0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #400 -: Декември 01, 2007, 23:11:53 pm »
Мило бебе, спомни си първата от често допусканите грешки, посочени от Мели:

Проблемът: тест
Обяснение: съвременното ниво на уринарните тестове за бременност не позволява установяване на ниски нива ЧХГ, каквито обичайно има в дните след имплантация. Макар рекламата да е по-сериозна от реалността, да се търси позитивен тест за бременност няколко дни след имплантация е несериозно.
Препоръка: не правете ранни уринарни тестове за бременност.

Не се отчайвай,все оше има шанс за успех и си направи кръвен тест. Прегръщам те и ти пожелавам истинско Коледно Чудо  :balk_21:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #401 -: Декември 02, 2007, 10:58:13 am »
Здравейте момичета, вчера мина и моето инсе.Беше ми се спукал фоликула, доки каза че това е ок, но за съжаление плувците ни бяха малко.....от 40 млн. след обработка останаха 10 млн. Незнам какво да мисля.....
 :balk_146:
« Отговор #402 -: Декември 02, 2007, 17:06:47 pm »
minesota не се притеснявай-на мен ми казаха,че 10млн. са достатъчни(при нас бяха 20млн)

мили момичета при вас колко време след инсе се появи зацапването,което е свързано с имплантирането?аз получих днес(2 седмици след инсе) и се притеснявам дали толкова късно става въпрос за имплантиране или е начало на цикъл? :balk_145:
*
« Отговор #403 -: Декември 02, 2007, 18:43:34 pm »
здравейте,
моето инсе мина в петък, но не ми остана време да пиша. Прекарах уикенда в Боровец - пълен релакс.
Минесота, мисля че 10 мил е минимума, с който правят инсеминации, но важно е и качеството, така че не се отчайвай, надежда винаги има.
INlove зацапването при имплантация изобщо не е задължително, дори напротив, мисля че рядко се среща.
стискам палци и успех на всички чакащи

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #404 -: Декември 02, 2007, 20:41:40 pm »
Е значи надежда все пак има, уфф камък ми падна от сърцето. Той и доки каза да не се притеснявам, имала съм шанс.....
Айде момичета пък дано предколедно да ни провърви! ;)
Късмет на всички нас !
« Отговор #405 -: Декември 02, 2007, 21:11:01 pm »
Здравейте! :hello: Днес мина и моето инсе но на неспукани фоликули ,утре ще правим реинсе.Стискам палци за всички ни  :00001754: ylinfant
« Отговор #406 -: Декември 02, 2007, 22:30:26 pm »
Знаете ли колко дена след инсе става имплантирането? В клиниката ми казаха до3-4 дни,а тук някои казват 7дни.И след имплантацията ли се появяват симптомите на бременност?
« Отговор #407 -: Декември 03, 2007, 07:00:24 am »
След неуспеха от последното ми инсе буквално бях попаднала в дупката. Не се срещах с  никого, не разговарях с никого, дори напуснах работа. Бях изгубила желание за вси4ко. Ве4е взех да се пооправям, но нямам желание за пове4е опити. Страх  ме е от пореден неуспех. Нямам пове4е сили за това. А съм правила само инсе-та. Сигурно 10 пъти пове4е боли от неуспех при инвитро. Не съм се предала още, но ще си дам малко по4ивка.
Успех мили моми4ета. Стискам ви палци.

[/url]
*
« Отговор #408 -: Декември 03, 2007, 07:22:47 am »
успех нелинка, стискам палци
« Отговор #409 -: Декември 03, 2007, 10:29:13 am »
Желая ви късмет на всички чакащи,дано завалят +++ тестчета .Желая ви го от сърце. :bighug:
« Отговор #410 -: Декември 03, 2007, 10:35:24 am »
Мелиса,каквото и решение да вземеш-желая ти мноооого късмет yahoo_17    Викси, Минесота, Нелинка- късмет и скоро да ни зарадвате с добри новини  :balk_21:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #411 -: Декември 03, 2007, 10:48:15 am »
Интересно мие, задължително ли при инсе на неспукан фоликул на следващия ден трябва реинсе? а ако се е спукал фоликула на следващия ден? Успех на всички;-)
*
« Отговор #412 -: Декември 03, 2007, 12:21:24 pm »
Момичета, след три положителни теста Шуърчек днес ми дойде. Ходих на лекар и той каза, че е неразвита бременност :( Толкова надежда, а накрая... болка, болка...
Прегръщам Ви, бъдете силни!
« Отговор #413 -: Декември 03, 2007, 12:37:00 pm »
Съжалявам много мила :bighug: и ти бъди много силна и само напред.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #414 -: Декември 03, 2007, 12:58:39 pm »
 avre,  :bighug:
дано това са последните лоши новини.
момичета нека се отдадем на предстоящите празници и да се помолим за нов късмет през новата година. пожелавам от сърце на всички здраве и късмет. :hug2:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #415 -: Декември 03, 2007, 13:33:43 pm »
И аз стискам палци за всички скоро да се сбъдне най-голямата ни мечта  :bori_004:  :bori_008: и да получим най-желания подарък за Новата година!!!! tree2a
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #416 -: Декември 03, 2007, 14:48:27 pm »
Авре,наистина съжалявам. Трябва да превъзмогнеш болката и....само напред. А казват ли докторите причина за това?Късмет
*
« Отговор #417 -: Декември 03, 2007, 16:10:38 pm »
Докторът единствено каза, че 20 % от бременостите не се развиват и че в моя случай бременност е имало - кръвният тест от днес - последен ден от третата седмица е 5.44, т.е. стойностите спадат.
Не беше категоричен какво точно да предприемем, защото случаят бил сложен - чудеше се дали да назначи имунологични изследвания или да продължим с инсетата и накрая остави аз да реша. Но знам ли аз кое е правилното решение. Моля помогнете със съвет.
« Отговор #418 -: Декември 03, 2007, 17:06:24 pm »
Докторът единствено каза, че 20 % от бременостите не се развиват и че в моя случай бременност е имало - кръвният тест от днес - последен ден от третата седмица е 5.44, т.е. стойностите спадат.
Не беше категоричен какво точно да предприемем, защото случаят бил сложен - чудеше се дали да назначи имунологични изследвания или да продължим с инсетата и накрая остави аз да реша. Но знам ли аз кое е правилното решение. Моля помогнете със съвет.
Съжалявам мила,за случилото се, а ти досега не беше ли пускала кръвен тест?
След инсето само утрогестан ли слагаше, нещо друго като фраксипарин, естрофем?
« Отговор #419 -: Декември 03, 2007, 18:28:42 pm »
Авре,съжелявам за неуспеха,но най-добре направи имунологичните изследвания.Там може да откриете причината за неуспеха,а той може да е много малък.