0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Извинете, но искам малко да се върна по темата за едната тръба. Днес една приятелка ми каза, че при нейното секциото преди 2 седмици са й отстранили една 4-5 см киста и едната тръба, защото кистата била залепнала за нея. Доктора я уверил, че и с една тръба се забременява, защото тръбата била плаваща, местела се от единия яйчник към другия и така обирала яйцеклетките от пукналите се фоликули.За позата не споменал Ами това е. Надявам се да ви е от полза.
Е ТЕ ТОВА ИЗБИ РИБАТА!Пози, ютии, гладене, четене - всичко в канала! Оказа се, че е важно тръбата да може да плува!А и да има кепче да си събира фоликулите!
:lol:Дано открием позата преди да ни затрият темата. С моята прахосмукачка пози не мога да правя или открия, защото сама чисти без дори да я докосвам. Става дума за Roomba ако не сте виждали или чували за такава.Но имам и метла.
Такааааааааааааааа. Сетих се нещо. От утре ще слагам желязо в храната на мъжо/ все ще попадне нещо и в спермата/ а аз ще помоля лекар да ми сложи магнити. Така няма-няма.Ще стане. И смятам да го патентовам като откритие.
Верно минава 1 часа . а така бебета не стават. :lol:Че и мъж трябва , не само метла. :lol:С нея само тренирах.
Казвам Ви аз че прахосмука е виновен.