Здравейте докторе,
Дано този форум просъществува достатъчно дълго време,защото ние имаме нужда от вас.
Здравейте докторе,
Имам дъщеричка на 3г3м ,която е с грип-кашлица,темпер.и запушен нос.Тук за грип не дават антиб. и по съвет на педиатърката 3 дни се борихме само с температурата.Но подобрение нямаше и докато чакахме да мине този грип стана на бронхит.Изписаха и "Azithromycin","Albuterol","Prednisolone". 3 дни след започване приема на тези лекарства/6 дни от началото/ дъщеря ми се събуди посред нощ с болки в ухото.Пак ходихме на лекар и видяха,че едното и ухо е възпалено.Дадоха ни капки за уши и още един антибиотик-'Erythromycyn",но с уговорката да почна да давам втория антибиотик само ако има оплаквания.Снощи дъщеря ми се събуди с главоболие. Аз вече тотално се обърках и не мога да разбера какво става.Искам да ви попитам няколко неща:
-как ухото се зачерви и я заболя по средата на приема на първия антиб.; не би ли трябвало тои да действа и на тази инфекция?
- днес е последния прием на "Azithromycin"-a ,тя си остава с възпалено ухо,но странно не се е оплаквала да я боли повече,снощи с главоболие,/а за довечера незнам какво ще е/,има кашлица все още и секрети в носа.
-Това главоболие снощи ме притесни,може ли да даде отражение в главата цялата тази инфекция?
- И какво да правя с новия антиб.,да почна ли да го давам,при положение ,че не се оплаква от болки в ушите?
-кашлицата сама ли ще отзвучи; имам още малко сироп ,а после? А хремата/ не е много и не и тече носа,но усещам,че навътре има секрети,защото не диша леко/
Благодаря Ви за търпението,че ме изчетохте,Вашето мнение наистина е важно за мен.
Информирай модератор