0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Позата в секса при 1 тръба??
« Отговор #100 -: Октомври 18, 2007, 09:40:05 am »
Абе с това денонощно стояне пред компютрите,май нямаме време нито за правене на бебета, нито за ютии, нито за прахосмукачки :D
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #101 -: Октомври 18, 2007, 10:35:45 am »
Цитат
Доктора я уверил, че и с една тръба се забременява, защото тръбата била плаваща, местела се от единия яйчник към другия и така обирала яйцеклетките от пукналите се фоликули.

Просто плувай, просто плувай... :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #102 -: Октомври 18, 2007, 12:08:24 pm »
И да обобщим всичко казано дотук: Сексът с една тръба, е като секса с две тръби!Позите са еднакви!!!!!!Всички помощни средства-метли, прахосмукачки, ютии, лъжици, вилици и т.н са позволени и дори препоръчителни!Не е достатъчно изследвано обаче влиянието на цвета на бельото върху забременяването-така, че всички цветове са позволени!Експериментирайте смело!
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #103 -: Октомври 18, 2007, 12:12:39 pm »
Знаех си аз,че ще дойде денят,в който трябва да заобичам гладенето.
Винаги ми е било противно и омразно!
Днес гладих много,преди да прочета темата.
Дали да не извикам скъпия в обедната му почивка,
да поомачкаме чаршафите!
Хем ще има за гладене,хем ще пробваме "Рецептата"!
« Отговор #104 -: Октомври 18, 2007, 12:33:58 pm »
Явно няма единодушно мнение за позата за бебеправене, аз се сетих за един виц за поза за небебеправене:

Жени си говорели как се предпазват от забременяване и едната казала:
- При мен е много лесно, аз се пазя с таборетка...
- Е как така с таборетка? 8O
- Ами, моя Пешо нали е нисичък, качвам го на една таборетка да се изравниме на ръст, подпирам си кракът на нея и когато Пешо започне да бели очички и си отвори устата ритам таборетката...  :P

« Отговор #105 -: Октомври 18, 2007, 13:45:25 pm »
 :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #106 -: Октомври 18, 2007, 14:09:49 pm »
Пак предлагам да сменим заглавието на темата.Даже измислих едно:
"Няколко секс пози и необходимите за тях атрибути" :lol: :lol: :lol:
« Отговор #107 -: Октомври 18, 2007, 15:12:41 pm »
 :balk_56:

Пари давам да разбера в "АЛО АЛО" какво прави на немските генерали сервитьорката Ивет с този стръг целина :oops:

А това с плаващите тръби ловящи яйцеклетки ми напомня за първата електронна игра която имах, Ну пагади с една кошница ловеше яйца от четири полуга... Този свят съвсем започна да се побърква...
Това е малко като моята история в офиса.
Шефа ми е чужденец и купил принтер от Офис уан и попитал дали може да работи безжично,а те му пробутали и блутут :lol:... Идва той в офиса щастлив, инсталвам принтера, хаквам блутта и  :cul2:Принтера нямаше как да вдене ,че си има другарче, щото е глупавичък...
Та на таз мотаеща се тръба кой и казва какво да прави и кога на къде да плава? 8O

*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #108 -: Октомври 18, 2007, 21:45:06 pm »
Много се забавлявах, докато четох всички коментари след моето изсказване.
Само дето това е вярно. 
Радвам се, че ви разсмях и ви желая успех:

И-и-и-и с една или с две тръби,
сперматозоидчето напред да върви!
 :lol:

*
« Отговор #109 -: Октомври 18, 2007, 22:12:15 pm »
Аксина, не се обиждай, но това което ти е казала твоята приятелка не е точно така. Тръбите са хванати за матката, насочени към съответния яйчник, простичко казано имат реснички в края към яйчника (фебриален апарат) с които улавят яйцеклетките. За да стане ляв яйчник дясна тръба например, което е само по учебниците, защото на практика е почти невъзможно, само в съвсем идеален случай, когато се спука фоликула и тръбата не хване яйцеклетката, защото я няма, тя пада в коремната кухина със съответната течност, която всъщност предвижва яйцеклетката. Ако тази течност е достатъчно, Ако здравата тръба е в перфектно състояние тя Евентуално може да улови яйцеклетката, но за съжаление на практика не става, от опит го казвам. Имала съм 5-7 прекрасни фоликула от яйника без тръба при 3 стимулации, ами за съжаление не е имало бременност.
« Отговор #110 -: Октомври 18, 2007, 22:40:48 pm »
Тръбите са хванати за матката, насочени към съответния яйчник, простичко казано имат реснички в края към яйчника (фебриален апарат) с които улавят яйцеклетките.

Може да бъркам, но така наречените реснички, доколкото знам се казват фимбрии, а като цяло фимбриален апарат.  :ask:

*
« Отговор #111 -: Октомври 19, 2007, 07:16:27 am »
грешкате е моя, правописна, права си :lol:
« Отговор #112 -: Октомври 19, 2007, 09:00:00 am »
грешкате е моя, правописна, права си :lol:
Да ти кажа не бях права....легнала бях  :lol: :lol: :lol:
Аз отивам да гладя  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #113 -: Октомври 19, 2007, 09:06:35 am »
 Аз вече гладих.Не разбрах помага ли при ин витро,или само при една тръба... :ask:Нищо,ще тренирам.Особено усърдно ще го правя като ми почне процедурата,пък ще видим...Ще гладя с две ютии обаче
*
« Отговор #114 -: Октомври 19, 2007, 10:01:33 am »
Моми4ета, колко много сте изписалиии...
Ами аз гладя от 5 години това ми е 2ра професия, за да си изкарам по някой страни4ен лефф, ама мъжо е без никакви спермотозоиди, та явно гладенето не помага за азооспермии, освен да му връ4а ютията на него  :ask:  :lol:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #115 -: Октомври 19, 2007, 10:17:07 am »
Във вашия случей трябва той да глади :D
« Отговор #116 -: Октомври 19, 2007, 12:45:16 pm »
Момичета, аз както снощи отметнах 5 перални... Питайте ме утре какво гладене ме чака... Стискайте палци  :wink:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #117 -: Октомври 19, 2007, 13:03:33 pm »
Е как да стискаме палци,бе Рали,като стискаме ютии във всяка ръка!!!Може би на краката...пробвах,става :crossfingers:
« Отговор #118 -: Октомври 19, 2007, 15:17:01 pm »
Е как да стискаме палци,бе Рали,като стискаме ютии във всяка ръка!!!Може би на краката...пробвах,става :crossfingers:
Дадено, аз за вас, вие за мен ... всииички палци на кракатааа.... стиснати  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #119 -: Октомври 19, 2007, 15:19:04 pm »
Дадено, аз за вас, вие за мен ... всииички палци на кракатааа.... стиснати  :lol:
Само краката не стискайте  :wink: