0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременките - 9 част :)
« Отговор #20 -: Август 29, 2007, 12:27:29 pm »
Наха,
желая ти да няма никакви последици за теб и за бебето. Дано си останеш само с уплахата. И аз като Лара съм крайна във вижданията си по отношение на псетата. И мен са ме хапали. Тогава ми биха тетанус в Спешния център.
Дано си се успокоила вече! Прегръщам те.

Кит Кат,
от сърце ти желая лека и безпроблемна и на финала здравичко бебенце! :balk_7:

Нивеар, и аз се присъединявам, оправи заглавието, моля.
« Последна редакция: Август 29, 2007, 12:40:08 pm от Milena.b »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #21 -: Август 29, 2007, 12:28:11 pm »
наха, и аз съм на 3, ама по обяд, сигурно няма да се засечем.
котето, добре дошла и лека бременност!

*
Re: Темата на бременните- 9 част
« Отговор #22 -: Август 29, 2007, 12:32:33 pm »
Така по добре ли е? Нямах представа че една малка невинна усмивка ще се приеме така.

Сутринта когато влязох старата тема беше заключена - за това си помислих че би било добре ако имаме нова тема - исках да отговоря на девойките  преди да са ме поели задачите за деня и за това пуснах новата тема.

Съжалявам ако съм вгорчила на някого деня със заглавието или пускането на новата тема.
[/color]
*
« Отговор #23 -: Август 29, 2007, 12:37:33 pm »
ще се престраша да се запиша и аз в новата тема :P

Добре дошла мила  :D лека и безпроблемна бременност с прекрасен резултата накрая :)
[/b]
Nivear, книгата е към 20 или 30 лв. - не помня, но ако си в София мога да ти я дам да я прочетеш. Има интересни неща, но според мен е малко стара.

Благодаря за инфо-то. Не съм в София обаче.
Re: Темата на бременните - 9 част
« Отговор #24 -: Август 29, 2007, 12:38:40 pm »
Нивеар,
благодарим за корекцията. Не си вгорчила никого, мисля.

Котето,
хайде и на теб лека бременност и успешен финал!  :balk_7:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #25 -: Август 29, 2007, 12:54:58 pm »
Пипи аз съм следобяд ама нищо де карай все някога ще се засечем :wink:. Ако ме разпознаеш свиркай, аз съм малко трудна в тая част със разпознаването защото съм голям заплес и не се вглеждам изобщо в хората  :lol:.
*
« Отговор #26 -: Август 29, 2007, 13:03:03 pm »
наха, ако/като се засечем някой път, ще се уговорим за отличителни белези :wink:

аз сега се чудя като отида на преглед и вече ми личи, мисля че ще се чувствам малко неудобно... доколкото си спомням от една предишна тема, някои момичета се разстройват като видят бременни пред кабинета... макар че може да се приеме и като вдъхване на оптимизъм :)

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #27 -: Август 29, 2007, 13:11:40 pm »
Според мен е по-скоро вдъхване на оптимизъм. То се предполага, че и ти си минала по тоя път така, че няма от какво да се тревожиш. А които иска да го приема негативно ще го приема така където и да види бременна.
*
« Отговор #28 -: Август 29, 2007, 13:31:10 pm »
Според мен е по-скоро вдъхване на оптимизъм. То се предполага, че и ти си минала по тоя път така, че няма от какво да се тревожиш. А които иска да го приема негативно ще го приема така където и да види бременна.
:hug2:

« Отговор #29 -: Август 29, 2007, 14:39:13 pm »
Нахинка, ми морска ще го давам пак за 9 дена (по празниците), и живот и здраве на 10/09 в 8и30 сутринат при док, да видим какво правим и да се отпочваме  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #30 -: Август 29, 2007, 14:44:49 pm »
Ами на мен поне бременните пред кабинета на док ми действаха оптимистично, но това е до наглаца и мироглед на човека!

Коте, добре дошла! Е, за 1 ден 2 нови момичета! Супер!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #31 -: Август 29, 2007, 14:53:09 pm »
Привет и от мен, аз докато се усетя вие сте заформили нова теми4ка :P

:welcome:на Кит кат и котето7975,леко бременеене

:welcome_1:  МИШЕ,голяма ваканция си изкара :a_mouse_01:

Наха,мила дано си добре и е отминал страха, и дано сте добре с беб4ето. :babyflips:

Диде,ти как си, след цитонамазката?вси4ко ок ли е? :hug2:

Зори,късмет и успех :flower:

ПИПИ,сигурна съм,4е моми4етата пред кабинета се радват когато видят бременелка,и наистина това е оптимисти4но за тях :balk_5:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #32 -: Август 29, 2007, 14:55:51 pm »
Нахинка, ми морска ще го давам пак за 9 дена (по празниците), и живот и здраве на 10/09 в 8и30 сутринат при док, да видим какво правим и да се отпочваме  :lol:

Рали,Ще има положителен резултат :bfp: сигурна съм yahoo_17 :crossfingers: :bighug:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #33 -: Август 29, 2007, 15:49:54 pm »
Момичета, днес си взех резултатите от първата урина и пише: уробилиноген - N- това положителен ли значи, щото на другите пише: отр. (-). Малко се притесних, та реших да питам.
« Отговор #34 -: Август 29, 2007, 15:53:08 pm »

Рали,Ще има положителен резултат :bfp: сигурна съм yahoo_17 :crossfingers: :bighug:
:bighug: :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #35 -: Август 29, 2007, 15:59:19 pm »
Рошко, обикновено с N се означава "нормален".

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #36 -: Август 29, 2007, 17:14:29 pm »
Честита бременност на Кит кат и Котето 7975. Лека бременност и много щастие.
Момичета искам да ви питам дали някоя от вас е лепила тапети през периода от забременяването. Миналата седмица с моя мъж лепихме малко тапети в хола. Незнам каква муха ми влезе в главата една седмица по-късно и аз започнах да се чудя дали няма някакъв проблем за бебчо. Знам, че са опасни боите например заради ацетона, който е много летлив и лесно се вдишва. Но как стои въпроса с тапетното лепило-на опаковката нямаше специално предупреждение при бременност. А на боите има. Дайте мнение по въпроса.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #37 -: Август 29, 2007, 17:15:49 pm »
Айде, привет и от мен в новата тема!
Добре дошли на Кит кат и на Котето!

Момичетата, много внимавайте като ходите и особено като слизате по стълби, че аз уж внимавам, ама така се метнах на нашето стълбище по дупе. :lol: Сега ми е смешно, ама снощи половин час ревах, много се стреснах. Слава богу, джудженцето е добре и си шава на воля.
Наха, как така няма да има среща, ааааааааа без тия :balk_77:
Уайт, абе все забравям да ти кажа, че ти е много хубава лентичката бе! :balk_602: А иначе не позна - джуджето продължава да си стои с краката надолу - като че ли вече няма място да се обърне.
*

koteto7975

• *
  • 18
  • Едно ангелче си имам,и вече си чакам още едно
« Отговор #38 -: Август 29, 2007, 17:21:57 pm »
Страхотни сте и много ви благодаря за топлият прием сред вас.Ще се радвам да споделям с вас и щастливи мигове и тревоги през така дълго чаканата бременност с вас.Успех на всички! :bighug: yahoo_17
Щастлива мама,че все пак си има ангелче на този свят.
[/url]
*
« Отговор #39 -: Август 29, 2007, 17:29:50 pm »
Сия, много ми се искаше да съм права за Джудженцето, ама то май тарикат се оформя. :wink:
Може пък накрая да се пробва за едно предно салто.
Аз утре съм на поредното вливане на имуновенин. Пак са ми много високи АФА ИгМ. :(

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери