добър приятел от него по пътя, по който тръгвате.
« Отговор #206 -: Септември 14, 2007, 15:33:22 pm »
GEORGEEL,УЖ МИ Е ЯСНО,ЧЕ ЗА ВСЕКИ Е ИНДИВИДУАЛНО....,НО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ МЕ ОБВЗЕМА ПАНИКА... :(  СТАРАЯ СЕ ДА НЕ "ПСИХЯСВАМ",НО...... :?  НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ ВЕДНЪЖ КАТО ПОЧНА МАЛКО ЩЕ СЕ ПОУСПОКОЯ,ЗАЩОТО ТО МОЕТО ПОЧВАНЕ ....,СТАНА ЕДНА ГОДИНА.БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕ ПАК..... :wink:
*
« Отговор #207 -: Септември 14, 2007, 15:40:08 pm »
Сори за всичките питанки ама ако заете колко много ми помагате!!! Тук научих повече неща за 2-3 месеца отколкото за две години и половина лутане по лекари. Така че ще ви досаждаме няма как, :wink: нали ни е за първи път.
*
« Отговор #208 -: Септември 14, 2007, 15:44:55 pm »
Така че ще ви досаждаме няма как, :wink: нали ни е за първи път.
Предполагам, че на никого не досаждаш, така че питай спокойно каквото те вълнува. Нали затова сме тук, за да си помагаме.  :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #209 -: Септември 14, 2007, 16:00:20 pm »
Момичета, а мислите ли да ходите на работа след трансфер?

Аз напуснах работа, за да съм свободна. :D
« Отговор #210 -: Септември 14, 2007, 16:39:21 pm »
Днес ми е 7 ден от стимулацията ,утре съм на лаборатория и смиатам днес да ми е последният работен ден .Ще си почивам ,без да се натоварвам физически или психически (поне ще опитам),а и на работа в момента е много нервно и натоварено та ще избегна излишни натоварвания..........
Имала съм 2 инсеминации до сега и нямах никакъв проблем до сега да съм на работа след тях и по време ,ама сега е различн-не искам да рискувам излишно.
Работа винаги се намира ,но .......... :lol:
*
« Отговор #211 -: Септември 14, 2007, 17:10:46 pm »
При мен има дни в които е много нервно и напрегнато. Шефът ми е пълен безхаберник и като зацикли някъде и не може да се оправи, ме вика да му оправям бакиите. На това отгоре е големия директор и не знам дали ще мога да разчитам на разбиране от негова страна. Затова и не съм му обяснявала. От друга страна, ако си остана в къщи ще ми звъни и там /знам го от опит/. Като правих през февруари лапаро и си останах в къщи след това, не спря да ме притеснява и да ми изпраща работа за в къщи и всеки ден да пита колежките кога се връщам. Обмислям варианта да работя на половин ден или нещо такова. Не мога да си позволя да го пренебрегна, защото работата ми е добре платена и разчитаме на нея да финансира процедурите.
*
« Отговор #212 -: Септември 14, 2007, 17:48:59 pm »
Аз си починах само три дни след трансфера и после бях на работа.До последно бях тома неверни и дори за миг не помислих,че ще е успешно иксито,сащо така бях изнервена от натоварения трафик по време на стимулацията и от бързането на работа на инжекция и вкъщи да се свърши нещо и т.н.Е всичко е божа работа и чакаме две бебета.Така,че не го мислето толкова както се чувствате иначе може да си живеете,работите и т.н.след това  е тежичко.
Успех на всички и ще проверявам всеки ден да пишете за положителните резултати ей. :D
*
« Отговор #213 -: Септември 14, 2007, 18:04:32 pm »
Стисками ви палци момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: После да пишите за резултатите
« Отговор #214 -: Септември 14, 2007, 18:41:44 pm »
За положителните резултати ще се постараем -доколкото зависи от нас! :)

*
« Отговор #215 -: Септември 14, 2007, 18:43:37 pm »
Че и ние скоро ще вървим по вашия път
*
« Отговор #216 -: Септември 15, 2007, 09:03:01 am »
И аз да се отчета, уж нямаше да почваме с инвитрото заради хормоните ми и док реши да минем на естествен цикъл понеже имах един фуликул. Е мина всичко ,сега съм в къщи след трансфера вчера и си почивам .Не е нужно да се лежи първите дни нали?
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #217 -: Септември 15, 2007, 09:41:28 am »
Е мина всичко ,сега съм в къщи след трансфера вчера и си почивам .Не е нужно да се лежи първите дни нали?

Не е нужно, разбира се! Както се чувстваш!
Желая ти късмет и успешна процедура!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #218 -: Септември 15, 2007, 11:33:17 am »
здравеите мили мои и аз да се запиша в темата ще спделя 4е моите процедури запо4ват на 18.09.тогава ми е сондата.аз сам вав варна при доцент маркова и неиния прекрасен екип.предстои ми пето инвитро и се надявам този пат вси4ко да е наред.ще се надявам за сащото и при вас.винаги се радвам когато някое от моми4етата успее и това ми дава надежда и кураж да продалжа да се боря.успех на вси4ки :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #219 -: Септември 15, 2007, 11:45:30 am »
Сани, Петя, успех момичета. Прегръщам ви и чакам да се похвалите с хубави резултати. Чакам и аз още да се уточня с д-р Александров, кога започваме. Много съм развълнувана и навсякъде само търся положителни "знамения", че всичко при нас ще се случи. Успех на всички!!!