0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #180 -: Ноември 12, 2007, 12:47:34 pm »
avre, ти при кой д-р ходиш? KatBaby мерси за инфото и още веднъж успех! даде ни надежда поне малко:-)И аз бях с клостилбегит,но нищо не стана. А искам да попитам като статисктика колко забременели има в РЦ Надежда? Благодаря ви
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #181 -: Ноември 12, 2007, 13:09:17 pm »
Включвам се и аз в, дай Боже, успешните за всички ноемврийски инсеминации. Тази седмица ще правя четвърта и вероятно последна инсеминация. Не смея много да се надявам, а така силно се моля да успеем и да зарадвам милото с най-прекрасния подарък...
Катбейби, честито :) Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво сладко бебче накрая! Влачи си мноооого крачетата като ходиш ;)
Успех на всички момичета и ви чакам да се похвалите с +тестове!

*
« Отговор #182 -: Ноември 12, 2007, 13:16:18 pm »
Джоли75, благодаря за инфото
                            Авре74 :lol:

Отборът на инсеминираните на 11.11 нараства :lol:
Драгица, при д-р Владимиров съм - многооо точен!Във форума само положителни неща съм чела за клиника "Надежда". Относно статистиката при инсе - виж анкетата за успешни инсета в този форум. Дано и ния я попълнем в скоро време :lol:
Бебе, стискам палци тази инсе да е успешна за теб!
« Последна редакция: Ноември 12, 2007, 13:21:49 pm от avre »
« Отговор #183 -: Ноември 12, 2007, 13:32:42 pm »
Здравейте бъдещи мамчета!Вчера мина и моето инсе на спукан ф.сега остава дългото чакане с надеждата.Авре аз също слагам вагинално Утрогестан и пия Естрофем,колко часа след Прегнила ти беше инсето?УСПЕШНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ!
« Отговор #184 -: Ноември 12, 2007, 13:42:41 pm »
Момичета, благодаря отново на всички ви за хубавите пожелания:)
avre, при моята успешна инсеминация д-р Владимиров също се изказа много положително, а обикновено е бил по-резервиран. Сигурна съм, че ще успееш и ти! И на мен предписа вагинално утрогестан за две седмици, след положителния тест каза да продължа с тях до прегледа. Вече нямам търпение да отида за да се убедя, че всичко е наред!
*
« Отговор #185 -: Ноември 12, 2007, 13:48:03 pm »
Плами, толкова много смятах кога да отида за прегнила, защото знаех часа на инсето, а то какво стана... Първо доки каза, че е без значение в колко часа ще ми слагат инжекцията стига денят да е спазен 8O. В петък трябваше да ми бият прегнил, а инсе в 13 ч. в неделя. Аз броях, мислех и отидох в 13 ч. за инжекцията - чаках половин час, а не очаквах за инжекция да чакам толкова, но на едно момиче му беше нещо прилошало и ми я биха в 13.30 ч.
Дотук - горе-долу добре, но в неделя ... вместо в 13 ч. влезнах за инсе в 15 ч. Мъжът ми, и той милия смята и се поти, каза да не влизам въобще, че е много късно и само ще си дадем парите. Аз не знаех какво да мисля и споделих притесненията на мъжо с доки, а той каза че всичко е под контрол и му повярвах. Все пак той е доки :lol:, на мъжа ми вярвам за всичко друго :D Та колко часа след прегнила е било чак сега ще сметна ти като попита - май повечко или пък точно - то ще стане скоро ясно :D
Плами, мисля че ни трябва просто късмет и да слушаме докторите, нека те смятат и преценяват. За нас остава по-сложната задача - да родим и отгледаме бебчетата ни, които съм сигурна, че скоро ще се появят!
*
« Отговор #186 -: Ноември 12, 2007, 13:55:28 pm »
KatBaby, благодаря за моралната подкрепа! Мисля, че станах случаен свидетел на твоята радост - бях осми /четвъртък/ при доки и някой му се обади по телефона с радостната вест. Доки каза на мацката да продължава с утрогестана и да отиде след седмица на преглед, а преди това каза: Ами това е бременност, госпожо! и като затвори телефона беше много доволен :D
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #187 -: Ноември 12, 2007, 14:54:20 pm »
Дай Боже повече такива радостни телефонни новини;-)) :lol:Нормално ли е според вас да се прави инсе и на следвашия ден чак да се спука фоликула?И резултата да е успешен? Е, то се видя че при мен беше неуспешен де,но...още разсъждавам...май трябваше да направим реинсе
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #188 -: Ноември 12, 2007, 15:29:29 pm »
Dragica , не съм специалист, но мисля, че след като фоликула не е бил спукан е било добре да повторите за по-сигурно или да биете още прегнил-не знам, но ако е писано и материала на мъжлето е качествен може и да се получи. :? успех и да се похвалиш скоро. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #189 -: Ноември 12, 2007, 17:25:19 pm »
Здравейте пак от мен!
Този месец беше втората ми инсеминация.Док също ми изписа вагинално Утрогестан 3х2, но миналия път ми бе доста неудобно поставянето , особено на службата, затова този месец на своя глава ги приемам орално по същата схема. Как мислите, това проблем ли е! Четох , че по този начин има по-малка концентрация на хормона, отколкото ако се приемат вагинално, но да се надяваме че друг проблем няма! Пишете ако знаете нещо различно! Поздрави на всички!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
« Отговор #190 -: Ноември 12, 2007, 18:07:41 pm »
Здравей avre, да аз му се обадих в четвъртък:) Последнят път като ходих при Владимиров, в чакалнята имаше три бременни момичета. Реших, че ми е на късмет :D
Дано аз съм твоето късметче :goodluck:
« Отговор #191 -: Ноември 12, 2007, 20:10:03 pm »
здравейте ,за пръв път пиша и малко се притеснявам ,но пожелавам късмет на всички бъдещи мамчета включая и на себе си ,защото и аз ще започна процедурите по първото си инвитро.
*
« Отговор #192 -: Ноември 13, 2007, 10:15:43 am »
Дано, KatBaby! Дано да си ми късметчето и да бременеем заедно под наблюдението на нашия доки!
Викси, чакам да се похвалиш с двете чертички!
Плами, Джоли - ние в един ден ще се тестваме, дано и трите успеем!
Бебе, то ще ти последно инсе, защото ще е успешно! :D
Късмет на всички момичета в процедура!
« Отговор #193 -: Ноември 13, 2007, 13:37:50 pm »
Didi_V,няма проблем за това как ще го пиеш утрогестана,аз го слагах вагинално първия месец,но получих вагин.афти,затова следващите 2мес.го пиех,е, да,вагинално се усвоява по-бързо,но не се притеснявай и така ще го усвоиш.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #194 -: Ноември 13, 2007, 13:52:38 pm »
Имате ли представа от Клостилбегит-а дали се наблюдава закъснение на М?
*
« Отговор #195 -: Ноември 13, 2007, 16:14:20 pm »
KatBaby - честито  :cheerleader: :) Лека бременност и успех до края :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #196 -: Ноември 13, 2007, 17:39:51 pm »
Baksisa, благодаря за отговора! И аз така предполагах, ама друго си е да чуеш още едно мнение!Още повече  че и имаме общ лекар! Поздрави и много усмивки!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*
« Отговор #197 -: Ноември 14, 2007, 07:45:59 am »
направих си тест тази сутрин - за съжаление  :bfn: днес ми е 14 днес от инсето.
явно и този месец няма да е ....
авре, плами, джоли стискам палци вие да се похвалите
*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
« Отговор #198 -: Ноември 14, 2007, 09:39:26 am »
Vixi,горе главата и нашия щастлив ден ще дойде.И аз съм с две неуспешни инсеминации и мисля за трета.Лека бременост на всички бременелки,а на всички чакащи успех и стискам палци!
Dorellia
« Отговор #199 -: Ноември 14, 2007, 09:49:08 am »
Ей vixi,  докато не ти дойде не се отчайвай. Ако е уринен нали си знаеш че не на 100 % сигурен. Хайде горе главата.