И аз да питам,уж са ми ясни нещата,но между миналогодишната и сегашната ми бременност има разлика. На тукашните доктори все още нямам пълна вяра. Та въпросите ми са 3:
1.Нормално ли е в 29 г.с. бебето да тежи 2.500 кг ? Предвид ,че синът ми миналата година се роди 3.300,този вторият голям пехливанин ще да се пръкне!
2. Преди 3 седм.се върнах от България,където си превих изследвания,най-вече заради прословутата ми анемия,та според нашите доктори,резултатите ми са нормални,а тук(Мароко) , според тукашните норми ,винаги ме изкарват с анемиа....та вазможно ли е това и ако да,дайте повече инф. за анемията при бременност,моля!
3.Изписаха ми таблетки желязо,но в същия ден,в който започнах да ги приемам се почувствах зле(гадене,повръщане,отпадналост,разстройство....Първо решихме,че е от храна,от .....до момента,в който спрях таблетките и се почувствах много по-добре! Но пък от друга страна желязото нали помага при анемия и не знам как да процедирам. Докторът ми го няма тази сегмица,а другите лекари ....всеки прави догадки,но на мен това не ми варши работа