Евро, след ужасен и почти невъзможен сондаж, последван от същия ЕТ - около 40 мин.ровене и търсене на канала, който има крипта и естествено неуспех на ИКСИ-то, док реши да ми слага ламинария, че да опита да разшири канала. Дотук добре, слага ми той с упойка ламинарията и аз мисля да си ходя,но....... взе да ме боли много. Пих аулин, но болката не отшумя. После взе да ми причернява, направих "акушерска ръка" - понятие, което не знаех какво е, но вече и с това съм наясно - пръстите на ръцете ми се сгърчиха като на орел и не можех да ги движа. Та като ме видя док пак ме упои да вади ламинарията. Да, ама не!!!
За мой "късмет" тя се скъса на половина. Решиха да ме оставят в болницата, на системи и антибиотик. Док притеснен. На другия ден пак упойка, пак опит да се вади и пак .....нищо. Чак в неделята на третия ден, викат ме пак, лягам в стаята за ЕТ, идва проф.Козовски и този път без упойка почва вадене. Да ти кажа, направо по едно време ми идеше да вия от болка. Слава Богу, обаче, той успя да го извади, че вече се чудеха какво да ме правят. Даже мислеха до София да тръгваме, въпреки, че нямах идея как точно ще го направим. Ще летим ли ...?!? Док после ми вика: "Е изкара половин раждане" !!!
Дано написаното не ви откаже
Иначе имам пускана тема през септември "Проблем при сондажа" - тогава писах пак за проблемния сондаж, виж я, ако искаш.
Успех и извинявайте за дългия постинг.