Здравейте мили момичета.
Отдавна Ви чета, но не съм писала. Накратко за мен:
Преди 2 седмици ми поставиха диагноза ПКЯ, ендометриоза и полип н а матката + кандида. Сега лекувам гъбичките с Клион Д и промивки с млечна к-на. Пих Оргаметрил 3х1т четири дни за да се предизвика цикъла, който липсва от м. Юли /беше много обилен със съсиреци/ . Е вече четвърти ден чакам да ми дойде ама нъц - никакви признаци и симптоми. Забравих да кажа на 29г. съм, имам дете на 8г. и лекуващия се чуди как съм забременяла нооо е факт. Да вярно, че стана чак след втората ни година от брака, не сме се пазели, но и не му отдавах голямо значение а и мислехме, че ни е раничко за дете. Както и да е да си ни е живо и здраво. Та мисълта ми беше - някъде из темите четох, че ако не ти дойде от Оргаметрила се прави лапаро. Четох и за цените му / не съм здравно осигурена/ и ще плащам. Искам да попитам ако има момичета от Пловдив да ми кажат къде се прави лапароскопия. Лекувам се при д-р Минев /който уж е светилото в града ни/, той не ми е казал още за лапаро, в сряда ще ходя пак при него, но аз искам предварително да знам ако се наложи.
Благодаря Ви предварително за отговорите