0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #260 -: Ноември 17, 2007, 21:18:21 pm »
Диди :bighug:
Бинки, каква е тази стимулация, че в дясно имаш спукани фоликули и в в ляво 4-5? При инсе знам, че се гонят 1-3 да има да се спукат. Дано сте хванали поне една яйцеклетка , а  пък защо да не се похвалищ и със  двечки :bori_007: :bori_004: ;)

*
« Отговор #261 -: Ноември 18, 2007, 16:42:21 pm »
Бебе, мерси за пожеланията, миличка!  :bighug:
Само да ти кажа, че точно в месеца, когато забременях след 3-тото ми инсе, имах само един фоликул и нямах абсолютно никакви симптоми. Напротив - пътувахме обратно същия ден, на другия ден се разболя баба, след 2 дни почина, погребения, грип, студ и всичко, за което се сетиш - ама -на, като е писано да стане - става(кофти късмет обаче). Така, че - споко - много поздрави от мен и си чакай положителния тест!  :crossfingers: :bfp: :goodluck: :bighug:

« Отговор #262 -: Ноември 19, 2007, 15:46:06 pm »
цикъла ми закъснява с 3 дена и реших да направя кръвен тест.... за съжаление е отрицателен.....
« Отговор #263 -: Ноември 19, 2007, 16:08:08 pm »
Съжалявам Тити следващия, но ако не ти е дошло все още има надежда.

« Отговор #264 -: Ноември 19, 2007, 16:26:33 pm »
не мисля че имам шансове.. стойностите са под 0.100
най- идиотското е че това ми е 5 то поред инсе, за при Владимиров е 3 то.... Незнам ..по време на стимулацията бях толкова обнадеждана и знаех че това е моя път, само че като направихме инсето на неспукан фоликул, след по малко от 24 часа от прегнила, нямаше ре инсе на другия ден а в понеделник вече ги нямаше фоликулите.....вече знаех че нищо няма да излезе...а тези дни ми ставаше лошо, повръщаше ми се......и почна да сенадига надеждата в мен ...уви до преди малко.....
« Отговор #265 -: Ноември 19, 2007, 16:37:12 pm »
А ако е лабораторна грешка!!! Виж това "Препоръка: не приемайте стойностите от лабораторните изследвания за 100% верни." това е от закованата тема на Мели

« Отговор #266 -: Ноември 19, 2007, 16:48:40 pm »
Момичета, да се оплача и аз. Имах закъснение и леко зацапване и така се надявах.....но ....дойде ми с пълна сила рано тази сутрин.

Дано на вас да не дойде! Желая ви го от сърце!
« Отговор #267 -: Ноември 19, 2007, 16:49:11 pm »
Тин, благодаря миличка.....не вярвам....
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #268 -: Ноември 19, 2007, 17:18:21 pm »
Тити, все още има надежда! Мисля, че плувците на твоя мъж са оцелели  до спукването на фоликула :00001754: Дано тестът е лабораторна грешка - няма да е първата във форума ;)
Меги :bighug:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #269 -: Ноември 19, 2007, 17:22:02 pm »
Съжалявам за неуспеха ви!!! Но ...напред.Успех в борбата по-нататък
*
« Отговор #270 -: Ноември 19, 2007, 17:23:24 pm »
Меги, Тити  :bighug:
« Отговор #271 -: Ноември 19, 2007, 18:00:17 pm »
Зле започва седмицата.Меги съжелявам,следващия път preggo  а Тити за теб има надежда :crossfingers:
« Отговор #272 -: Ноември 19, 2007, 21:17:39 pm »
Момичета, благодаря ви за подкрепата!

Много :balk_104: и :bighug:

Многооооо успех на всички и нека да има поводи да се радваме заедно :grouphug2:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #273 -: Ноември 20, 2007, 09:19:25 am »
Момичета, След всяко зло идва добро!
Седмицата започна зле, но се надявам след утрешния празник на христианското семейство да имо повече усмивки и положителни тестове!!!
Многооооо успех на всички и нека да има поводи да се радваме заедно ! :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #274 -: Ноември 20, 2007, 18:38:11 pm »
и аз да се разпиша - зацапване в събота и в неделя ми дойде с пълна сила, преживях го тежко, затова и не съм влизала тук - да не сея лоши мисли сред очакващите. Вчера ходих при Владимиров и днес почнах стимулацията за 5 -то инсе. Този път обаче с Мерионал - инжекции, доктора каза, че по-тежката стимулация си имала плюсове и решихме да сменим схемата (досега пиех клостилбегит).
тити не се отчайвай мила, на мен док вече 2-3 пъти  ми казва че при тези обстоятелста (ние сме с мъжки фактор - антитела) инсеминациите са най-правилната стратегия, така че ще направим поне 6 пък после ще му мислим.
ако искате някой по-голям късметлия да пусне нова коледна тема, явно и тази не беше много успешна
*
« Отговор #275 -: Ноември 20, 2007, 22:08:11 pm »
Викси, а каква е схемата на стимулацията, на кой ден се по4ва с мерионала, а преди него клостил ще пиеш ли? Успех на таза инсеминация вече, стискам палци на всички момичета, айде, че много зле се представяме тази есен.
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #276 -: Ноември 20, 2007, 23:28:27 pm »
Викси,дано тази стимулация даде +++ резултат.
Меги,много съжалявам мила,но борбата продължава.
Тити,има надежда все още :crossfingers:
*
« Отговор #277 -: Ноември 21, 2007, 07:30:05 am »
стимулацията е от 3-ти ден, като на 3 и 4 е по една инжекция, а на 5 и 6 по две. в събота пак съм на преглед и не знам от там нататък ще има ли още инжекции или хапчета. няма да пия клостил.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #278 -: Ноември 21, 2007, 09:00:10 am »
vixi , дано това е твоя последен опит и да ни зарадваш. аз също бях на меногон и мерионал, без клостил и сега чинно си чакам теста. доволна съм, защото поне лигавицата ми беше перфектна, за разлика от опита с клостила. успех.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #279 -: Ноември 21, 2007, 10:01:29 am »
Викси, дано този 5-ти път ти е успешен и след него ни зарадваш с положителен тест!
Мен от вчера са ме хванали едни МПС - болка в гърба, корема, гърдите - сякаш всеки момент ще ми  дойде. Продполагам, че ще устискам само докато пия хапчетата :(