0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Паднала духом
« -: Октомври 03, 2007, 18:53:21 pm »
Здравейте момичета :)
Бременна съм в 13г.с, от 7ма г.с съм с повръщане. За цялото време ми се събират 3-4 дена които съм пропуснала, не ходя на работа тъй като ми се гади постоянно, а работата ми е много напрегната и понякога нямам време да обядвам, свързана е и с непрекъснато обслужване на хора. Както и да е в последно време изпадам в някаква депресия или незнам какво, надявах се че към края на 3тия месец симптомите ще намалеят. По цял ден стоя сама, не излизам (не че не съм правила опити, но повечето завършват с повръщане), знам че съм щастлива за това че съм бременна и че ще имам най-голямото съкровище на света, но понякога нервите ми не издържат, в последните дни плача всяка вечер след всяко повръщане, чувствам се като пребита. Едни гадни мисли са ми в главата че няма да ми мине, че ще съм си сама пак по цели дни. Искам да се радвам на бременността си, да излизам, да се срещам с хора, да се смея пак. А не по цял ден да ми се гади и да повръщам. Ако има жени в моето положение моля ви кажете как се справяте психически, физически съм отпаднала от залежаването в къщи и незнам какво да правя вече. Мисля си че с целия този стрес и депресия влият на бебето ми. :(
Re: Паднала духом
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2007, 18:59:49 pm »
Такаааа аз на твое място ще изтрия темата моментално, ще се регистрирам в друг сайт и в друг форум и ще си я напиша там.
МОМИЧЕ, ТУК БЕБЕТАТА СА УЖАСНО ОЧАКВАНИ, А ТИ СЕ ПОДИГРАВАШ С ХОРАТА.

Това е викане, затова е с главни букви, не съм объркала.
Но това ще е най-милото съобщение, което ще получиш, повярвай ми.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2007, 19:22:03 pm »
мило моми4е фокс4е е напално права.бих повращала от 24 вазможни-25 4аса само и само да сам в твоето положение.това не е болка за умиране ела в някои центар за репродуктивно здраве и виж там болката тя е изписана по лицата на хората.а за повращането си вземи деган ако е толкова тежко но се консултираи с лекар за схемата по която се взима.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2007, 19:46:02 pm »
Наистина съжелявам, в никакъв случай не искам да обидя никои. Съжелявам още веднъж ако   сте ме разбрали така. Най-големия кошмар е да искаш дете а да нямаш, истински се извинявам на всяко момиче или жена в това положение. Просто аз не съм се изразила правила очевидно. Предпочитам 9 месеца да повръщам непрекъснато отколкото да не съм бременна и да имам стария си живот. Няма по-голяма радост от това. Желая го от сърце на всяка жена. Много успех и всичко хубаво.
*
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2007, 20:13:10 pm »
Най-големия кошмар е да искаш дете а да нямаш, истински се извинявам на всяко момиче или жена в това положение.
Ми то в тоя форум 99% сме в това положение.

Подкрепям Фоксче, тя е права.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2007, 21:07:28 pm »
Здравейте момичета :)
Бременна съм в 13г.с, от 7ма г.с съм с повръщане. За цялото време ми се събират 3-4 дена които съм пропуснала, не ходя на работа тъй като ми се гади постоянно, а работата ми е много напрегната и понякога нямам време да обядвам, свързана е и с непрекъснато обслужване на хора. Както и да е в последно време изпадам в някаква депресия или незнам какво, надявах се че към края на 3тия месец симптомите ще намалеят. По цял ден стоя сама, не излизам (не че не съм правила опити, но повечето завършват с повръщане), знам че съм щастлива за това че съм бременна и че ще имам най-голямото съкровище на света, но понякога нервите ми не издържат, в последните дни плача всяка вечер след всяко повръщане, чувствам се като пребита. Едни гадни мисли са ми в главата че няма да ми мине, че ще съм си сама пак по цели дни. Искам да се радвам на бременността си, да излизам, да се срещам с хора, да се смея пак. А не по цял ден да ми се гади и да повръщам. Ако има жени в моето положение моля ви кажете как се справяте психически, физически съм отпаднала от залежаването в къщи и незнам какво да правя вече. Мисля си че с целия този стрес и депресия влият на бебето ми. :(
Иди на лекар-ще те насочи към болница-ще ти включат системи и ще се оправиш!
*
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2007, 21:08:15 pm »
Стоенето в къщи няма да ти помогне.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #7 -: Октомври 03, 2007, 21:32:53 pm »
Все едно на сляп човек да се оплакваш как те болят очите от много четене. Понякога си мисля, че някой със странно чувство за хумор пуска такива теми  :(
Ако наистина търсиш помощ - обърни се към лекаря, проследващ бременността ти. Повечето момичета тук идея си нямат какво е да си бременна, а какво остава да знаят как да се справиш с повръщането.

« Отговор #8 -: Октомври 03, 2007, 21:44:24 pm »
Най-големия кошмар е да искаш дете а да нямаш, истински се извинявам на всяко момиче или жена в това положение.
Ми то в тоя форум 99% сме в това положение.

Подкрепям Фоксче, тя е права.

:balk_133: за съжаление е така какво ли не бих дала да повръщам ако ще и 1500000......дни
Успех Aquariel!Дано се справиш
« Последна редакция: Октомври 03, 2007, 22:40:07 pm от Виктория »
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #9 -: Октомври 03, 2007, 21:46:54 pm »
Все едно на сляп човек да се оплакваш как те болят очите от много четене. Понякога си мисля, че някой със странно чувство за хумор пуска такива теми  :(
Ако наистина търсиш помощ - обърни се към лекаря, проследващ бременността ти. Повечето момичета тук идея си нямат какво е да си бременна, а какво остава да знаят как да се справиш с повръщането.
бих предпочела да съм като тебе отколкото в това положение,момиче паднала духом от кое че стоиш в къщи и не излизаш-това ли е по-важно за теб,я стига че бяс ме хваща
*
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2007, 22:35:33 pm »
Аз ще застана на страната на момичето. Когато лежах в болницата за 3 месеца, "през" мен минаха доста момичета с техните истории. Имаше едно момиче, което беше с доста сериозно повръщане- постоянно й се гадеше и повръщаше. От храната, от вода, дори повръщаше системите. Повярвай те ми ако не бях видяла с очите си какво преживя тя и аз щях да реагирам по начина, по който реагирате вие. И знаете ли кое е най - лошото, че след като толкова дълго тя не можеше да забременее и когато най -накрая успя, тя не можа да се наслади на бременността си, стигна се до там, че някой от лекарите й казаха да махне бебето. В края на втория месец тя не издържа физически /вече се получиха доста усложнения/ и психически и абортира.
А и като за капак следващите две бременности, са били същите. Това момиче се отказа да се бори и се примири с мисълта, че няма да има дете.
Aquariel, желая ти успех, дано нещата при теб се оправят.
П.П. Искам да допълня - ние разсъждаваме от психологична гледна точка, а не от физиологична. Явно организма има своя предел.
« Последна редакция: Октомври 03, 2007, 22:38:27 pm от Mary »
*
« Отговор #11 -: Октомври 03, 2007, 22:37:14 pm »
Mary, това е ужасно, наистина!!!!
Милото момиче! :(
« Отговор #12 -: Октомври 03, 2007, 22:42:36 pm »
Аз ще застана на страната на момичето. Когато лежах в болницата за 3 месеца, "през" мен минаха доста момичета с техните истории. Имаше едно момиче, което беше с доста сериозно повръщане- постоянно й се гадеше и повръщаше. От храната, от вода, дори повръщаше системите. Повярвай те ми ако не бях видяла с очите си какво преживя тя и аз щях да реагирам по начина, по който реагирате вие. И знаете ли кое е най - лошото, че след като толкова дълго тя не можеше да забременее и когато най -накрая успя, тя не можа да се наслади на бременността си, стигна се до там, че някой от лекарите й казаха да махне бебето. В края на втория месец тя не издържа физически /вече се получиха доста усложнения/ и психически и абортира.
А и като за капак следващите две бременности, са били същите. Това момиче се отказа да се бори и се примири с мисълта, че няма да има дете.
Aquariel, желая ти успех, дано нещата при теб се оправят.
П.П. Искам да допълня - ние разсъждаваме от психологична гледна точка, а не от физиологична. Явно организма има своя предел.
Това ве4е е много гадно-горката,как го е првживяла! :(
*
« Отговор #13 -: Октомври 03, 2007, 22:44:56 pm »
Еми предполагам, че не го е преживяла.
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2007, 08:58:24 am »
Чета аз заглавието на темата , чета първия постинг и ... 8O , не мога да повярвам....

Имаш усложнения от бременноста , депресирана си от хормоните , скучаеш сама в къщи , ами хубаво де , тук ли джанъм намери да хленчиш???!!!!

Прочете ли темите преди да пуснеш твоята ,огледа ли се къде се намираш , че поиска помощ от изтерзани до болка души , помощ за твоите физически терзания.....

п.п. Мари , случаят не е същият ,като този с който си се сблъскала , няма как да си в къщи и да си с такава патология!
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 09:01:20 am от Efirche »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #15 -: Октомври 04, 2007, 09:59:14 am »
Всеки гледа от собствената си камбанария или всеки с проблемите си. Ми незнам вече.
Все ще има някой недоразбрал и несъобразил се. Поне момичето се извини.
Успех и дано се справиш с проблема. Има лекари за тази работа.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #16 -: Октомври 04, 2007, 11:01:07 am »
Недоразбрал...някъде на началната страница да пише - тук може да пишат само хора с диагноза стерилитет. Под форумът е Емоционални все пак. Всички си имаме проблеми, това не ни дава да нападаме тези, които не са минали през този ужас и болка. Защо да не получи момичето съпричастност, както всяка от нас. Нали и тя е с проблемна бременност. Сякаш вече забременели момичета не се оплакват и не хленчат, само дето са редовни потребители, нали така. Ми щом форума е толкова специализиран, защо тогава модераторите не забранят игрите, на чашка кафе и т.н.
/>
« Отговор #17 -: Октомври 04, 2007, 11:14:52 am »
АКО ОБИЧАТЕ ДАМИ СИ УКРОТЕТЕ МАЛКО ИСТЕРИЯТА! :x
Как може така злобно да нападате хората...
Тази жена по никакъв начин не е виновна,че Вие имате проблем.
Тя също има проблем,може да ви се струва смешен и да е микроскопичен в сравнение  с вашия, но на нея причинява дисконфорт, лишава я от общуване и я депресира.

Не съм й адвокат, но ако не можете да разберете какво иска да ви каже, поискайте обяснение пък после "викайте с големи букви" и бързайте да умаловажите проблема й, а иначе всеки лекар ще ви каже, че не е хубаво да се повръща!!!

Нали в този сайт всички търсим подкрепа, защо тогава не дадете такава и на тази жена?
Значи ние можем да съжаляваме за вашите неуспехи, а вие трябва да ни навиквате ,че и да гоните от сайта... :(
Проблемите на всеки човек са най-големи в неговите очи!
От сърце ви пожелавам скоро да забременеете и ми се иска да ви видя как ще ревете като стари баби на гробище за това или онова... Чакам този момент с нетърпение!
Но също така стискам палци да нямате нейния проблем, защото е много гадно да повръщаш и ако заради това не можеш да работиш, да общуваш с хора като нищо и аз бих се депресирала!
А ти мила сменяй лекарите докато не ти помогнат, вредно е за организма ти да повръщаш постоянно, така изхвърляш нужните и за теб и за бебето хранителни вещества. И ако мислиш че си в депресия също потърси помощ, лошите настроения се отразяват на бебока...

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #18 -: Октомври 04, 2007, 11:15:43 am »
Да ви кажа сега защо смятам такива теми за нарочно пуснати. За съжаление, винаги в такива ситуаци се разделяме на два лагера и започват спорове между нас - които сме тук с обща цел. Да подфорумът е Емоционални проблеми, но при проблемно забременяване. Или аз бъркам, не знам. Освен това, вече писах - няма логика да се оплакваш от сутрешно гадене на жени, които нямат търпение да разберат какво е да си бременна, с всичките му екстри :( И ако наистина е търсела съвет - ами в Дългоочаквана има тема на бременните - там поне момичетата могат наистина да дадат съвет. Освен това, не мисля, че решението на проблема е да се оплачеш - ако е толкова зле, като примера на Мари, е задължително да се консултира с лекар. Тук не можем да и окажем нито емоционална подкрепа, защото не сме били в това състояние, нито да дадем практичен съвет.
Съжалявам, ако на някой мението ми се е сторило грубо. Но ми се свива сърцето всеки път като чуя такива оплаквания докато си мечтая да видя + тест. Съчувствам на момичетата, които преживяват същото!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #19 -: Октомври 04, 2007, 11:20:49 am »
От сърце ви пожелавам скоро да забременеете и ми се иска да ви видя как ще ревете като стари баби на гробище за това или онова... Чакам този момент с нетърпение!
И аз го чакам този момент с нетърпение вече 3 години. И го пожелавам скоро да дойде за всяка от нас. Малко сравнението с баби и гробища не го намирам уместно обаче  8O
Цитат
Но също така стискам палци да нямате нейния проблем, защото е много гадно да повръщаш и ако заради това не можеш да работиш, да общуваш с хора като нищо и аз бих се депресирала!
Знам какво е да повръщаш - имала съм гастритни кризи, при които дъх не съм можела да поема от повръщане. Мъжът ми е гледал уплашено дали ще имам сили да изляза от банята. А после специални диети до успокояване на стомаха. И пак предпочитам да драйфам и да съм бременна ;)