Блага, ЧЕСТИТО!!!
Много, много радост и здраве за цялото ти семейство през Новата година!!!
Относно д-р Александров:
Сигнус: "По отношение на противоречивите мнения, които прочетох за д-р Александров - всеки има право и на второ и трето лекарско мнение, след като едно не го удовлетворява и устройва - това е правилната стратегия. За мен този лекар е много добър и като специалист и като човек."
Денди: "Незнам, на мен пък д-р Александров ми допадна като лекар и човек. Не съм забелязала да е комерсиален. Дори точно обратното. Онези добри отзиви, които чух за него се затвърдиха, още след 2-рата среща. Бих му се доверила напълно, а относно ин витро, аз съм на 25г. и дума неще да споменем. Казва, че няма да стигна до там. Сега правим стимулация с Клостил, защото имам проблеми с овуто, ако беше комерсиален, щеше да ме навива за инсе, а той напротив, съвсем искрено ми обясни, че когато мъжкият фактор е ОК, няма смисъл от това."
Подкрепям 1:1 Сигнусчето и Денди!!! И като лекар, и като човек е мн добър, същевременно има своите силни и не дотам силни страни, като всеки. Може би най-некомерсиалният лекар, при това брилянтен специалист, при който съм попадала, за който съм чувала. Здрав да е и все така да ни помага!
Успех на всички ни!