Плами, толкова много смятах кога да отида за прегнила, защото знаех часа на инсето, а то какво стана... Първо доки каза, че е без значение в колко часа ще ми слагат инжекцията стига денят да е спазен
. В петък трябваше да ми бият прегнил, а инсе в 13 ч. в неделя. Аз броях, мислех и отидох в 13 ч. за инжекцията - чаках половин час, а не очаквах за инжекция да чакам толкова, но на едно момиче му беше нещо прилошало и ми я биха в 13.30 ч.
Дотук - горе-долу добре, но в неделя ... вместо в 13 ч. влезнах за инсе в 15 ч. Мъжът ми, и той милия смята и се поти, каза да не влизам въобще, че е много късно и само ще си дадем парите. Аз не знаех какво да мисля и споделих притесненията на мъжо с доки, а той каза че всичко е под контрол и му повярвах. Все пак той е доки
, на мъжа ми вярвам за всичко друго
Та колко часа след прегнила е било чак сега ще сметна ти като попита - май повечко или пък точно - то ще стане скоро ясно
Плами, мисля че ни трябва просто късмет и да слушаме докторите, нека те смятат и преценяват. За нас остава по-сложната задача - да родим и отгледаме бебчетата ни, които съм сигурна, че скоро ще се появят!