Айде и аз да се включа.
Докторе препдполагам сте затрупан от задачки, но ми се ще да ми отговорите на следните въпроси. Вие сте моят
он лайн пътеводител в отглеждането на Тони и много ценя вашите мнения и съвети. Надявам, че ни Ви отегчавам и досаждам.
1.Иска ми се да му приготвя леща, но незнам каква леща да избера. Веднъж му приготвих с червена белена леща, не се хареса, пък и тя нещо много трудно се свари. Какъв вид леща е подходяща за малчо и трябва ли да бъде белена?
2.Ананас, манго, въбще за цитрусите знам след годинка, но кога е най удачно да дам? Сезонните плодове почти се изчерпват с ябълка, круша и банан.
3.В нашето семейство са на особена почит кестените, мога ли да дам сварени на дребоскъчко и ако е да, с какво е най добре да се комбинира?
4.Голям проблем имаме със спането на Антоан, притеснявам се, че вече свикна да спи сгушен в мен и ще бъде много трудно да спи в кошарата си. Това вече стана и със следобедният сън. Посъветвайте ме какво мога да направя и трябва ли да правя нещо въобще, за да го отуча. Забелязвам, че изпитва страх когато не съм в кръгозорът му. Това са нормални и моментни състояния знам и ще отминат, играем на дзаг,дзаг, много се забавлява, но щом се запътя към вратата, настава неистов рев. Ще наемам детегледачка и се страхувам, че поведението му ще я изплаши.
, а вече трябва да се работи.
Благодаря