Момичета, исках още вчера да ви пиша, но все ми прекъсваше връзката.
По въпроса: не забравяйте, че пукането зависи от 2 неща: 1. колко е дебела ципичката на фоликула и 2. какво количество хормони и колко изведнъж се вдига то в организма. Разбира се, при всяка жена е различно. А може и при една и съща жена всеки месец да е различно, особено при жени, на които овулацията не е в точно определен ден. Аз съм точно такъв тип: един месец пукам сама, друг месец-задържам, прегнил бих, изчаквах сама...
За себе си установих, че танците много ми помагат, особено кЮчеци а ла Шакира! Като се абстрахирате от чалгарския елемент, истината е, че танцуването и спортът допринасят за общия тонус, за подобряване на кръвообращението, за отделяне на по-голямо количество хормони от всякакъв тип-адреналин, хормон на щастието, полови хормони. Подобреното кръвообращение по време на танца (спорта), а и няколко часа след това разнася хормоните до органите (жлезите)и така се подобряват функциите в тялото, вклЮчително и пукането на фоликули. Отделно е ползата за стягане на мускулите и подобряване обмяната на веществата.
Така че искам да ви насърча да танцувате и да спортувате, разбира се- с мярка и само това, което наистина ви доставя удоволствие. Моето бебче стана именно след няколко вечера танци и спукани фоликули, за които в предишните 3 месеца ходих да си слагам прегнил!
Желая ви много скоро да се случи и на вас!