0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #360 -: Ноември 28, 2007, 10:52:33 am »
Момичета, аз понеже почивам сега 2 м до след Нова година, та не съм в процедура. Но редовно следя вашите ;-) Успех ви пожелавам а ако не стане до края на годината, то януари наистина нека бъде Нашия месец:-))))Абе Нова година нов късмет
*
« Отговор #361 -: Ноември 28, 2007, 10:57:33 am »
Успех момичета, дано има хубави новини при вас тези дни. Вашите успехи ми вдъхват надежда, че може и аз да успея. За първи път вървя по този път и доста се притеснявам, защото не знам и какво да очаквам.
/>
*
« Отговор #362 -: Ноември 28, 2007, 16:23:52 pm »
Момичета не губете надежда, знайте че ще дойде и вашата мечта :) renive, Плами55, joli75, binky-s, тити късмет следващият път  :bighug: :crossfingers:

avre стискам палци  :bighug: :goodluck:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #363 -: Ноември 28, 2007, 16:25:33 pm »
Avre, честита ти втора чертичка, мила! Стискам палци до края! 
:crossfingers: :bfp: :babyflips: :goodluck:
Бебе, а на тебе най-искрено ти желая много успех и късмет!
Ще чакаме съботата да ни зарадваш с най-хубавата новина - високо ЧХГ и  :bfp: !
 :crossfingers: yahoo_17 preggo :bighug:
На всички останали момичета желая много късмет, кураж и вяра!

*
« Отговор #364 -: Ноември 29, 2007, 10:35:49 am »
Здравейте мили момичета - днес имам РД - точно преди година се регистрирах в сайта :lol: Толкова съм благодарна на подкрепата, съветите и куража, които получих от Вас. Без Вас пътятът ми към желаното мъниче нямаше да бъде същия! Тук открих докторът, с чиято помощ видях за първи път от две години две черти на теста за бременност. Тук можех да споделям всичко, което ме тревожи и да съм сигурна, че ще ми подадете ръка.
Днес правих нов тест - втората черта е станала доста плътна :D Викси, нямам никакви по-особени признаци и това много ме притеснява, та чакам със стиснато сърце прегледът в понеделник при доки. Искам да пожелая на теб и Мадлен много късмет утре, а на всички момичета искащи бебче - да получат най-хубавия коледен подарък /ние си знаем какъв е/. Благодаря на Плами, Бинкис, Титката и Душка за подкрепата! Стискам палци на всички!
« Последна редакция: Ноември 29, 2007, 10:41:39 am от avre »
« Отговор #365 -: Ноември 29, 2007, 10:59:41 am »
Авре,честито!Лека бременност от тук нататък и повече почивай!
А на другите опитващи момичета много коледен късмет и скоро да се похвалят като Авре!
« Отговор #366 -: Ноември 29, 2007, 11:05:40 am »
Avre честито и ЧРД:)Получила си най-страхотния подарък днес! Много се радвам за теб, поглеждах форума тези дни и чаках да се похвалиш с положителния тест, сигурна бях че ще успееш!
За симптомите не се притеснявай, аз направих инсеминацията на 24.10., вече съм в 7 г.с. и все още нямам никакви. Аз също се притеснявах като теб, но засега всичко е нормално:) Реших, че може би след толкова трудности при забременяването, заслужавам поне бременността да е по-лека ;)
Лека бременност ти желая и сладко бебче догодина!
*
« Отговор #367 -: Ноември 29, 2007, 11:13:54 am »
Мила Кетбейби, ти беше моето късметче  :D
Желая ти лека бременност до края!
Дали ще чуя сърцето на бебо в понеделник - седмица след положителния тест или само ще видим, че сакчето е на място? През първия месец всяка седмица ли трябва де се ходи на преглед?
« Отговор #368 -: Ноември 29, 2007, 11:33:33 am »
Здравей Avre, рано е за сърчицето. Аз първия път видях само плодното сакче. На следващия преглед след около десетина дни вече имаше и сърчице :)
Засега съм ходила два пъти на преглед, следващия е чак на 20.12.
Аз бих ходила и всяка седмица, за да съм спокойна ;) Доки ще прецени колко често трябва да отиваш и ще ти каже. Може би ще се засечем някой път при него:)
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #369 -: Ноември 29, 2007, 11:43:38 am »
Е;-) Супер новини в сайта се заформиха;-)Хаха дано всички нас скоро ни сполети тая участ с плодното сакче:-) Има надежда значи:-) Честит рожден ден на Авре:-) И лека и безоблачна бременност:-) Успех на всички нас-чакащите
« Отговор #370 -: Ноември 29, 2007, 12:36:27 pm »
Avre ЧРД УСПЕХ във всичко,което умееш,касмет във всичко,което не зависи от теб и сбъдване на всичко,за което мечтаеш!
*
« Отговор #371 -: Ноември 29, 2007, 13:45:14 pm »
Avre лека бременност и честит РД.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #372 -: Ноември 29, 2007, 15:54:11 pm »
avre , пожелавам ти всичко най-добро. подарък за РД имаш, щастието да не те напуска, късмет и лека бременност. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #373 -: Ноември 29, 2007, 16:34:09 pm »
Благодаря Ви, момичета!  :bighug:
*
« Отговор #374 -: Ноември 29, 2007, 20:06:46 pm »
Авре честит рожден ден!!!! и честит най-прекрасен подарък за рожденния ден.
лека бременност и всичко най и от мен  :bighug:
« Отговор #375 -: Ноември 29, 2007, 20:39:49 pm »
Авре,честит рожден ден!А теста сигурно е най-хубавият подарък,който си получавала!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност. :balk_19:
« Отговор #376 -: Ноември 29, 2007, 21:59:11 pm »
Честит Рожден ден, Авре! Много щастие и прекрасна бременност ти желая!
vixi,minesota, успех утре! Всичко да мине гладко и да е резултатно!

*
« Отговор #377 -: Ноември 30, 2007, 09:25:50 am »
Честито avre, лека и безпроблемна бременност.
/>
« Отговор #378 -: Ноември 30, 2007, 10:47:12 am »
Авре..честито и от мен.Много положителни емоции и прекрасно  :babyflips:на финала!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #379 -: Ноември 30, 2007, 11:18:05 am »
Авре, честит рожден ден, честита подранила Коледа. Леки и безоблачни 9 месеца до първата прегръдка с Бебе.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери