0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
kyan , нали не е проблем че не съм от софия и немога да идвам , ако се наложи? днес ще ходя да си взема протокола и ще ти пиша на ЛС данните които трябват
*
Единствено за самото дело може да се наложи да дойдете момичета. Другите данни ще ги съберем и така. Ако трябва документи да се подписват, ще ги изпращаме по куриер. Допълнително ще се уточним.
Ех, не съм гледала днес в 10. Бях на работа, а вчера нямах интернет вечерта вкъщи.
*
незнам дали ще мога да идвам , доста далечко ми идва , а и съм на работа постоянно и няма как :(
*
Е, става дума за едно идване, сигурно. А и е рано да се каже кога ще е. Не се отказвайте заради това.
Момичета, чакам данните ви, както се разбрахме с всяка от вас.
Приятна вечер. :D
*
Да ви кажа, че след три месеца и половина днес ми се обадиха от НЗОК, че съм одобрена по програмата! Хайде честито! :cheerleader:
Да ви кажа, че след три месеца и половина днес ми се обадиха от НЗОК, че съм одобрена по програмата! Хайде честито! :cheerleader:

Да ти е честито! Те май се поразмърдаха напоследък, явно шумът който вдигаме си оказа влияние. Последните дни няколко момичета бяха одобрени.

*
Честито Луиза. Малко са се размърдали.
Честито Luiza и късмет :crossfingers: yahoo_17 :balk_602:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
 :D не май , а се размърдали, пусти страх.... сега ще направят и невъзможното ! подлеци!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Само да вметна, че все още нямаме насрочена дата за среща с касата. Днес беше срока, до който това трябваше да се случи.
Да сте учудени, че не си спазиха обещанието?

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Да, просто сме потресени! Те винаги спазват срокове и обещания!   :balk_198:  :balk_87:

*
а разбрахте ли най-новото че  служителите от ЗК щели да стачкуват! :lol: искали по- големи заплати  СИГУРНО ЗАЩОТО ВСИЧКИ СИ ВЪРШАТ ТОЛКОВА ДОБРЕ РАБОТАТА! СПОРЕД МЕН И ТЕЗИ КОИТО ВЗИМАТ СА ИМ МНОГО :x :x :x :bonk:
*
Само да вметна, че все още нямаме насрочена дата за среща с касата. Днес беше срока, до който това трябваше да се случи.
Да сте учудени, че не си спазиха обещанието?
Не съм учудена... Все пак съм възмутена от поведението им, защото преди участието по Нова ТВ казаха: "Ама, защо не дойдохте първо при нас? Ние от 5 г. нямаме проблем с тази програма. Защо първо пред медиите..."
Аз обаче няма да се откажа да ги тормозя. Има и друг вариант за среща - принудителен за тях, а не по тяхно желание и то не на тяхна територия. Да не си помислите, че ще ходим да се бием с тях?  :lol: Не. Само цивилизовани методи ще използваме.
Не съм загубила надежда, ни най-малко.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
До
Национална здравноосигурителна каса
До Д-р Румяна Тодорова

От Сдружение "Зачатие"
ultra@zachatie.org
Председател Анна Зашева
0896 30 45 15

С подкрепата на БАСРЗ

изх. N: 7/29.10.2007

МОЛБА

Молим да бъде насрочена среща, на която заедно с консултантите на НЗОК и представители на БАСРЗ да обсъдим следните въпроси:
1.Проблемите, възникващи от забавяне на лечението на болните от ендометриоза. Варианти за подобряване функционирането на програмата.
2.Планиране на среща за обсъждане на проблемите, свързани с програма „Лечение на безплодие при жената“:
- варианти за допълнително финансиране
- включване в програмата общо до 3 пъти

Надяваме се молбата ни за среща да бъде удовлетворена. Ще очакваме отговорът ви възможно най-скоро.

29.10.2007
София

Браво! Сега като е в писмен вид едва ли могат просто да мълчат. Успех!

*
"Ръководството на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) ще даде пресконференция утре от 12 часа в БТА, съобщиха от НЗОК. Пресконференцията ще бъде посветена на процедурата по договаряне на новия лекарствен списък. В брифинга ще участват д-р Румяна Тодорова, директор на НЗОК; Сезяр Февзи, зам.- директор на НЗОК и председател на комисията по договаряне на лекарства;
Цветелина Дешкова, зам.-председател на комисията по договаряне на лекарства; Лидия Христова, член на комисията по договаряне на медицински изделия и диетични храни за медицински цели; Мария Караджова, член на комисията по договаряне на медицински изделия и диетични храни за медицински цели."
Това е от http://www.focus-news.net/?id=n813357
Определено срещата няма да е утре.
Kyan, дали тази пресконференция е специално по случая, или не е ясно? Някой от вас ще присъства ли, за да разберем за какво е ставало дума и какво са съобщили?

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Краси, за друго ще става въпрос на тази пресконференция, нашата още не е насрочена.

*
В петък в Сметната палата от 10 часа ще има среща между ЗАЧАТИЕ, БАСРЗ и НЗОК.
Засега има индикации, че са готови за промени, но в петък ще разберем какво точно ще предложат.

Знам, че тази пресконференция е за друго. Но, като обсъждахме с човек от касата възможности за решение на проблема, ни беше споменато, че единият от вариантите бил, лечението да се изкара от програма и да се въведе доплащане от страна на пациентите за купуване на лекарството. Това обаче няма как да стане за следващата година, защото процедурата по договаряне на лекарства за била НЗОК започнала отдавна - днес е пресконференцията точно за това. Въвеждането на доплащане е рисково, защото те могат да въведат висок процент. Според мен над 20, или преко сили 25%, вече ще е тесла за нас.
*
Срещата ще бъде в сряда - 7 ноември в 11 часа в Сметната палата.
Това е последният уговорен ден и час. Освен програмата за лечение на ендометриоза ще се обсъжда и другата за лечение на стерилитет при жената.