0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Позата в секса при 1 тръба??
« -: Октомври 12, 2007, 20:50:54 pm »
Днес една позната която беше с една тръба като мене и с тази една тръба роди вече две деца, ми разказа че лекарката й помогнала като й обяснила в какви пози трябва да прави секс.На мене ми се стори невероятно защото много пъти тука сме говорили че гравитацията не оказва влияние.Как мислите,будалкала ли ме е или наистина може лекарка да каже това?И дали ако го е казала има истина???
*
Re: Позата в секса при 1 тръба??
« Отговор #1 -: Октомври 12, 2007, 20:55:10 pm »
Не съм наясно,но може би е важна позицията след секс - да полегнеш на страната,накоято е здравата тръба.
Аз например гледах да лягам на тази страна,от която ми е овулиралия яйчник.Малко наивно звучи,ама какво пък?
*
« Отговор #2 -: Октомври 12, 2007, 20:58:26 pm »
 Ако пък гравитацията няма никакво влияние,защо тогава след инсеминация те държат да лежиш с главата надолу 10 минути след процедурата?
« Отговор #3 -: Октомври 12, 2007, 21:09:34 pm »
Днес една позната която беше с една тръба като мене и с тази една тръба роди вече две деца, ми разказа че лекарката й помогнала като й обяснила в какви пози трябва да прави секс.На мене ми се стори невероятно защото много пъти тука сме говорили че гравитацията не оказва влияние.Как мислите,будалкала ли ме е или наистина може лекарка да каже това?И дали ако го е казала има истина???
Позата трябва да е удобна и на двамата партньори :lol:, пък след секс си лежи на здравата тръба, не виждам причина да не го правиш. Кой знае какво и е помогнало на твоята приятелка, може да е положителното мислене.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #4 -: Октомври 12, 2007, 21:18:16 pm »
le как лежиш с главата надолу след инсеменация
Нещо не разбирам
*
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2007, 21:28:17 pm »
le как лежиш с главата надолу след инсеменация
Нещо не разбирам

:D ...Исках да кажа,че когато правих инсеминации,след това ми навеждаха стола под ъгъл,така че краката и дупето да са да са на по-високо ниво от главата,не че буквално...
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2007, 09:31:58 am »
Абе ако овулираш откъм липсващата тръба май и на челна стойка да застанеш - все тая :( За мен вариантът да стане бебчето по-скоро е чрез фоликулометрия да следите кой яйчник овулира по-често. На моя позната примерно 3/4 от циклите овулираше яйчника откъм липсващата тръба. Стимулираха я за да произведе другият яйчник яйцеклетка и правеха инсе за да повишат шансовете.
Все пак съм чувала за забременяване при овулация откъм лиспващата тръба - как става не мога да си го обясня, но пък вдъхва надежда.

« Отговор #7 -: Октомври 13, 2007, 13:41:04 pm »
Не ме разбрахте.Става въпрос за позите при правенето на секс а не след това.Лекарката й обяснявала важни пози от камасутра ама аз не исках да ги чуя.
« Отговор #8 -: Октомври 13, 2007, 14:04:40 pm »
Аз пък не мога да разбера какво е значението какви пози ползваме по време на секс. Тя спермата се излива в маточната шийка не в тръбата все пак...
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*
« Отговор #9 -: Октомври 13, 2007, 14:37:06 pm »
Ееее, Касиел защо не пожала да ги чуеш?
Другия път като говориш с приятелката да ти ги разкаже, пък ти после на нас,нали.
А, и името на докторката искай!  :wink:
« Отговор #10 -: Октомври 13, 2007, 15:16:45 pm »
Стига бе :lol:как ще искам да ги чуя? пък и то показване иска, с думи не става. :lol:Лекарката е Н.Дюлгерова.Не питах къде приема точно но е някъде около или в Окръжна болница. Общо взето се изсмях на казаното от приятелката ми и не исках да слушам глупости. За мене просто и извадила късмет. Не са й изписвани лекарства и е нямала лечение,така че не мога да приема че лекарката е много велика и допринесла за децата й, карайки я да прави секс на челна стойка например. :lol:А, забравих, карала я да пие 1 година фолиева киселина.
*
« Отговор #11 -: Октомври 13, 2007, 15:35:21 pm »
Еее,ама ти само разпали любопитството ни.
Нека каже момичето! Как тъй да не става сдуми? Че докторката как и ги е показвала?!
И ние искаме да научим,или поне да знаем при кои пози не може да се забременее...
« Отговор #12 -: Октомври 13, 2007, 16:13:17 pm »
Уж от една страна, гравитацията нямала значение, но действително на мен доктор ми е препоръчвал след секс да си повдигна дупето с 2 възглавници за 20ина мин.
А ако мога и на тилен лек да стоя - най-добре. Ама и аз спазвах, то човек като се надява.....

А пък д-р Н. Дюлгерова я знам, но на мен не ми е обръщала внимание на пози от Кама сутра. :?

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #13 -: Октомври 13, 2007, 16:15:54 pm »
Аз само да попитам, позата е важна да не би някой сперматозоид да вземе да се вмъкне в липсващата тръба ли?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #14 -: Октомври 13, 2007, 16:24:14 pm »
 :lol:питай тая Дюлгерова защо е важна позата. нали и аз затова питам тука кво му е важното.  :lol:Няма ли да е по-разумно да слагаме пътни табелки из влагалището, матката и така до тръбата. :jump12:. Все пак ако някой намери нещо из камасутра да пише.И аз ще търся.Не ми е удобно да разпитвам познатата за стойките при положение че вече веднъж отказах да ги чуя.Ама 2 дена ме гложди вече че не я изслушах и ми е любопитно.
*
« Отговор #15 -: Октомври 13, 2007, 16:35:42 pm »
Изведнъж стана много интересна тая тема!
И аз да се включа. Чувала съм това за "вдигнатите крака"!
Но чак пък пози и ъгли,не ми се вярва.
И аз съм с една тръба,и все още не съм открила поза,която
да даде + резултат.
Ако някой има идеи,или знае нещо в повече...
« Отговор #16 -: Октомври 13, 2007, 16:54:03 pm »
Значи си пробвала всички???? 8O Тайната ще да е като сме в овулация един луд секс до сутринта в 10 пози и 10 да са със завършек.Настрани ,надолу,нагоре, на масата ,под масата, на 30 градуса, на 50 градуса, на 180 и т.н. Все ще уцелим правилната. Ще се зарудя с много глайдгелен и ще пробвам този месец,че без него ще ми дойде множко.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #17 -: Октомври 13, 2007, 17:01:26 pm »
Цитат
Тайната ще да е като сме в овулация един луд секс до сутринта в 10 пози и 10 да са със завършек.
Май ще има нужда от жокера - помощ от публиката! :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #18 -: Октомври 13, 2007, 17:12:07 pm »
Темата започна да ми харесва..... :lol: :lol: :lol:

П.П.Предлагам да махнем втората половина на заглавието :lol: :lol: :lol:
« Отговор #19 -: Октомври 13, 2007, 17:15:17 pm »
Кой, за мене или за мъжа ми? :lol: Стигали сме до 9, ще се справим и с 10.Ама това беше преди 4 години,  сега ще ни дойде май множко.