0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #500 -: Декември 20, 2007, 09:33:10 am »
Благодаря ви момичета. В никакъв случай няма да се отчайваме.
Вчера спрях утрогестана, но сутринта като премерих темп. беше 37.2 След колко време да очаквам М.?
/>
*
« Отговор #501 -: Декември 20, 2007, 09:46:10 am »
и ние започваме наблюдение за инсеминация.Осми ден / вчера фолик 14,5 />Стискайте палци да стигнем докрай...и да попитам момичетата които са правили инсем или правят в момента,вас на колко време ви гледат на УЗИ и кога ви взимат кръв за хормон
« Отговор #502 -: Декември 20, 2007, 16:34:32 pm »
Стискайте палци да стигнем докрай.
Готово дидонче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Много,много късмет
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #503 -: Декември 20, 2007, 19:20:45 pm »
прегледи - два или три преди овулация, хормони не ми изследват. Доктора явно преценява само по размера на фоликула. мисля че хормони пускат, за да следят нивата, ако има опасност от хиперстимулация, иначе не или по-скоро всеки лекар си има някаква практика и си я следва. успех с инсето.
« Отговор #504 -: Декември 20, 2007, 20:11:38 pm »
Благодаря ,ви момичета за куража който ни вдъхвате за да вървим напред!
Найстина много ми помагате. "Нова година-нов късмет",нека и нашият късмет дойде с 2008 година. Аз също ще опитам пак след празниците.
Весели празници на всички и успех на момичетата в процедура. :crossfingers:
Дидон ,всичко е индивидуално мила ,мен ме гледаха на узи през ден , а естрадиола изслезвах в деня преди да бия прегнила. Стискам палци скоро да ни зарадваш :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 20, 2007, 20:20:15 pm от nelinka »
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #505 -: Декември 20, 2007, 20:21:03 pm »
Здравейте, момичета! Моята инсеминация беше тази срада на неспукан фоликул след Прегнил, а преди това стимулация с Клостилбегит. Докторът ме вика на преглед в петък, но каза, че ще направим реинсе, само ако не се е спукал фоликулът. Ако овулацията настъпи тази нощ и утре не повторим инсеминацията, дали ще са били живи сперматозоидите в сюблимния момент? Много се притеснявам, защото миналия месец пак направихме инсе на неспукан фоликул. На по-следващия ден беше настъпила овулация и не повторихме. Колко живеят сперматозоидите? Само да отбележа, че моята инсеминация е донорска и се прави с размразен материл. Предварително благодаря за отговорите. Стискам палци на всички в процедурите и мнооого положителни тестове. Поздрави!
« Отговор #506 -: Декември 21, 2007, 18:16:43 pm »
Здравейте момичета.Моята инсеминация приключи с положителен тест.Виновникът е д-р Стаменов,а самата процедура я извърши д-р Парсенска.Вие сте първите на които съобщаваме радостната новина.Не съм ви писала по-рано от суеверие.Сега ще ви разкажа на кратко:инсеминацията беше на 29 ноември.След 12 дни направих кръвен тест,който отчете ЧХГ-89.9. Вчера отидох при доктора да видим плодният сак,а видяхме два плодни сака т.е.ще имам 2 бебета.Не мога да ви опиша радостта и щастието,които изживяхме.Пожелавам ви го и на вас това щастие-то е неописуемо.Сега малко се притеснявам за износването,дано всичко да е наред.А на всички вас нака новата година донесе по едно бебе,а на късметлииките по две.
« Отговор #507 -: Декември 21, 2007, 18:27:37 pm »
Здравейте момичета,моля за вашето мнение, пуснах си Прогестерон на 8 ден от инсето резултата е 37.68   при референтни стойности Фол:0,2-1,5; Ов:0.8-3.0; Лут:1,7-27; Мено:0.1-0.8 Poli74 много ме зарадва,дано ни донесеш късмет на нас чакащите ЧЕСТИТО И ЛЕКА и спокойна бременност
*
« Отговор #508 -: Декември 21, 2007, 18:31:58 pm »
Здравейте момичета.Моята инсеминация приключи с положителен тест.Виновникът е д-р Стаменов,а самата процедура я извърши д-р Парсенска.Вие сте първите на които съобщаваме радостната новина.Не съм ви писала по-рано от суеверие.Сега ще ви разкажа на кратко:инсеминацията беше на 29 ноември.След 12 дни направих кръвен тест,който отчете ЧХГ-89.9. Вчера отидох при доктора да видим плодният сак,а видяхме два плодни сака т.е.ще имам 2 бебета.Не мога да ви опиша радостта и щастието,които изживяхме.Пожелавам ви го и на вас това щастие-то е неописуемо.Сега малко се притеснявам за износването,дано всичко да е наред.А на всички вас нака новата година донесе по едно бебе,а на късметлииките по две.
Честито Поли.Лека бременност.
*
« Отговор #509 -: Декември 21, 2007, 19:45:09 pm »
Честито Поли!!!! Много щастие и лека и спокойна бременност
*
« Отговор #510 -: Декември 21, 2007, 20:22:22 pm »
Честито Поли. Много хубава новина и прекрасен коледен подарък. Леки и спокойни 9 м.
/>
« Отговор #511 -: Декември 22, 2007, 10:58:05 am »
ЧЕСТИТО Поли! :bighug: Лека бременност ,леко раждане и здрави и сладки бебенца!
*
« Отговор #512 -: Декември 22, 2007, 13:12:00 pm »
Честито Поли.

А можеш ли да ми кажеш ти със стимулация ли беше и как горе долиу ти протече набл'дението преди инсето...и на спукан или неспукан фоликул направихте самата процедура

Честито още веднъж и лека бременност
« Отговор #513 -: Декември 22, 2007, 13:23:18 pm »
Стимулирана бях с клостил+мерионал.Клостила приемах от 5 до 9 ден по едно на ден и след това две ампули мерионал.Образуваха се три фуликула от които два се бяха спукали в деня на инсето.Не съм правила реинсе.От прегнила до инсето бяха минали 42 часа.
*
« Отговор #514 -: Декември 22, 2007, 13:24:13 pm »
Поли, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност!

« Отговор #515 -: Декември 22, 2007, 13:34:05 pm »
Честито и от мен :D
Леки 9 месеца и здрави бебоци :wink:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #516 -: Декември 22, 2007, 13:41:37 pm »
Честито, Поли! Желая ти прекрасни девет месеца и :bori_007: :bori_004: !

*
« Отговор #517 -: Декември 22, 2007, 14:02:23 pm »
аз бях на преглед на 8ми ден и имах фолик 14,5 / лигавица11
                  на 10ти ден       фолик 16   /лигавица12
                  утре 12ти ден отивам за хормони рано сутринта и после ще видим.
Не съм пила никакви хапчета.реших го спонтанно ,защото бездействието ме побърква / имаме малко мъжки фактор / а за ИКСИ няма парички в момента:(
Стискайте палци да се пукне фоликула и да целнем моментчето :)                 
*
« Отговор #518 -: Декември 22, 2007, 14:24:54 pm »
Стискам ти палци didon. Дано този месец е твоя. По Коледа стават чудеса.
/>
*
« Отговор #519 -: Декември 22, 2007, 14:38:12 pm »
Дай Боже