0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #240 -: Ноември 16, 2007, 11:08:28 am »
Офф,днес ми дойде няма никъв смисъл от какъвто и да било тест. Мисля вече да изследвам репродуктивните хормони,че така и до сега не съм го направила. Знаете ли кои са по-важни от тях и на кой ден от М се изследват?
*
« Отговор #241 -: Ноември 16, 2007, 11:13:29 am »
Аз на 3 ден изследвах-FSH  LH Estradiol Androstendion Testosteron Prolactin Inhibi B DHEAS SHBg
На 21 ден -Progesteron
Защо не се консултираш с лекар и той да ти назначи кои хормони да изследваш?
« Отговор #242 -: Ноември 16, 2007, 11:35:19 am »
Тити и аз съм в същото положение /днес по принцип трябва да ми дойде, но аз за първи път съм с Утрогестан и не знам как ми влия/ и съм решила че до Понеделник ако не ме "зарадва" ще си направя кръвен тест.Успех на всички

« Отговор #243 -: Ноември 16, 2007, 11:36:46 am »
Бебе за колко часа ти е процедурата, че се "моташ" още из форума :D :D :D
Мнооого стискам палци

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #244 -: Ноември 16, 2007, 11:39:12 am »
Dragica, хубаво е наистина лекар да ти изготви схемата, по която да изследваш необходимите хормони. Съжалявам за неуспеха :bighug:
Тити, щом не е дошло - продължавам да стискам палци за теб ;) Аз вече за тестовете не знам - с тест и без тест, ако съм бременна ще разбера. Омръзна ми вече да виждам "дефектни" тестове  :?
Тин, никаква М  :balk_77: Нали трябва като си идвам по Коледа и се съберем на среща да сме бременни ;) Чак за 3.30 ми е инсето - до тогава ще изкукам  :balk_70: Дано не е много късно. Мерси за палците, мила.

« Отговор #245 -: Ноември 16, 2007, 12:49:12 pm »
 Dragica съжелявам,следващия опит дано е успешен.Диди,Тити,Тин стискам палци, Бебе успешна процедура днес

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #246 -: Ноември 16, 2007, 14:07:10 pm »
Смятам януари да подновявам опитите. До тогава си давам малко почивка. Тогава и репрод. хормони ще изследвам -да са пресни резултатите. Успех на всички!!!! Хайде да потекат хвалбите;-)
*
« Отговор #247 -: Ноември 16, 2007, 15:33:06 pm »
Бебе, чак сега видях, че днес ти е инсето и то само след няколко минути. Вероятно вече чакаш в клиниката. При кой лекар ще го правиш? Както и да е, най-важното от всичко е, това да е последното ти и успешно инсе!!! Силно ти стискам палци!!!  :crossfingers: :bfp: :babyflips: :goodluck: :bighug: На всички останали момичета - много кураж, късмет, да не се отказват от мечтата си и да вярват, че тя ще стане реалност!!! :crossfingers: yahoo_17 preggo :goodluck:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #248 -: Ноември 16, 2007, 15:48:41 pm »
И от мен много успех на всички ви.Колкото се може по-скоро да ги видим тия 2 черти,че вечееееееееееее!!!! Целувки и кураж
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #249 -: Ноември 16, 2007, 19:02:02 pm »
Мина и моето инсе, но този път нямам онова щастливо усещане, че сме успели. Едно ми е подтиснато - почти съм сигурна, че не е станало и даже не знам има ли смисъл да взема утрогестана. Фоликулите се бяха пукнали, но кога? И въобще... Моля се да ме подвежда лошото ми усещане.
Душка :kiss: - дано пожеланието ти да ми е последно инсето, щото е успешно, се сбъдне. И на теб ти пожелавам скоро да пишеш нещо оптимистично за теб. Надявам се, да опровергаеш докторите.
Благодаря за всички стиснати палци :bighug:

« Отговор #250 -: Ноември 16, 2007, 19:49:23 pm »
Бебе я малко по-оптимистично. Мнооого спокойствие и си мисли за други неща през тези седмици до момента, в който ще видиш  :bfp:. мнооого  :balk_21: Ще видиш всичко ще се нареди. И аз получих едно кафяво зацапване ама...ще дойде и нашия ред.Няма начин да не дойде.

*
« Отговор #251 -: Ноември 16, 2007, 23:12:41 pm »
Моми4ета, колко много сте изписали, аз писах онзи ден но поста ми из4езна и така се ядосах 4е 4ак днес ми дойде вдъхновението пак да пиша, ина4е за вси4ки стискам палци непрекъснато, дори и темата наистина се оказа късметлийска, щото най - полсе се появи и един,засега, положителен тест,
Драгика , какво имаш предвид под репродуктивни хормони,  8O, те се изследват в 3 ден от МЦ, за да се провери има ли условия за ову, при теб щом има фоликули и ову, няма смисъл да изследваш тия хормони, по скоро вземи изследвай естрадиол на 11 ден, за да се види в фоликула има ли яйцеклетка, да не се окаже "кух"
Успех на вси4ки
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #252 -: Ноември 16, 2007, 23:31:38 pm »
Благодаря ви за подкрепата :balk_21: Като знам колко положителни мисли са насочени към мен, усещам искрица надежда.

Не искрица, миличка...а огън от надежда! С теб съм!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #253 -: Ноември 17, 2007, 09:20:13 am »
Касинка :balk_21: Много хубава снимка мила :) Пупупу

*
« Отговор #254 -: Ноември 17, 2007, 12:47:41 pm »
бебе, тити много много късмет
*
« Отговор #255 -: Ноември 17, 2007, 12:53:34 pm »
Вече на сто процента отпадам от чакащите.Дойде ми и то доста по-рано.Както и да е!Утре пак на лекар, пък дано този път за последно!Хайде стискам ви палци!Поздрави!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
« Отговор #256 -: Ноември 17, 2007, 12:55:52 pm »
Бебе мила не се отчайвай, има надежда ....
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #257 -: Ноември 17, 2007, 19:51:47 pm »
Диди сори за неуспеха,но все някога ще изгрее Слънцето-ще видиш:-) Верно ли е ,че не е необходимо да се изследват репродуктивните хормони когато образувам фоликули? Интересно,че и док не ми е казал до сега. Знаете ли?
« Отговор #258 -: Ноември 17, 2007, 20:11:18 pm »
Dragica, аз бих те посъветвала да си ги изследваш. Това, че образуваш фоликули съвсем не е гаранция, че всички хормони са в норма, мисля. Ако пък са си наред, ще си по-спокойна. Съжалявам, че този път не беше успешен за теб и Didi_v.  :(
Mоето инсе мина в четвъртък, вдясно се бяха спукали фоликулите, но вляво си стояха 4-5 бр. В петък до обяд левия яйчник ме болеше зверски, имах чувството, че фоликулите ще ме превземат. Явно тогава са се пукали, защото днес ходих при док и ги нямаше.  :D
bebe, по-ведро! Ще стане все някога, може дори да е сега! :wink:
Стискам палци на всички!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #259 -: Ноември 17, 2007, 20:23:12 pm »
binky-s  къде прави инсето?