София не е цяла България, бе, Джамке! Из страната няма кабинети и клиники за стерилитет като в София, но пък се намират домашни тикви, картофи, моркови, грозде, ябълки, круши и т.н...
Като сте заговорили на таз тема: онзи ден ходих да се подписвам за продажбата на една нива по настояване на другите наследници. Отиваме да вършим работа и аз оглеждам продавачите. Питам ги какво смятат да я правят, защото не са кооперация. Ами, казват, всеки от нас ще си има по едно парче земя и ще си я обработваме и ще си произвеждаме плодове, зеленчуци, изцяло екологично чисти...Аз, макар и непризвана, но все пак икономист по образование, им викам: "Ааа, ще правите био ферми значи! Кажете как ще се казва марката ви, за да ви търсим продуктите? ПЮрета за бебета ще правите ли? Магазинна мрежа имате ли?", пък те ми викат: "А, не, не. Ние само за нас си ще си произвеждаме. Каквото си произведем, това ще си ядем. Учим се един от друг как се прави екологичен тор, предпазване от вредители без химикали и т.н....". Групата им закупила над 300 дка и един до друг, един до друг, ще си правят стопанства. Къщички ще си строят, ще се оттеглят от София...
Аз имам доста земя. Някой да се интересува да направим био ферми специално за бебетата на "Зачатие"?