0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #300 -: Ноември 22, 2007, 21:13:48 pm »
Аз този месец ще правя трето инсе и за първи път ще пия клостил.Искам да ви попитам прави ли се повторение на инсеминацията т.е.реинсе за по сигурно.И ако ми дойде след тази процедура,мога ли да продължа веднага пак със стимулация или трябва да почивам един месец.
« Отговор #301 -: Ноември 22, 2007, 23:52:16 pm »
зависи къде си правиш процедурата по принцип се прави две вливания в цикъл, ако всичко е наред ще можеш да продължиш от следващия цикъл в случай, че този е неуспешен. До сега без стимулация ли си била.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #302 -: Ноември 23, 2007, 07:59:44 am »
аз ще правя 5-то инсе, но досега винаги на спускани фоликули и не правим повторение. Ако няма задържани фоликули няма проблем следващия месец  пак да правиш стимулация
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #303 -: Ноември 23, 2007, 09:41:45 am »
joli и ти доста инжекции си отнесла и моята овулация е малко късна, но не чак толкова, с клостила правя по 3 фоликула, което док казва че е добре, сега с по-силната стимулация, предполагам ще са повече, но пък клостила действа зле на лигавицата, така че и от тази гледна точка е по-добре с мерионала надявам се...
в събота ще видим колко фоликула са тръгнали.
флора, рениве успех и тъпрение

vixi и аз с клостила направих 3, но единия беше малък. сега направих седем, пък да видим. успех на всички в процедури и чакащи. дано има повече положителни тестове и поводи за радост! :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #304 -: Ноември 23, 2007, 12:59:01 pm »
Тоя клостил - хич не го харесвам  :? И при мен намали лигавицата. 
Стискам палци темичката ни да е късметлийска от тук нататък и вече да виждаме само положителни тестове :bfp:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #305 -: Ноември 23, 2007, 15:34:16 pm »
Тоя клостил - хич не го харесвам  :? И при мен намали лигавицата. 
Стискам палци темичката ни да е късметлийска от тук нататък и вече да виждаме само положителни тестове :bfp:
Май при много хора се получава изтъняване на лигавицата. :?(от друга страна е доста по-лек стимулант)
« Отговор #306 -: Ноември 23, 2007, 18:17:09 pm »
Момичета, днес ми е 27 ден от цикъла и реших да се тествам по-рано отколкото трябва, защото теста за ранна диагностика и го препоръчват при ин витро /Presto/, ама ми е отрицателен :(. Дали ми е рано или няма нищо???? Нямам търпение вече и както бях спокойна, така сега почнах да се изнервям.ДАНО ДА Е РАНО. Ако някой има опит с тестовете да пише. Благодаря Ви и само положителтни тестове!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #307 -: Ноември 23, 2007, 20:05:07 pm »
Важно е не кой ден от цикъла ти е, а кой ден след овулация ;) На оплодената яйцеклетка са и нужни 7-10 дни да се имплантира в матката и чак след това, до колкото знам, започва производството на хормона на бременността. До тогава - няма смисъл от тестове, защото няма какво да засекат. За това и в клиниките казват - тестът да е 14 дни след инсе. Пожелавам ти при теб просто още да е рано за тест и след няколко дни да ти покаже две чертички :bfp:

*
« Отговор #308 -: Ноември 24, 2007, 19:46:08 pm »
днес при Владимиров беше направо манифестация, евала на тоя човек и аз работя с клиенти, обаче честно си признавам, че такъв наплив не бих издържала.
образували са се 4 фоликула, продължавам с мерионала още три дни, във вторник пак преглед и хормони.
тити, авре къде се изгубихте?
« Отговор #309 -: Ноември 25, 2007, 10:22:36 am »
Здравейте момичета, минаха дните на очакване и направих теста - отрицателен е :(. Д-р Персенска ми каза да спра Дуфастона при отрицателен тест, ама нали още го няма /МЦ/ незнам да го спирам ли? Някой има ли телефонния номер на Персенска? Успех на тези от вас които все още чакат!
*
« Отговор #310 -: Ноември 25, 2007, 10:29:01 am »
Д-р Персенска ми каза да спра Дуфастона при отрицателен тест, ама нали още го няма /МЦ/ незнам да го спирам ли?
Можеш да си пиеш Дуфастона до утре и сутринта да пуснеш кръвен тест. Той ще ти даде категоричен отговор. Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #311 -: Ноември 25, 2007, 10:35:58 am »
Бебе благодаря ти за отговора. И ти ли ходиш в "Надежда"?Аз трябва да си запиша час за 10-ден, но незнам дали няма да е късно защото мисля че второто инсе трябва да е стимулирано, видя са, че на ЕЦ не стана.Ако имаш някъкви координате на д-р Стаменов или на д-р Персенска моля те прати ми ги.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #312 -: Ноември 25, 2007, 13:32:23 pm »
Лични техни телефони нямам - само телефона на клиниката 02/9655740. На сайта на клиниката май имаше и други. Аз на този звъня за часове или ходя лично, защото малко трудно се свързвам в последно време по телефона. Ако ходиш утре на кръвен - използвай да си запишеш и час ;) Дано тестът ти е сгрешил и скоро ни зарадваш с положителни новини :balk_21:

« Отговор #313 -: Ноември 25, 2007, 16:01:23 pm »
Здравейте на всички,момичета! :)Пиша за първи път.На 22 ми беше първата инсеминация.Месец преди това изобщо не бях чувала за такава процедура. :oops:Успех на всички ни! :bori_023:
« Отговор #314 -: Ноември 25, 2007, 17:43:49 pm »
Благодаря Ви много на всички!
*
« Отговор #315 -: Ноември 26, 2007, 10:33:33 am »
Здравейте, момичета. Днес - 15-ти ден след инсе - тест с втора много бледа черта - не смея да се зарадвам, не смея да се надявам...Дали е станало този път... Утре ще направя нов тест. Кръвен два дни не мога да направя, защото съм в командировка и четвъртък се връщам. Продължавам да слагам утрогестана /дано съм го написала правилно, ама толкова съм притеснена, че му забравих името на лекарството/. Засега нямам МЦ.
Днес тестове трябва да правят Плами и Джоли - стискам им палци.
Стискам палци на всички момичета в процедура.
Искам да пожелая специално на Викси много късмет и да й благодаря, че пусна тази /силно се надявам/ късметлийска тема.
 :bighug: Ви и само :bfp:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #316 -: Ноември 26, 2007, 10:37:26 am »
Аз не мога да се похваля особено, защото правих тест вчера, но отрицателен, започна и зацапване, та ще видим. Пожелавам успех на останалите и  :bori_007: :bori_004:. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #317 -: Ноември 26, 2007, 10:42:50 am »
avre, честито! Силно стискам палци за теб, а и за другите момичета в очакване на положителния резултат.
Аз съм пети ден от стимулацията. Хидротубацията ми мина успешно и резултатът е две напълно проходими тръби,което ме радва, но остава проблема - каква е причината. В четвъртък съм на док. да види как се развиват фоликулите и кога и дали ще правим инсе.
/>
« Отговор #318 -: Ноември 26, 2007, 11:16:44 am »
Хопс, ето ме и мен. Започвам второ ИКСИ при Влаимиров. Успех на всички които очакват заедно с хубавите предстоящи празници да се появи и втората чертичка и голямата радост. Бих искала да ви попитам следното: това че ми бият ве4е 6 ден Дифирилин само0.1 означава ли задължително че ще бъда по дълъг протокол.С доктора се разбрахме да ми бият Диферилина докато ми дойде и след това продължаваме с хормони и т.н.Та се питам ....нормално ли е?Сестрите постоянно ми се чудят защо само това ми се бият и аз ве4е се чудя..... :wink:
« Отговор #319 -: Ноември 26, 2007, 11:20:34 am »
Здравейте, аз също вчера правих тест за съжеление :bfn:спрях хапчетата,нямам м.ц.засега,незнам да продължа или да си дам малко почивка,много съм объркана.УСПЕХ НА ВСИЧКИ,дано повече няма отрицателни тестове