0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Позата в секса при 1 тръба??
« Отговор #80 -: Октомври 17, 2007, 22:48:04 pm »
Извинете, но искам малко да се върна по темата за едната тръба.
Днес една приятелка ми каза, че при нейното секциото преди 2 седмици са й отстранили една 4-5 см киста и едната тръба, защото кистата била залепнала за нея.
Доктора я уверил, че и с една тръба се забременява, защото тръбата била плаваща, местела се от единия яйчник към другия и така обирала яйцеклетките от пукналите се фоликули.
За позата не споменал  :)

Ами това е. Надявам се да ви е от полза.

Е ТЕ ТОВА ИЗБИ РИБАТА!

Пози, ютии, гладене, четене - всичко в канала! :lol: :lol: :lol:
Оказа се, че е важно тръбата да може да плува!
А и да има кепче да си събира фоликулите! :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #81 -: Октомври 17, 2007, 22:51:24 pm »

Е ТЕ ТОВА ИЗБИ РИБАТА!

Пози, ютии, гладене, четене - всичко в канала! :lol: :lol: :lol:
Оказа се, че е важно тръбата да може да плува!
А и да има кепче да си събира фоликулите! :lol: :lol: :lol:
Е,с тва кепче ме уби!!! :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #82 -: Октомври 17, 2007, 22:55:59 pm »
 :balk_48: :balk_47:
« Отговор #83 -: Октомври 17, 2007, 23:02:36 pm »
Тази тема ....от къде тръгна...къде стигна :lol: :lol: :lol:
Че е възможно ако имаш една тръба, да се забременее, ако е овулирал другия яйчник....бях го чела........ама че тръбата си плава.....не знаех. Евала, стра'отно  :lol: Аз обаче мисля че като си плава така...безгрижно....обира яйцеклетктие като ги засмуква......мисля че сега можем да включим и прахосмукачките към пейзажа  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Октомври 17, 2007, 23:04:13 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #84 -: Октомври 17, 2007, 23:07:30 pm »
 Какви лекари са се навъдили,какво чудо,майтапчии големи.Грижат се за емоционалното ни здраве,че то с нашите проблеми малко смях не ни е излишен!!!
« Отговор #85 -: Октомври 17, 2007, 23:08:59 pm »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кой с каквото разполага - кепчета, прахосмукачки, метли и лопатки. ..........
 :lol: :lol: :lol:
« Отговор #86 -: Октомври 17, 2007, 23:16:25 pm »
 :lol:Дано открием позата преди да ни затрият темата. С моята прахосмукачка пози не мога да правя или открия, защото сама чисти без дори да я докосвам. Става дума за Roomba ако не сте виждали или чували за такава.Но имам и метла. :lol:
« Отговор #87 -: Октомври 17, 2007, 23:18:35 pm »
:lol:Дано открием позата преди да ни затрият темата. С моята прахосмукачка пози не мога да правя или открия, защото сама чисти без дори да я докосвам. Става дума за Roomba ако не сте виждали или чували за такава.Но имам и метла. :lol:
Метлата с къса или дълга дръжка е?  :lol:
*
« Отговор #88 -: Октомври 17, 2007, 23:20:09 pm »
 Сега са модерни дългите.
« Отговор #89 -: Октомври 17, 2007, 23:21:06 pm »

Въх, не думай!
Седиш си на дивана с Кама сутра в ръка и само я командваш - към спалнята, сега обратно в коридора, я сега се пъхни под дивана.....

Брех да му се не види! :lol: :lol: :lol:
Какви прахосмукачки имало......а аз горката дерзая с метлата и ми е едно веселко! :witch:
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #90 -: Октомври 17, 2007, 23:37:54 pm »
Ами 4етох , 4етох и неможах да се сдържа :lol:
зна4и и аз стигам до извода, 4е при мен и онова 4удо дето глади дрехите и прахосмука4ката е помогнала. :wink:
ЗаЩото то4но в месеца, когато съм забременяла гладих на мъжлето много ризки и панталонки, а по принцип гладя само няколко пъти в годината :lol:(най омразното задължение ми е)
и си купихме нова прахосму4ка и е без торба, от тези модерните :lol:и нея ползвах много през този месец

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #91 -: Октомври 17, 2007, 23:42:15 pm »
Казвам Ви аз че прахосмука е виновен.  :lol:
« Отговор #92 -: Октомври 18, 2007, 00:56:46 am »
Аз тези дни яко съм яхнала направо вещерска метла тука.Много е дълга и много хвърчи.Мога и с главата надолу да стоя на нея. :lol:Явно и като съм в овулация ставам много проклета, ама кво да се прави, търся позата.А тя Румба да си чисти като е проста. Аз само си седя тука, почивам си и пиша, вечер пия едно бяло вино и правя стойки от кама сутра. Ако не успея да ги изредя в тая овулация , и другия месец ме устройва.
« Отговор #93 -: Октомври 18, 2007, 01:07:13 am »
Такааааааааааааааа. Сетих се нещо. От утре ще слагам желязо  в храната на мъжо/ все ще попадне нещо и в спермата/ а аз ще помоля лекар да ми сложи магнити. Така няма-няма.Ще стане. И смятам да го патентовам като откритие. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #94 -: Октомври 18, 2007, 01:27:03 am »
Такааааааааааааааа. Сетих се нещо. От утре ще слагам желязо  в храната на мъжо/ все ще попадне нещо и в спермата/ а аз ще помоля лекар да ми сложи магнити. Така няма-няма.Ще стане. И смятам да го патентовам като откритие. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

хахахахаааааааааааа. Ми бързай още утре сутрин, че виж някой те е изпреварил!
Оле така се посмях.......
« Отговор #95 -: Октомври 18, 2007, 01:29:19 am »
Верно минава 1 часа . а така бебета не стават. :lol:Че и мъж трябва , не само метла. :lol:С нея само тренирах.
« Отговор #96 -: Октомври 18, 2007, 01:30:26 am »
Верно минава 1 часа . а така бебета не стават. :lol:Че и мъж трябва , не само метла. :lol:С нея само тренирах.

Ми то, те вече нанкат....
« Отговор #97 -: Октомври 18, 2007, 01:48:08 am »
Утре ще компенсират. :lol: :lol: :lol:С идеи и електроуреди :lol:. Сетих се и за вибратора в къщи. :oops: :oops: :oops: :oops:По това време на ноща май с него ще спинкам :lol:.Мъжа ми заспа преди 3 часа а мене ми дойде вдъхновението и ще пропусна секса тая вечер с него май.Ето то наближи и 2 часа през ноща и явно съм изперкала тотално.Сега по важен е патента ми. officespace :balk_173:
От сън спомен няма. Сега мисля за глобални неща. :lol:/ не можах да намеря иконка да се надуя малко с приноса си към света/ :mrgreen:

Айде, лягам че изперках вече. Сутринта била по-мъдра от вечерта. Ще ви пиша повече като помъдрея. :wink:
« Отговор #98 -: Октомври 18, 2007, 06:47:57 am »

Ааа, и турбометлата, и турбометлата.... кат' я яхна, и глей какво става  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #99 -: Октомври 18, 2007, 09:29:24 am »
Е, знаех си аз, че не е само от гладенето. Аз всеки ден съм на ютията да гладя на милото ми ризки и панталони, ама с прахосмукачката той действа. Явно аз трябва да се включа там, щото той и да иска няма как да забременее  :wink:. От днес в една ръка с ютия, в другата с прахосмукачка, а между краката....  :lol: - дръжката на метлата  :lol:. Да видим дали няма да стане вече  :wink: