Ох, миличка.... много е трудно да се дават съвети, з-то всеки човек преживява нещата и реагира по различен начин. Аз загубих два пъти бебетата си, вярно в начални месеци - 8 и 12 седмица, но болката е голяма. Твоят проблем е сходени напълно те разбирам. Мога само да ти кажа, че само позитивната нагласа ще ти помогне. И аз в началото реагирах като теб - затворих се в къщи, криех се от приятели, карах се с мъжа ми и наистина се чувствах все по-зле и по-зле психически. А и колегите си неможех да понасям. И в един момент си казах - защо пък трябва вечно да съм намръщена и нещастна, какво ми е виновен мъжа ми или който и да било. Просто ми писна да съм нещастна. И в един момент погледнах на нещата по друг начин - излизам, ходя по купони с приятели, излизам с колеги, правя така, че мъжа ми да се чувства добре с мен. И да ти кажа - успявам. Сега трудностите само ни сплотяват и като че ли се обичаме повече.
Болката я има естествено, но я подтиснала дълбоко в мен, и страха също.
Незабравяй, че психиката е много важен момент при опитите ви за бебче. Я се усмихни, успокой се, направи мъжа си щастлив. Не го карай да се чувства виновен и объркан. Бъди момичето, за което се е оженил. И най-важното - не се затваряй в себе си. Говори с него, но не го товари излишно. Мъжете са по-слаби от нас, дори и да не го показват. От теб зависи всичко - нищо не се постига с лошо отношение и негативна нагласа.
Ще видиш, че щом се успокоиш и си върнеш усмивката, нещата ще се наредят. Търпението е формулата за успеха!!!