0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: Нова тема - нов късмет! - IVF 10,11.2007.
« Отговор #380 -: Ноември 05, 2007, 15:34:03 pm »
Цитат
Никой нищо не прави предварително
еееееех наистина си прав или трябва да си самоназна4иш или да ги подтикваш да си направя ли това а да си направя ли онова.станахме по доктори от докторите :?
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #381 -: Ноември 05, 2007, 15:38:10 pm »
Дживотинче, какво е станало на твойта дилатация, и аз нямам свястен ЕТ. Разкажи моля.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #382 -: Ноември 05, 2007, 15:53:45 pm »
Евро, след ужасен и почти невъзможен сондаж, последван от същия ЕТ - около 40 мин.ровене и търсене на канала, който има крипта и естествено неуспех на ИКСИ-то, док реши да ми слага ламинария, че да опита да разшири канала. Дотук добре, слага ми той с упойка ламинарията и аз мисля да си ходя,но....... взе да ме боли много. Пих аулин, но болката не отшумя. После взе да ми причернява, направих "акушерска ръка" - понятие, което не знаех какво е, но вече и с това съм наясно - пръстите на ръцете ми се сгърчиха като на орел и не можех да ги движа. Та като ме видя док пак ме упои да вади ламинарията. Да, ама не!!!  :( За мой "късмет" тя се скъса на половина. Решиха да ме оставят в болницата, на системи и антибиотик. Док притеснен. На другия ден пак упойка, пак опит да се вади и пак .....нищо. Чак в неделята на третия ден, викат ме пак, лягам в стаята за ЕТ, идва проф.Козовски и този път без упойка почва вадене. Да ти кажа, направо по едно време ми идеше да вия от болка. Слава Богу, обаче, той успя да го извади, че вече се чудеха какво да ме правят. Даже мислеха до София да тръгваме, въпреки, че нямах идея как точно ще го направим. Ще летим ли ...?!? Док после ми вика: "Е изкара половин раждане" !!!
Дано написаното не ви откаже  :) Иначе имам пускана тема през септември "Проблем при сондажа" - тогава писах пак за проблемния сондаж, виж я, ако искаш.
Успех и извинявайте за дългия постинг.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #383 -: Ноември 05, 2007, 16:00:30 pm »

Дано написаното не ви откаже 

Едва ли??? :wink:
*
« Отговор #384 -: Ноември 05, 2007, 16:03:01 pm »
Ази, миличка толкова много съжалявам. Ако цикълът не ти е дошъл, може би не още всичко е загубено. Кръвен тест, може би трябва да пуснеш, за да си сигурна. Не знам и аз, какво друго може да се направи. Не се хващай на приказките на Александров, че нищо не може да се направи. Дай си една дълга почивка, пусни си там разните изследвания, дето момичетата те съветват, и ще видиш, че решението само ще дойде. Ако имаш нужда от подкрепа, някой с когото да си поговориш или каквото й да е, да знаеш, че съм насреща!!! Господ прави и чудеса. Има път към твоето бебче, само трябва да го намериш!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #385 -: Ноември 05, 2007, 16:04:36 pm »
Дживотинче, а ти би ли се доверила отново на този екип?
Това което ми разказа е сценарий за "Спешно отделение", съжалявам че е трябвало да минеш през това, а въпреки тия мъчения са ти направил трасфер ли? С кървящия канал?! 8O

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #386 -: Ноември 05, 2007, 16:27:24 pm »
не, не, мила! Дилатацията беше след неусешното икси, две седмици след това. А иначе екипа общо взето ми харесва, с малки изключения. Само ще ти кажа, че бях в АГ-Варна. Пък и тук не знам на кого друг да се доверя. Ако искаш още инфо, може да ми драскаш на лични, че да не натоварваме темата.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #387 -: Ноември 05, 2007, 16:58:32 pm »
Май, май и при мен нещата вървят към поправителен при д-р Стаменов, и двата уринни теста на 11-ти и на 14-ти ден са с по 1 чертичка, днес пуснах кръвен 15-ти ден ми е и утре ще разбера резултата. Иначе официалния тест е на 17-ти ден в сряда в клиника Малинов, на чудо ли да се надявам след тези уринни тестове и аз не знам вече - знам че има разни случки , обаче си мисля, че поне на 14-ти ден вече би триабвало да показва-поне да е бледа втора пък то....не знам....  :oops: От друга страна си казвам, че щом като в повечето клиники се правят официалните тестове чак на 17-ти и 18-ти ден значи има някакъв резон в това, дори си прочетох протоколите от предишните 3 опита и видях че при Табакова дори всеки път са ме викали за тест на 20-ти ден. Ами какво да кажа освен, че надеждата остава последна и ще чакам -дано пък чудото да стане, знае ли човек. Успех на всички момичета и не ми се иска никак да се отчайваме. Аз четох темата на Перла и страхотно ми подейства :youwoman: като презареждане - излиза, че който не се отказва той все някога успява!  :bori_012: :bori_015: 

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #388 -: Ноември 05, 2007, 18:09:23 pm »
Ако цикълът не ти е дошъл, може би не още всичко е загубено. Кръвен тест, може би трябва да пуснеш, за да си сигурна.

Джини, не съм прокървила още, но имам М болки от събота още и гърдите ми са капли. Тетът беше на 14ти ден и все нещо трябваше да покаже.
Въпреки това обаче днес пуснах и ЧХГ и за мой голям "късмет" ще стане чак в сряда. Примолих се за по-рано - утре след обяд евентуално, но не сигурно.
Така че като по устав действам :).

А що се отнася до Александров, той за момента няма идея какво да правим, не че ме е отписал. Ще правим нова спермограма и ще умуваме над нея. Вярвам му 100%, че и повече, а и като го гледам какви дебели книги чете...  8O една огромна носеше вчера.

Давам си сметка, че не съм писала дневника в си подробности около разговора с док вчера, което буди толкова въпроси, но обещавам утре да ми се пише повече от днес.
*
« Отговор #389 -: Ноември 05, 2007, 18:24:48 pm »
Дживотинче, това, което си преживяла е ужасно 8O

Ази, Марина, :crossfingers: :crossfingers:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #390 -: Ноември 05, 2007, 20:27:19 pm »
Кети, Ази, много съжалявам :
Азидокато няма М има надежда!!!
« Отговор #391 -: Ноември 05, 2007, 21:53:53 pm »
Кети,Ази много съжелявам :? за резултатите. Бъдете силни и вярвайте в положителният край на нещата.  :bighug:
*
« Отговор #392 -: Ноември 05, 2007, 23:20:22 pm »
хайде, Маринкеее, чакаме те утре с добри новини!!!
Ази, много се надявам да си сгрешила, жените пишат яе всичко е като при неуспех, но теста е положителен, :crossfingers: и в сряда кръвния да е с мноого числа :)  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Косето е на небето.
« Отговор #393 -: Ноември 06, 2007, 00:09:58 am »
Ази,Кети и Марина дано сте били само нетърпеливи и кръвните тестове да покажат бременост!!!!
Дживотинче дано занапред да няма вече болка с малко късмет -бременост!!!
Теоха,как си ?Нареди ли се болката на корема?
« Отговор #394 -: Ноември 06, 2007, 10:18:19 am »
Ех пак се провалих!Колко исках да започвам стимулация,но ще се наложи да ми пунктират задържан фоликул,пак пункция но не за радост,е ще имам две пункции :(,но доки каза споко и близнаци сме раждали с такива проблеми,чул го Господ!
<a
« Отговор #395 -: Ноември 06, 2007, 11:00:24 am »
Ех пак се провалих!Колко исках да започвам стимулация,но ще се наложи да ми пунктират задържан фоликул,пак пункция но не за радост,е ще имам две пункции :(,но доки каза споко и близнаци сме раждали с такива проблеми,чул го Господ!
  Спокойно,ще започнеш. :D Зная как се чувстваш,защото и моето започване на процедурата ми отне една година.Все нещо не ми беше наред.Това чакане ме побъркваше.  :wink: Е...,стигнах почти до финала. :D На 09.11. ми е теста и Дай Боже да мога да се похваля.  :D :D :D
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #396 -: Ноември 06, 2007, 11:01:25 am »
Ази,Кети,Маринче скоро гледах едно интервю с док. Стаменов и той каза нещо,което страшно много ми хареса: МНОГО МРАЗЯ ИЗРАЗА,ЧЕ НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА,ЗАЩОТО НАДЕЖДАТА НИКОГА НЕ УМИРА!!!!Дано тези думи на Стаменов ви помогнат да продължите напред и помнете,че когато човек иска нещо на всяка цена нетрябва да спира да се бори! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #397 -: Ноември 06, 2007, 11:06:34 am »
Хайде Нуши, чакаме всички!! :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Бързо да ни зарадваш!
« Отговор #398 -: Ноември 06, 2007, 11:10:01 am »
Хайде Нуши, чакаме всички!! :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Бързо да ни зарадваш!
Благодаря ти!  :balk_21: Малко остана.... :D :D :D
« Отговор #399 -: Ноември 06, 2007, 11:12:58 am »
Нушка силно ти стискам палци :crossfingers: :blowingdust:
<a