Привет!
Помагайте: продават ли в България адаптирано мляко "Нутрилон Хипоалергична формула". Единица, двойка? Продават ли в България бутилки на Авент и биберони? Лесно ли се намират, че ще съм заточена в Ямбол, там е различно от София!
При нас новините се менят ежесекундно. С визите в паспортите, застраховките за Тайланд и купени билети да летимна 15-ти, сега се оказва, че ще се приберем в България с детето, защото мъжът ми е вече в Бангкок и докладва за супер хаос, подобен само на Кайро и Истанбул. Тротоарите заети от улични търговци, всеки бута някаква количка нанякъде, огромни шосета с по 8 платна, постоянни задръствания, няма задни улички, улични кучета навсякъде, канали с боклуци, горещо и влажно. Да сме си водели бебето в закритите търговски центрове-там било хладно, чисто и няма улични мръсни продавачи. Таквиз ми ти работи...Не ми остана време от притеснения по тези местения да си доразвия следродовата криза както трябва. Тръгна милата, па й секна мерака като видя какво чудо се задава-самолети, билети, апартаменти, чудеса...