0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Re: Инсеминации- септември, октомври
« Отговор #160 -: Октомври 02, 2007, 10:21:14 am »
 а моята инсе е сега в 12 ч днес;-) Интересно,че няма да ми бият Прегнил доколкото разбрах.Хммм 
« Отговор #161 -: Октомври 02, 2007, 10:32:35 am »
а моята инсе е сега в 12 ч днес;-) Интересно,че няма да ми бият Прегнил доколкото разбрах.Хммм 
            :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_103:
« Отговор #162 -: Октомври 02, 2007, 10:36:38 am »
Dragica, доколкото знам от доки и от Miori, прегнила се бие, за да е сигурно, че яйцеклетките ще се спукат, а не да растат прекомерно. Твоите може да са готови....и затова така...Пък и нали всеки случай е сам за себе си и твоя доки преценява. Не се притеснявай - всичко ще мине добре, само трябва да повярваме! Днес аз съм си в къщи цял ден ще шия на машината - като се върнеш драсни два реда...Че утре аз съм в 11.00 часа... :goodluck: :goodluck: :goodluck: Успех и много
 :bighug: :bighug: :bighug:  + yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
А някой може ли да ми отговори за какво се пие дуфастон, че нещо не съм наясно???? :?
« Последна редакция: Октомври 02, 2007, 10:47:05 am от megiaries »
*
« Отговор #163 -: Октомври 02, 2007, 13:57:16 pm »
Хей момичета-кокичета :) пожелавам ви успешни процедури и само положителни резултати :) Няма да изброявам по имена, за да не пропусна някой.
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:

Искам да кажа на TINI78 че само така смело напред се успява, късмет миличка в следващият опит и дано е последен  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #164 -: Октомври 02, 2007, 19:11:17 pm »
Благодаря за пожеланието :)Не че мие лесно,но все още имам огромна доза надежда,оптимизъм и желание за успех.Така или иначе ,по един или друг начин,ще си имам бебче.Сега имам двойно повече сили за борба,както и десет пъти повече надежда за декември!
 А Дуфастон аз пия ,за да ми дойде.Дават ми го вместо Прогестерон.Преди си биех инжекции с Прогестерон,но вече не го произвеждат и пия хапчета Дуфастон.Иначе казано,Дуфастон е хормонозаместител и се използва при недостиг на прогестерон.Използва се при нередовна менструация,безплодие поради недостатъчна функция на жълтото тяло,опастност от аборт и др.Това е ,което знам за Дуфастона.Дано да съм била полезна с инфото :)

*
« Отговор #165 -: Октомври 02, 2007, 21:11:10 pm »
Да, инфото е много полезно, т.е Дуфастон и Утрогестан е едно и също, и двете са прогестерон, сега остава някой да обясни каква е разликата м/у двете или поне кое е по-евтино  :oops:
Хора, днес ми е 10ти ден след инсето и след нали4ието на никакви признаци на бременност изядох 3 банана, 2 сандви4а със шунка, 1 сникерс, 1 препе4ена филийка с масло, 1 праскова, 1 купа супа- пилешка с 4 филийки хляб и 1 пар4е 4ийзкейк  :a_pig_01: :a_hen_01: :bunie: :a_mouse_01: :balk_53: , сега ми се повръща и имам киселини, та това брои ли се за симптом  :help: :balk_132:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #166 -: Октомври 02, 2007, 21:22:58 pm »
Утрогестанът и Дуфастонът са на почти една и съща цена(говорим за опаковка).Утрогестанът знам,че храни плацентата,ако има бременност.Но пък и Дуфастонът има подобно действие.Така си мисля ,защото при предишната ми бременност плацентата се беше отлепила и трябваше да пия Дуфастон.Но все пак мисля,че Утрогестанът е по-добър.Но това все пак е просто мнение9на база досегашен опит).

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #167 -: Октомври 02, 2007, 23:09:37 pm »
Може и тва да е. Мочта приятелка е в 18г.с. и още отнаалото си ядеше като за четирима. Ще разберем след 4 дни.Дано да е тва.  :wink:

*
« Отговор #168 -: Октомври 03, 2007, 07:29:12 am »
мале колко сте изписали за два дни   :lol:
мен ме затрупа работата и от два дни дори не съм се замисляла за инсето и бъдещия резултат
желая успех на новоприсъединилите се в групичката и въобще на всички инсеминиращи и чакащи ++++++++++
*
« Отговор #169 -: Октомври 03, 2007, 08:47:28 am »
Теста се оказа дефектен, вместо + показа -  :wink: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=12&topic=7663.1500
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #170 -: Октомври 03, 2007, 12:26:29 pm »
Драгица,дано чудото е станало.Успех.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #171 -: Октомври 03, 2007, 14:34:02 pm »
 :bori_014: :happy_birthday_1: Пожелавам си ги и на всички вас
« Отговор #172 -: Октомври 03, 2007, 20:41:02 pm »
Момичета днес и аз направих първото инсе...Не болеше изобщо :). Ама нито един фоликул не се беше спукал, доки каза, че са много добри, особенно в дясно - 3 бр по 19,7. Утре ще повторим задължително. Преди малко ходих да тичам с кучето пред блока и сега ще правя коремни преси...
Ей, Миори къде го събра това всичкото, дето си го хапнала??? 8O 8O 8O

Много  :bighug: и  :goodluck: на всички!
« Отговор #173 -: Октомври 03, 2007, 21:22:41 pm »
Вместо тичане и коремни преси от личен опит ти препоръчвам много секс тази  и утре вечер(казвам го сериозно)
« Отговор #174 -: Октомври 03, 2007, 21:38:32 pm »
То и аз така мисля, ама моя се дърпа, че утре пак щял да дава проба и не му се иска много....за разлика от мен :D :D :D :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :bellydance: :bellydance: :bellydance:
   То един път на човек да му дойде мерака.....
*
« Отговор #175 -: Октомври 03, 2007, 22:18:49 pm »
Теста се оказа дефектен, вместо + показа -  :wink:

Бе как и аз все на такива попадам!Да вземем да се обадим за рекламация във фирмата производител да изтеглят цялата партида от пазара, а? :wink:
*
« Отговор #176 -: Октомври 03, 2007, 22:31:26 pm »
моя пък след инсето се шашка и се опитва да ми спира секса с мотива "да не ми станело нещо"  :lol:
абе мъже ......................
*
« Отговор #177 -: Октомври 03, 2007, 22:35:23 pm »
Да, инфото е много полезно, т.е Дуфастон и Утрогестан е едно и също, и двете са прогестерон, сега остава някой да обясни каква е разликата м/у двете или поне кое е по-евтино  :oops:
Хора, днес ми е 10ти ден след инсето и след нали4ието на никакви признаци на бременност изядох 3 банана, 2 сандви4а със шунка, 1 сникерс, 1 препе4ена филийка с масло, 1 праскова, 1 купа супа- пилешка с 4 филийки хляб и 1 пар4е 4ийзкейк  :a_pig_01: :a_hen_01: :bunie: :a_mouse_01: :balk_53: , сега ми се повръща и имам киселини, та това брои ли се за симптом  :help: :balk_132:

И аз да се включа  :D

Ей Мори - то с толкова ядене и на мен щеше да ми се приповръща  :eating:
И все пак ти пожелавам причината да е  :bfp1:

Пиши къде прави инсе и какви изследвания прави преди това? Стимулираха ли те с нещо???

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
« Отговор #178 -: Октомври 03, 2007, 22:42:49 pm »

Ей Мори - то с толкова ядене и на мен щеше да ми се приповръща  :eating:
И все пак ти пожелавам причината да е  :bfp1:

Пиши къде прави инсе и какви изследвания прави преди това? Стимулираха ли те с нещо???
Ами то4но де, като изпитах липса на симптоми, реших да си ги предизвикам с ядене, важното е 4е накрая ми се приповръща и поне за половин 4ас се по4увствах като бременните  :lol:
Ина4е инсе правих при д-р Даскалови, леко стимулирано уж, разрови из тази теми4ка и про4ети подробностите да не ги повтарям, тя темата е само 9 станици още,
Мимка направо до гуша ми дойде от тези дефектни тестове, хора м/у другото говорих с една приятелка, която в третия месец видели бебето, побъркала се да прави тестове и преди и след това, и до ден днешен, положителен тест няма, макар 4е има 2 дъщери4ки, така 4е...

« Отговор #179 -: Октомври 03, 2007, 23:18:53 pm »
Теста се оказа дефектен, вместо + показа -  :wink:

Бе как и аз все на такива попадам!Да вземем да се обадим за рекламация във фирмата производител да изтеглят цялата партида от пазара, а? :wink:
Миори, една приятелка преди време ми каза: Виж ми отрицателния тест-тича навън по двора!
Дано и твоят така да тича :)  :garden::goodluck: yahoo_17 :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo: :balk_110: