Missy, определено си объркала човека. За съжаление имам аборт по лекарско предписание, понеже плода беше увреден. Имам уплътнение на левия яйчник и двурога матка. Освен това съм пациентkа на тази клиника още от самото начало, в което съм започнала с опитите за забременяване. Моята лична гинеколожка работи там и понеже имаме проблеми и след всички изследвания, които ми е направила нещата не се получаваха, тя реши, че може да се консултира с него. Точно понеже смяташе, че е добър лекар и след като му обясни какви изследвания са ни направени и на двамата. Споделих мнението си как аз се почуствах след срещата с него. Мисля, че за това е форума, а не за да ме нападате, че съм набедила някой. Отношение като неговото - не бях виждала. Смятам, че съм разглезена, защото съм лекарско дете и до сега не са се отнасяли с мен с пренебрежение и нежелание за помощ. А да не говорим, че обидиха лекарката, която ме лекува като некомпетентна и не свършила си работата. Което меко казано, за хора, които работят на едно място не е прилично. Така че Missy, сори, не набеждавам никoй. Говоря какво ми се е случило лично на мен с този лекар. Това е мое лично мнение и личен опит.