0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #440 -: Декември 06, 2007, 19:38:28 pm »
Първо честит имен ден и весел празник!!!
макияки радвам се, че се появи, , дано да успееш да се класираш за декември. аз като пиех клостил стимулацията почваше от 5-ти до 9-ти ден, така че може и да не е фатално ако не успееш до 2-ри ден да си на преглед.
inlove за себе си със сигурност мога да каже че от утрогестана ми закъснява и то поне 5 дни.
вера, минесота и на всички чакащи много късмет
« Отговор #441 -: Декември 07, 2007, 14:14:40 pm »
Здравейте момичета,много съм притеснена нормалнолие  на 8 ден от м.ц. лигавицата на матката да е 5мм. и 1фолекул 11мм. след стимулация с Клостилбегит УСПЕХ на всички,дано коледа зарадва всички
« Отговор #442 -: Декември 07, 2007, 17:18:25 pm »
ПЛАМИ аз бях така! Даже лигавицата ми беше по-тънка. От този месец спираме клостилбегита.
*
« Отговор #443 -: Декември 07, 2007, 19:34:05 pm »
Плами за фоликула мисля, че е ок,  за лигавицата нямам представа, но при положение че пиеш клостил би трябвало да има повече фоликули, нали за това  е стимулацията.
успех
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #444 -: Декември 08, 2007, 10:49:45 am »
Ей момичета къде се изгубихте?  :lol:
Някой няма ли да се похвали вече?
Аз си чакам, днес е едва 8-ми ден от инсето....
« Отговор #445 -: Декември 08, 2007, 13:00:16 pm »
Благодаря ви момичета,незнам дали имам шанс за инсе с 1 фоликул,въобще има ли смисъл.Клостила го спирам въобще,защото го пия 6 месеца,док. ми каза този месец да почина, ама аз настоявах и сега вече съжелявам.minesota :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #446 -: Декември 09, 2007, 00:04:09 am »
Минесота, стискам ти палци!
Плами, шанс винаги има. Особено, ако материалът на мъжа ти е качествен.
« Последна редакция: Декември 10, 2007, 00:00:04 am от blue_sky »

*
« Отговор #447 -: Декември 09, 2007, 10:46:00 am »
Благодаря ви момичета,незнам дали имам шанс за инсе с 1 фоликул,въобще има ли смисъл.Клостила го спирам въобще,защото го пия 6 месеца,док. ми каза този месец да почина, ама аз настоявах и сега вече съжелявам.minesota :bfp: :crossfingers:
Плами, стимулация с клостилбегит се прави най-много шест пъти в живота. От него изтънява и лигавицата. Освен с клостилбегит могат да те стимулират и със серофен, а след това и с инжекции. Искам да ти дам малко кураж от моите многобройни инсета. При всички съм правила по 2,3,4 фоликула. Само в месеца, когато имах само 1 се получи бременност, която при мен се оказа извънматочна, но това е малшанс. Желая ти успех! :goodluck: И един фоликул е достатъчен, стига да произведе зряла хубава яйцеклетка и плувците да не се изложат!  :wink:

*
« Отговор #448 -: Декември 09, 2007, 11:04:24 am »
Авре, съжалявам много, мила! Ще ми се да ти кажа, че щом веднъж е станало - пак ще стане, но...понеже искаш съвет - сподели малко повече инфо за теб. При кой лекар си, колко стимулации си правила, с какво си стимулирана, как реагираш и т.н. А и  нали знаеш, че това е само една загубена битка!? В крайна сметка войната ще завърши с наша победа, само дано свърши по-рано...

*
« Отговор #449 -: Декември 09, 2007, 16:31:15 pm »
минесота, на мен ми е 9-ти ден, другия уикенд дай боже и двете да има с какво да се похвалим
плами не се отчайвай и аз съм на мнение, че един фоликул стига
стискам паци на всички
« Отговор #450 -: Декември 09, 2007, 17:06:16 pm »
avre, много съжалявам! :(Сигурно ти е тежко, едва ли някой друг може да те успокои. Но се опитай да мислиш, че това, че е имало бременност си е някаква добра новина! Един вид - първа база е превземаема! Прегръщам те!
Стискам палци на всички!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #451 -: Декември 09, 2007, 17:30:07 pm »
vixi и на мен днес ми е 9-ти ден  :wink:
уфф мн бавно минава времето...
Айде дано успеем момичета!
« Отговор #452 -: Декември 09, 2007, 18:21:41 pm »
А на мен днес ми е 6 ден от инсето ,доки ми каза ,че на 8 ден мога да направя кръвен тест ,но аз презпочитам да поизчакам .
"Хубавите неща стават бавно" :balk_103:
Успех на всички!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #453 -: Декември 09, 2007, 18:51:29 pm »
нелинка не е ли рано на 6-ти ден за какъвто и да било тест? На мен доки ми каза да изчакам да ми закъснее с 1 ден и тогава.....
« Отговор #454 -: Декември 09, 2007, 19:37:14 pm »
du6ka,blue_sky,vixi много, много БЛАГОДАРЯ радвамсе,че ви има.Утре ще ходя при док.ще решим какво да правим.НА всички само положителни емоций
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #455 -: Декември 09, 2007, 22:36:25 pm »
Плами успех утре! Ще стискам палци !
« Отговор #456 -: Декември 10, 2007, 10:12:32 am »
Здравейте момичета,днес бях при док.фолекула е 18мм.вечерта ще бия Прегнила и сряда е инсето.Благодаря ви,че ми давате кураж,и док. ми е чудесен.УСПЕШНА седмица на всички
*
« Отговор #457 -: Декември 10, 2007, 10:15:05 am »
Успех Плами!
Стискам ти палци.
/>
« Отговор #458 -: Декември 10, 2007, 10:54:22 am »
Плами успех с процедурата и да ни зарадваш скоро :goodluck:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #459 -: Декември 11, 2007, 16:16:12 pm »
Знаете ли РЦ Надежда колко време ще почиват по Коледа? И кога отварят през януари?