0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Успешни инсета в Варна при Александров?
« Отговор #20 -: Октомври 06, 2007, 11:58:26 am »
То пък като го смениш с Маркова, голям келипир.
..................
За мен във Варна избор няма!

Подкрепям!

аз също подкрепям мнението
« Отговор #21 -: Октомври 06, 2007, 15:30:19 pm »
   Water-lily,прави ли снимка за проходимост на тръбите след лечението от хламидии?Аз съм пациентка на доц.Маркова,смятам при нея да си правя ин витрото.Но докато му дойде реда,това лято направих куп изследвания(имунол.,генетични,CDI и др.),лапароскопия и нова цветна снимка,(първата ми беше правена преди година от доц.Маркова)....В крайна сметка не стигнах до никакво инсе...Ми,няма при кого... :?
Да, правих снимка на тръбите 1 месец преди положителния резултат за хламидия. Течността мина и през двете тръби, едната беше малко нагъната, но Маркова каза, че тръбите са проходими и заради това мога да опитам с инсеминация. След месец открихме хламидията, Маркова отново гледа снимките и дори ми се стори малко озадачена, че тръбите са наред, но не ме накара да правя нова снимка. А през този 1 месец м/у снимката и положителния резултат е абсурдно да съм се заразила с хламидии. По-скоро е доста време преди това. А за д-р Сариев, във връзка с отношението му към пациентките, при мен картинката е абсолютно същата. И на мен ми препоръчва много секс след инжекцията Прегнил, а ние сме с лоша спермограма :( и всички други неща, за които ти пишеш. Вече започвам да се чудя дали въобще ще стигна до инсе или направо да преминавам към ин-витро при Маркова. Май в момента си губя само времето с този д-р Сариев.
Баракуда, ти защо си правила тези изследвания, за които споменаваш, през лятото? Те задължителни ли са преди ин-витрото или ти сама реши да си ги правиш? Защото на мен Маркова ми беше дала едно листче със списък от изследвания, които трябва да се направят преди ин-витро, но там тези, които ти си правила не фигурираха. :oops: :oops: :oops:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #22 -: Октомври 07, 2007, 12:00:09 pm »
А за д-р Сариев, във връзка с отношението му към пациентките, при мен картинката е абсолютно същата... Май в момента си губя само времето с този д-р Сариев.

Не мога да ти налагам мнение,избора е лично твой,за мен този доктор загуби доверието ми. :?

Баракуда, ти защо си правила тези изследвания, за които споменаваш, през лятото? Те задължителни ли са преди ин-витрото или ти сама реши да си ги правиш? Защото на мен Маркова ми беше дала едно листче със списък от изследвания, които трябва да се направят преди ин-витро, но там тези, които ти си правила не фигурираха. :oops: :oops: :oops:

Ами след лапарото при д-р Александров,си поговорих с него как да си помогна с още нещо преди ин витрото и макар той да казва,че имунологичните и генетичните изследвания не са нужни на този етап,са препоръчителни,защото нямаме все още открит проблем(после се оказа,че едната ми тръба е запушена,но това не е 100% причина).Тук , съм чела,че чак след неуспешен първи опит във Варна,тогава ги назначават тези изследвания,а стават бавно,затова на своя глава си ги назначих.Като ми излязат резултатите ще отида пак при доц.Маркова да ги обсъдим.Даже ще я питам дали да правя второ лапаро преди ин витрото,за отстраняване на запушената ми тръба,защото д-р Сариев каза,че трябва да я махна задължително.Ами с две думи си провеждам някаква подготовка,ама по скоро е за лично успокоение. :wink:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #23 -: Октомври 08, 2007, 21:13:47 pm »
Фани, вземи всички мерки преди ин витрото.
Да не стане като мен.
Чак след 3-ти опит почнах да правя разни изсл.
Просто защото никой не ми беше казал какво да изследвам.
Пусни си и Инхибин В(ако не си де).
Аз това не съм го изсл.
Ако бях - щях да си спестя доста нерви, време и пари.
Успех ти желая. :D
« Отговор #24 -: Октомври 08, 2007, 22:35:23 pm »
Да се понамеся и аз във вашият разговор... :D  Inhibin B,можеш да си изледваш и във Варна,в мед.център Надежда.Аз си го направих тук,защото нали трябва да ти се направи 1-ият ден от МЦ.Прегледа ми в Плевен беше на 5-6 ден от МЦ и вместо да нося замръзена кръв до там казаха,че и тук ги правят/изпращат серума в някаква Германска клиника/Когато резултата ми беше готов,го изпратих на доц.Конова в Плевен и тя направи заключението.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #25 -: Октомври 09, 2007, 09:20:25 am »
Що си мисля, че е на 3-ти ден.
Ама може и да греша.
« Отговор #26 -: Октомври 09, 2007, 09:39:03 am »
Що си мисля, че е на 3-ти ден.
Ама може и да греша.
Може и ти да си права,но на мен ми казаха на 1-вият ден.Даже се бях притеснила,защото се падаше в събота и правих уговорки да ми вземат кръв,да я замразя във фризера и трябваше в замръзнало състояние да я занеса в Плевен.Но добре,че и от тук стана,да не се занимавам.... :wink:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #27 -: Октомври 09, 2007, 11:14:39 am »
И аз знам, че яйчников резерв се изследва на трети ден - Инхибин В, ФСХ и ЛХ. Може би при много ранна овулация да се допуска изследване на 1-ви ден?

« Отговор #28 -: Октомври 09, 2007, 12:50:48 pm »
Извинявам се,извинявам се...,грешката е моя.Да,на 3-и ден,погледнах си изследванията. :wink:
« Последна редакция: Октомври 09, 2007, 12:53:00 pm от Nushka76 »
« Отговор #29 -: Октомври 09, 2007, 20:08:34 pm »
Да се включа и аз в темата тъй като имам опит и с тримата варненски специалисти, пък и с други...Сариев още при първия преглед ми постави диагноза липса на овулация и ми назначи стимулация, без цветна снимка и спермограма /като нямам аборти и операции значи нищо им няма на тръбите/. Разбира се повече не стъпих там. Оказа се че инсе няма кой във Варна да ми направи. Александров каза ходи на лапароскопия, а Маркова пък след нова година записвай за ин витро.Забременях по естествен път след физиотерапия и алое, назначени ми от Маркова и с Божията помощ. Успех на всички желая!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #30 -: Октомври 10, 2007, 11:03:49 am »
Вертолетка, можеш ли да кажеш за каква терапия с Алое става въпрос? Отдавна чета за полезните ефекти от алоето, но не знам на коя фирма мога да си взема продукт и да съм сигурна, че не е боклук с неизвестен състав.
Пожелавам ти лека бременност и здраво сладко бебче на края ;)

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #31 -: Октомври 10, 2007, 11:19:05 am »
Аз мога да ти споделя за моите процедури с Алое фибс.
Правих процедурите в Терапията.Първо минавах на радар/награяване/ и после на следващата процедура с алое.На едни метални плочки омотани с плат намокрени с алое.Поставят ги на яйчниците и се седи около 20 мин.
При мен не помогна!Успех при теб!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #32 -: Октомври 10, 2007, 12:20:12 pm »
Вали, къде е тази Терапия? Кой ти изписа такова лечение и каква беше цената? Ако искаш ми пиши на лични.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #33 -: Октомври 10, 2007, 12:46:10 pm »
Терапията е Терапевтичен блок или болница св.Марина -Варна.
Назначението ми даде лекуващия гениколог.Цена няма, по здравна каса си беше!
Минава се на преглед там при лекаря,който отговаря за отделението,според цикъл,кога ти е удбно и на тях също т.н. се правят. 

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #34 -: Октомври 10, 2007, 13:14:44 pm »
Терапията е Терапевтичен блок или болница св.Марина -Варна.
Назначението ми даде лекуващия гениколог.Цена няма, по здравна каса си беше!
Минава се на преглед там при лекаря,който отговаря за отделението,според цикъл,кога ти е удбно и на тях също т.н. се правят. 
Благодаря за бързия отговор :balk_21:

« Отговор #35 -: Октомври 10, 2007, 19:59:58 pm »
Вертолетка, можеш ли да кажеш за каква терапия с Алое става въпрос? Отдавна чета за полезните ефекти от алоето, но не знам на коя фирма мога да си взема продукт и да съм сигурна, че не е боклук с неизвестен състав.
Пожелавам ти лека бременност и здраво сладко бебче на края ;)
Малко със закъснение да ти отговоря - алоето го приемах под формата на инжекции /30бр./ и успоредно с това правех физиотерапия. Изписа ми го Маркова, не знам дали можеш да се самолекуваш, по-добре се консултирай с лекаря. Факт е обаче, че след тази терапия за първи път в живота си имах спонтанна овулация/и клостила не ми помагаше преди това/. Освен това доцентката никак не ми харесваше тръбите, били криви, увиснали и задебелени. Не знам алоето дали помага само за овулация или и за тръбите. Пожелавам ти успех и скорошна радостна новина.
*

baracuda

• 5348
« Отговор #36 -: Октомври 10, 2007, 21:42:49 pm »
  vertoletka,благодаря за споделеното мнение със нас!И мен ме заинтригува назначените ти от доц.Маркова физиотерапия и алое...непременно ще я питам и за това.Леко бременеене ти желая!Успех!Валя и на теб благодаря за подробната информация! :hug2: :goodluck:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #37 -: Октомври 11, 2007, 13:42:01 pm »
Благодаря за отговора, Вертолетка :)

« Отговор #38 -: Октомври 11, 2007, 14:21:52 pm »
оооооо сменяй го веднага този доктор, отиди в Олимедр там може да изкараш късмет
*

baracuda

• 5348
« Отговор #39 -: Октомври 11, 2007, 16:00:49 pm »
   viki-kiki ,първо искам да те поздравя,че си изкарала невероятен късмет да забременееш благодарение на д-р Монастирска в "Олимед".Желая ти от сърце лека бременност! :flower:От постовете ти обаче не научих нищо полезно,по-скоро звучиш като рекламно лице на въпросната докторка.Та,моля те,напиши как протече самата инсеминация,как те следяха,с какво те стимулираха,колко пъти ти се наложи да ходиш,колко ти струваше удоволствието и изобщо дай някакво инфо,защото аз съм чела само отрицателни мнения за въпросния "Олимед".С какво би накарала останалите да отидат там?