0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации- септември, октомври
« Отговор #200 -: Октомври 08, 2007, 09:20:46 am »
Магичка ,стискам ти палци миличка .Всичко ще е наред ,вярвай в това . :crossfingers:
Таржа,успех и на теб слънце.Успех на всички момичета с процедури. yahoo_17
« Отговор #201 -: Октомври 08, 2007, 10:00:35 am »
Сладурки тръгвам към ЦРЗ Надежда, да видим дали съм реаргирала Ок на Менопур-а и дали ще правим инсе. Стискайте ми палци, че честно азано и аз незнам къде отивам.

е, как така къде отиваш - отиваш да сграбчиш мечтата си, разбира се! Айде, успех и да пишеш после, ще чакаме! :goodluck: :bighug: :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #202 -: Октомври 08, 2007, 10:03:34 am »
Цитат
maggi4ka
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
*
« Отговор #204 -: Октомври 08, 2007, 10:16:55 am »
Магиии стискаме стискаме  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #205 -: Октомври 08, 2007, 11:36:11 am »
И аз малко спам- ве4е съм макияки  :lol:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #206 -: Октомври 08, 2007, 18:29:06 pm »
Здравейте!
И мойте инсе-та минаха. За първи път беше , при доктор Даскалов в Медикус Алфа. Стимулира ме с Клостилбегит-от 2 до 6 ден по 1 табл.дневно.Много бурна реакция се получи обаче, доста фоликули.Два от тях бяха по-изразени ако мога така да се изразя, по-големи.Два дни подред преди инсето ми слагаха Меногон-по 1 ампула дневно от 75 единици.На 13-тия ден ми сложиха Прегнил 2 по 5000 единци.На другия ден вече единия фоликул се беше спукал,когато отидох за първото инсе. На следващия ден беше реинсе-то.Това беше вчера.Сега остана чакането. Ама както вече писах нещо песимистично ми стана. Едно отчаяно...Че коя съм аз да успея от първия път???
Ами това е което се сещам да пиша. Вие ако искате  - питайте! Поздрави  и успех на всички!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*
« Отговор #207 -: Октомври 08, 2007, 18:32:01 pm »
Ще успееш yahoo_17 :balk_103:
*
« Отговор #208 -: Октомври 08, 2007, 18:39:33 pm »
Диди, не се настройвай песимисти4но, успехът до голяма степен се дължи и на предварителното настройване ако така мога да се изразя, това е и нау4но доказано, има документален филм за това: "Тайната" дръпни си го от нет-а и го гледай, /мн се говори за този филм из форум-а и има защо/
Стискам ти палци да успееш от първия път,
няма да си първата, нито последната, постигнала ме4тата си от първия път, статистики има, но както казва Мели, нито сперматозоидите, нито фоликулите 4етат книги, така 4е... :goodluck: и скоро  :bfp:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #209 -: Октомври 08, 2007, 19:21:01 pm »
Благодаря и да се надяваме че наистина ще има резултат! Не че евентуален неуспех би ме отказал, но прекалено хубаво и лесно ми се струва. При мен нещата никога не се получават лесно.А самата стимулация и после инсетата минаха така да се каже като по учебник.Имам нужда от кураж, тия 2 седмици ще ми се видят като 2 години!Благодаря още веднъж за думите ви!Успех на всички!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
« Отговор #210 -: Октомври 08, 2007, 21:28:58 pm »
ЕЕЕЕЕЕ, какво по-хубаво от това да стане от първия път. То това, че нещата не стават от първия път - май ние сами си го втълпяваме...
*
« Отговор #211 -: Октомври 08, 2007, 21:47:12 pm »
Аз съм тук от много дълго време, ама вие не ме познавате, защото почти не съм писала. Както и да е. Днес мина моята инсеминация. И тя при д-р Даскалов. Пожелавам на д-р Даскалов и на всички негови пациентки да постигаме рекорди с положителните тестове. Пожелавам, разбира се, успех и на всички момичета, които са в процес на чакане след инсеминация. Пожелавам успех и на тези, на които предстои! Спокойно чакане! :)
« Отговор #212 -: Октомври 09, 2007, 00:52:49 am »
Аз съм тук от много дълго време, ама вие не ме познавате, защото почти не съм писала. Както и да е. Днес мина моята инсеминация. И тя при д-р Даскалов. Пожелавам на д-р Даскалов и на всички негови пациентки да постигаме рекорди с положителните тестове. Пожелавам, разбира се, успех и на всички момичета, които са в процес на чакане след инсеминация. Пожелавам успех и на тези, на които предстои! Спокойно чакане! :)

E, най- после да се появи и някой нов с толкова положително настроение! Браво! Успех ти желая много!
*
« Отговор #213 -: Октомври 09, 2007, 09:12:27 am »
След близо четири години това ме спасява много. И доверието в моя лекар. Вярвам, че това е поне 1/2 от успеха. Стискам палци на всички още веднъж до посиняване и обещавам да пиша докъде съм я докарала.
*
« Отговор #214 -: Октомври 09, 2007, 09:15:23 am »
Пухи и Диди стискам палци момичета,
Хайде всички да видите така желаните 2 чертички и чифт очички  :lol:  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #215 -: Октомври 09, 2007, 15:44:28 pm »
Мали хора каръка си е карък. Паднаха ми гемииите.Педставяте ли си - вчера /11 ден от МЦ/ Е2=23, а днес 49!!!! Персенска вчера каза, че вероятно няма яйцеклетка в тоя фоликул, ама пък днес защо се повишава? Направо незнам и аз вече. В четвъртък съм пак там да ми точат кръвчицата, ама незнам защо ли. Надали ще стане поне 240 както го иска доки.Женици, откачила съм....Рева кат магаре вече 3 часа.Ама ше ми мине де....
« Последна редакция: Октомври 09, 2007, 16:59:35 pm от maggi4ka »

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #216 -: Октомври 09, 2007, 16:19:04 pm »
Магичка мила, не откачай и не се отчайвай  :bighug:
Пък и до четвъртък има цели два дни и нищо не се знае, може да са задоволителни резултатите тогава  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :goodluck:
         Equally Destructive
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #217 -: Октомври 09, 2007, 16:58:22 pm »
Tarja миличка, не ми се вярва. Все пак са САМО 2 дни, а и ако имаше яйцеклетка, да бяха поне мъничко по-високи стойностите.

« Отговор #218 -: Октомври 09, 2007, 19:04:49 pm »
Момичета и аз минах днес. Правихме инсе на ЕЦ / за пръв път без стимулация за разлика от предишните 3 пъти /. Имах си един фоликул, който се беше спукал както каза д-ра преди час :) Моето момче се представи перфектно, лигавицата ми е 10 мм..... и сега чакането. А ми е едно хубаво сега....може би защото ми се беше свило сърчицето преди това... не е лесно 3 месеца след мисед да си пак на линия :(
*
« Отговор #219 -: Октомври 09, 2007, 20:39:01 pm »
здрасти тити!!!
Добре завърнала се в бойната група!!! и много успех  :bighug:
айде бе хора някой няма ли да се похвали най-накрая, всички чакаме и чакаме и чакаме................
на мен ми остават още два дни , все още ми е спокойно, от няколко дни ме болят гърдите мнооооого и ми се струва че пак нищо не се е получило, но докато няма цикъл, има шанс :lol:, така че ще си почакам, пък дно има с какво да се похваля