Привет от нас давам рапорт за отчет
Така температура слава богу не вдигнахме и нямаме.Воднистите изпражнения овладяхме засега със смекта и безмлечни каши + АЛ110. Снощи спахме що годе поносимо, при нас на спалнята естествено, след дълъг пищящо сърцераздерателен рев.
Днес вече яде на обяд приготвена от мен месна супа с фиде. Имам доста замразени готови ястия, може би от около месец/месец и половина.
Мислите, че не е добра идея да давам от тях?
Бяхте писали в по преден пост, че е рисковано, защо с какво?
Относно хремата която отново получихме, мисля че е умерена засега. Слагам Олинт 0.05 % , но колко пъти на ден и с каква продължителност, надявам се Вие да ми кажете.
Смекта мисля да дам два дни или докато му отминат "острите" коремни болки. Днес изхождането сутринта беше нормално, но пересталтиката е все още засилена. Чува се силно пукане, има много газове, има и болка.Искам и още нещо да знам свързано с коремните ни проблеми. Дали е възможно чисто хипотетично, да имаме друг проблем, като херния например или ... и как мога да разбера аз за това своевременно?
Кога най рано е уместно да дам плод?
Сега въпроси с приготвянето на храна от мен.
1. Мога ли да давам за следобедна закуска, пшеничен зародиш?
2. Мога ли да давам телешко месо?
3. С кое е по удачно да приготвям храната с оглед на нашите патила,с лук/праз и масло/зехтин-олио?
4. Можете ли да споделите с какво мога да комбинирам салатното цвекло (панджар)
Поздрави:
Пердето