АКО ОБИЧАТЕ ДАМИ СИ УКРОТЕТЕ МАЛКО ИСТЕРИЯТА!
Как може така злобно да нападате хората...
Тази жена по никакъв начин не е виновна,че Вие имате проблем.
Тя също има проблем,може да ви се струва смешен и да е микроскопичен в сравнение с вашия, но на нея причинява дисконфорт, лишава я от общуване и я депресира.
Не съм й адвокат, но ако не можете да разберете какво иска да ви каже, поискайте обяснение пък после "викайте с големи букви" и бързайте да умаловажите проблема й, а иначе всеки лекар ще ви каже, че не е хубаво да се повръща!!!
Нали в този сайт всички търсим подкрепа, защо тогава не дадете такава и на тази жена?
Значи ние можем да съжаляваме за вашите неуспехи, а вие трябва да ни навиквате ,че и да гоните от сайта...
Проблемите на всеки човек са най-големи в неговите очи!
От сърце ви пожелавам скоро да забременеете и ми се иска да ви видя как ще ревете като стари баби на гробище за това или онова... Чакам този момент с нетърпение!
Но също така стискам палци да нямате нейния проблем, защото е много гадно да повръщаш и ако заради това не можеш да работиш, да общуваш с хора като нищо и аз бих се депресирала!
А ти мила сменяй лекарите докато не ти помогнат, вредно е за организма ти да повръщаш постоянно, така изхвърляш нужните и за теб и за бебето хранителни вещества. И ако мислиш че си в депресия също потърси помощ, лошите настроения се отразяват на бебока...