0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: графиката на saraapl
« Отговор #900 -: Февруари 23, 2009, 22:47:27 pm »
Ову ако е минала не би трябвало да е висока!
Успех!
Криска,тука нещо се бъркаш мила,ако О е минала БТ трябва да е висока :D,заради прогестерона,той е топъл хормон,който се от деля от ЖТ(фоликула който остава след като се освободи яйцето) и БТ се повишава,точно по това се разбира дали е имало О или не :D

Сисе,споко бе,той и моя не винаги писка,ама си мери добре,ама ако се съмняваш превери батерията
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #901 -: Февруари 24, 2009, 09:15:18 am »
Вместо трябва съм написала не трябва  :oops:
Извинявам се!!!
Мерси Фибчо!
*

fibo

• 2168
« Отговор #902 -: Февруари 24, 2009, 11:56:00 am »
Вместо трябва съм написала не трябва  :oops:
Извинявам се!!!
Мерси Фибчо!
Крисе,абе и аз така предположих,че е по погрешка,ама за да не се заблудят
другите :D
Борко Бърборко
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #903 -: Февруари 24, 2009, 11:59:20 am »
Правилно си ми се скрала  :wink: Фибчо!
*

fibo

• 2168
« Отговор #904 -: Февруари 24, 2009, 12:43:41 pm »
еее ,не не,аз не се карам :D
ама Сиската нищо не е попълвала днес :?
Борко Бърборко
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #905 -: Февруари 24, 2009, 20:34:59 pm »
еее ,не не,аз не се карам :D
ама Сиската нищо не е попълвала днес :?

Мила не съм добре иначе съм си написала в графиката коментарите..не съм сигурна вече дали наистина е имало О.  :? според доки и теста (единия) да обаче... Не съм имала време този месец за фоликулчетата.... и май съм сгрешила.Ще поизчакаме няколко дни и ще видим нещата.. Иначе днес ис направих тест който е твърдо -.да си призная честно съм разочарована..докито ми се скара че е твърде рано да се разочаровам ,но все пак..  :oops:
*
« Отговор #906 -: Февруари 24, 2009, 21:56:17 pm »
След ден два ще си проличи, но и според мен не трябва да се пртесняваш. Нали етрябва сами да предизвикваме с мислите си лошите неща. А да мислим позитивно. Всички ще видим двете чертички.
Все пак сте се потрудили добре :cheerleader: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

fibo

• 2168
« Отговор #907 -: Февруари 24, 2009, 23:16:33 pm »
Сисе,чакай есга малко :?,според мен(ако е имало О)е била на 15ти ден
още е рано да се каже,един спад нищо не незначи!!!ще ти дарпам ушите дето се шашкаш
така :wink: ако графиката ти обаче почне да прави върхове и спадове,явно нещата не са савсем супер,но за това е рано да се коментира!И за какъв тест говориш???Та ти се едва няколко дни след О 8O,не бързай!!!
цунки мила
Борко Бърборко
*

saraapl

• 2009
« Отговор #908 -: Февруари 24, 2009, 23:25:18 pm »
Сисе,чакай есга малко :?,според мен(ако е имало О)е била на 15ти ден
още е рано да се каже,един спад нищо не незначи!!!ще ти дарпам ушите дето се шашкаш
така :wink: ако графиката ти обаче почне да прави върхове и спадове,явно нещата не са савсем супер,но за това е рано да се коментира!И за какъв тест говориш???Та ти се едва няколко дни след О 8O,не бързай!!!
цунки мила

Тест за О. моя е грешката не съм уточнила какъв е теста :) за бременност и дума не обелвам сега :) а иначе и луцинката ми вдъхна кураж.Една стойност още е нищо и аз се чудя защо се шашкам толкова :) купих си нов дигитален термометър и започвам с него.Мисля да си взема и един живачен и така да сравнявам нещата :) цунки по муцунки от мен и мерси че се включвате да ми помагате :)  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 24, 2009, 23:27:08 pm от saraapl »
*

fibo

• 2168
« Отговор #909 -: Февруари 25, 2009, 01:13:32 am »
Саричка,до сега ти четох темичката(то аз още преди 4 месеца бях попаднала на нея,но сега се зачетох в детайли)мила,искрено съжелявам за това което се е наложило да преживееш,кофти работа,то сега се чудя кое е  по-гадно,да видиш заветн ите две черти и да ги загубиш или въобще да не ги видиш... :x,мн ме е яд...
Ама хайде,кервана си върви,колелото върти,реките текат....птичките летят,а ние вярваме в чудеса,защото те се случват само на тези които вярват в тях :wink:
имаше една песен(сега да не се сетите кой и кога се запя)"Вдингни очи,виж този свят - светът върви на пред,а не назад.... :lol: :lol: :lol:

разчувствах се нешо...айде лека нощ(мъжо би трябвало вече да е стоплил кревата... 8)
Борко Бърборко
*

saraapl

• 2009
« Отговор #910 -: Февруари 25, 2009, 08:37:02 am »
Ако ме питат сега то по-добре да не съм ги виждала... тъпо звучи ама е истина..защото сега ми е още по кофти,но мерси за думите и за песничката :) целувки.. до после.сега отивам на работа пък така съм болна...  :?
*
« Отговор #911 -: Февруари 25, 2009, 11:36:26 am »
Сисинка,
видя ли, 4е Бт днессе е пови6ила....
Само термометърът е бил. Сега с новия, 6те види6, 4е вси4ко 6те е наред  :wink:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #912 -: Февруари 25, 2009, 20:30:54 pm »
Сисинка,

За жалост не е от термометъра-болна съм и си мисля че този месец ще е без О. .. все пак има време..следващия месец съм на доктор да видим как са нещата..
*
« Отговор #913 -: Февруари 25, 2009, 21:42:17 pm »
Сисинка,

За жалост не е от термометъра-болна съм и си мисля че този месец ще е без О. .. все пак има време..следващия месец съм на доктор да видим как са нещата..
Не бъди толкова 4ерногледа. Може да се е пови6ила за6тото си болни4ка, но може и от друго да е.... :wink:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #914 -: Февруари 25, 2009, 22:15:02 pm »
Ами не знам..взех да се съмнявам вече дали наистина теста за О. е бил положителен.Мила днес не ми е ден-всичко ми е вижда черно и лошо.. И тази БТ проклетата.Как не мога да съм спокойна и да знам че не е станало защото не е писано да е този месец,ами не става защото има проблем!.. ох спирам че направо ушите ми пушат  :?
*

saraapl

• 2009
« Отговор #915 -: Февруари 25, 2009, 23:37:17 pm »
Mилички сега стана напечено..където живея имаме един кабинет с много добър гинеколог частен..И аз тъй като съм притеснена и ми идва какво ли не.Отидох при него с графиката си и с тестовете така както са подредени..И му казах за термометъра и за всичко каквото си мисля.Според него това че термометъра е развален е една от причините да не "вярва" на данните в графиката,а теста който си мисля че е положителен се оказва май че не е.Според докито е отрицателен и неговото мнение е,че тепърва предстои О. направо се шашнах.И аз като се прибрах си направих тест за О. имам си спазени всички условия,защото от притеснение нито съм пила течности пък и до тоалетна не бях ходила отдавна май... И теста момичета е с много близки цветове..това какво значи и по приниц има ли някаква вероятност наистина О да наближава тепърва.. Много ама много объркана картинка.Ще продължа да меря БТ с новия термометър.Няма да припишквам повече тестчета и ще чакам МЦ.след това ще започна новия месец като ходя и при двамата лекари ама този път с мерене на фоликули и както си му е реда.. Не искам все така да се чудя какво става...
*
« Отговор #916 -: Февруари 26, 2009, 11:14:00 am »
За сега се успокой  :D.
Днес не си нанесла стойностите на БТ, за да видим как се развива.
Ако е висока, моето мнение е, 4е О може да е била, когато си отбелязала.
Нека из4акаме малко  :D

*

fibo

• 2168
« Отговор #917 -: Февруари 26, 2009, 11:28:06 am »
Сара,не знам какво е видял доктора,ама и аз мисля като Луци,ако БТ се задържи висока,О е минала и е била когато си го отбелязала...стискам палци,мила :wink:
Борко Бърборко
*
« Отговор #918 -: Февруари 26, 2009, 11:31:45 am »
 :)аз също се присъединявам към Луцито и Фибчо, ако днешната стойност е по-висока е минала овулацията, но ако не е значи доктора е прав и може би предстои. За всеки случай сложете днес едно сърчице за да увеличите шанса.  osi_9 :goodluck:
И най-добре другият месец да ходиш на фоликулометрия от това по-сигурен начин няма. успех миличка :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #919 -: Февруари 26, 2009, 20:47:34 pm »
Милички много съм болна.. имам бронхит и ТТ ми е 38.5.. Сутринта Бт беше 36.8 ама не съм сигурна дали е вярна.Според доки не трябва да взимам под внимание Бт защото съм доста зле,обаче има шанс за О. може да не меря един два дена защото просто ми е супер зле... съжелявам милички.целувам ви