0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #340 -: Ноември 26, 2007, 19:42:51 pm »
Бебе стискам палци ! :bighug:
*
« Отговор #341 -: Ноември 26, 2007, 20:30:57 pm »
Авре, бебе стискам палци и искрено се надявам да видите по две дебеееели черти  :D
колкото до странните цикли и зацапването, мисля че е от утрогестана и аз съм така вече 3 цикъл по ред от 28-30 дни скочих на 36-37 и цикълът ми започва с двудневно зацапване. тити според мен най-добре да отидеш при Владимиров да те прегледа
а сега да си напиша дневния отчет - днес 7 ден от стимулацията, 12 инжекции мерионал и вече напрежението, което усещах в началото не е само леко напрежение, а направо ще се пръсна - гърдите ми са подути и болезнени, така си усещам и яйчниците, направо ужас. утре съм на преглед и изследване на хормони
« Отговор #342 -: Ноември 26, 2007, 21:02:14 pm »
хей vixi ние сме заедно с теб и на мен днес ми е 7 ден от стимулацията   :D Аз от 3 ден съм на меногон по 2 ампули но днес бях на преглед и доки каза че съм направила повече фоликули отколкото трябва и за да не пораснат всички ще бия вече по 1 амп. Успех на всички!
« Отговор #343 -: Ноември 27, 2007, 09:36:49 am »
Ауу, avre, толкова се радвам за теб!Дано, дано! Нали знаеш, че макар и бледа, втората чертичка си е втора!
Аз миналата седмица бях извън София и не съм влизала тук, затова сега отговарям.
Dragica, правих инсето при д-р Владимиров.
Бебе, аз също се изумих от многото фоликули след клостила, но е факт! В дясно бяха 2, но май на последния преглед единия беше изостанал. А в ляво изглеждаха като пчелна пита 8O!
Аз вчера - 11 ден след инсеминацията си пуснах кръвен тест - 0.435 :? И този път не стана... и с тази ниска успеваемост се чудя до кога да продължаваме...
Следващия месец мисля да си почина, че ще ми е доста натоварен откъм работа. Януари може пак да опитаме и после мисля да се готвим за по-сериозната стъпка! Ще видим!
Стискам палци на бебето, joli, renive и  всички, които тези дни очакват добрата новина! Много късмет на vixi, neliso, minesota и останалите момичета в действие!  yahoo_17
« Отговор #344 -: Ноември 27, 2007, 10:18:34 am »
Сега се жръщам от преглед...имам си една чудесна киста :( Сега следват противозачатъчни 21 дена после цикъл, после пък Владимиров е ваканция и аз оставам за януари....
Стискам плаци на другите да се похвалят, поне да напълни темата с положителни резултати... УСПЕХ :)
« Отговор #345 -: Ноември 27, 2007, 10:35:44 am »
Момичета,за съжеление и аз не мога да се похваля :oops:4-ти отрицателен тест и вече 3-ти ден с кафяво зацапване. В "Надежда" излизат отпуска така,че пропускам декември оттам и януари и незнам докога. Записаха ми час за 9-ти януари при д-р Персенска ама на мене ми е късно/в смисъл, че ще съм някъде 15-16 ден/. Успех на тези които чакат!Желая им го от цялото си сърце!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #346 -: Ноември 27, 2007, 10:38:32 am »
Момичета всички ще успеем, едни сега, други след новата година!
Хайде някой да ни зарадва......... :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #347 -: Ноември 27, 2007, 12:59:39 pm »
Момичета, успех на всички очакващи резултатите си.
Да започнем от един доста положителен тест в събота, а? :wink:
*
« Отговор #348 -: Ноември 27, 2007, 16:21:49 pm »
Викси, Бинкис, благодаря за подкрепата - дано е станало. Утрогестанът не съм го спряла - нали така трябва?
« Отговор #349 -: Ноември 27, 2007, 17:00:26 pm »
Avre само положителни емоций одтук нататък,а за Утрогестана трябва да го продължиш
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #350 -: Ноември 27, 2007, 18:13:37 pm »
Тити, така се надявах за теб :( Дано януари е твоят късметлийски месец.
Vixi, Neliso - дано направите хубави яйчица и после по един комплект  :sbabygirl: :babyboy: и на двете ви пожелавам ;)
Бинки, може пък да е рано още за тест. Дано М. те пропусне все пак за около 9 месеца!
Благодаря за пожеланията :bighug: В събота ще видим дали ще ви зарадвам или вие ще ме успокоявате.

« Отговор #351 -: Ноември 27, 2007, 18:38:17 pm »
Дано Бебе .. чул те Господ януари да е моя месец. А сега трябва да твоя месец..чакаме добри новини от теб в събота ...чуваш ли ей :)
« Отговор #352 -: Ноември 27, 2007, 18:42:12 pm »
Бебчо,тити-късмеееет  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #353 -: Ноември 27, 2007, 20:04:55 pm »
Бебе стискам палци, а аз днеска успях да се преборя за втора инсеминация декемри преди да излезат отпуска  :Dе трябваше да ида до там защото секретарката беше категорична, че не може тази година.....както и да е това си е пак успех.Чак си се чудя колко бях съсипана сутринта, а сега нали знаете надеждата умира последна!Имам час :D, имам час :D.Бебе дай тон във събота! :band:
*
« Отговор #354 -: Ноември 27, 2007, 21:02:42 pm »
авре твърдо продължаваш утрогестана, някакви други признаци имаш ли?
тити Владимиров кога ще е отпуска?
нелисо моето инсе ще е в петък , днес беше последния мерионал, док каза, че общо взето от всички фоликули, които са тръгнали най-вероятно 3 ще са ок до петък и дай боже да нацелим момента. Утре трябва да ми сложат прегнила, сега започвам да броя часовете,за да преценя утре кога да отида за инжекцията, при предишните инсеминации овулацията ми беше около 36-40 часа след прегнила
успех на всички

« Отговор #355 -: Ноември 27, 2007, 21:08:41 pm »
Успех Vixi  :crossfingers:Аз утре съм на преглед и ще видим какво ще ми кажат .Успех и на всички чакащи!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #356 -: Ноември 27, 2007, 21:26:44 pm »
vixi, и аз в петък съм на инсе при Владимиров!
Ще стискам палци :) и за двете !
*
« Отговор #357 -: Ноември 27, 2007, 21:59:30 pm »
аз съм в 13. може да се засечем, ако не много много късмет от мен
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #358 -: Ноември 28, 2007, 10:08:01 am »
Oo със сигурност на мен ми каза към 10 ама доста си чакам всеки път! Така че предполагам и този път ще  е така. Успех !
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #359 -: Ноември 28, 2007, 10:29:34 am »
Renive, дано "извоюваната" от теб инсеминация бъде успешна и получиш хубав коледен подарък ;)
Викси, Минесота - успех в петък!