0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова тема - нов късмет! - IVF 10,11.2007.
« Отговор #400 -: Ноември 06, 2007, 11:17:16 am »
Нушка силно ти стискам палци :crossfingers: :blowingdust:
  Благодаря ти!  Ох.....,как си стискам и аз палците... :D :D :D Чак ме болят вече... :wink: :wink: :wink: Многото мина,малко остана... :wink: :wink: :wink:
« Отговор #401 -: Ноември 06, 2007, 11:30:33 am »
Нушка, и аз стискам палци за теб!

Сигурна съм, че ще се похвалиш на 10.11.07 С  :bfp:

:bighug:
*
« Отговор #402 -: Ноември 06, 2007, 11:36:21 am »
Момичета може ли да попитам нещо: на 4.5 ден от цикъла (3.5 ден от стимулацията) колко фоликула е нормално да имаш вече.Моите са само 3 и се чудя дали не са много малко? И още едно питане нормално около 7 дни ми е М. а сега след като се започна със стимулацията на 6-ден нямам никакво течение, може би е свързано с тези хормони в големи дози да се променя цикъла?   
« Отговор #403 -: Ноември 06, 2007, 11:36:52 am »
Нушка, и аз стискам палци за теб!

Сигурна съм, че ще се похвалиш на 10.11.07 С  :bfp:

:bighug:
Благодаря ти.... :bighug: Не зная защо,но и аз имам усещането за  :bfp:  Само на моменти си мисля да не бъркам усещането с желанието,че тогава  :balk_145: :balk_145: :balk_145:   Но....аз съм си казала....."До 09.11. съм бременна,пък за после ще видим...,теста ще покаже...." :balk_103:
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #404 -: Ноември 06, 2007, 11:50:34 am »
здравейте момичета,
На всички успели честито,а на останалите съжалявам,знам какво е.
Вчера ми беше трансфера,но май нещата приключиха преди да са започнали.
Пунктираха ми 8 яйцеклетки,от които са се оплодили само 2 и на 3 ден трансфер са пазделени само на 4.Като се порових май това означава че изобщо са спрели да се делят.Тогава защо ги трансферират изобщо.Сега си поплаквам и незнам какво да правя.
Да вярвам ли и дали изобщо да чакам.Или да смятам нещата за вече приключили.
*
« Отговор #405 -: Ноември 06, 2007, 12:03:03 pm »
здравейте момичета,
Пунктираха ми 8 яйцеклетки,от които са се оплодили само 2 и на 3 ден трансфер са пазделени само на 4.Като се порових май това означава че изобщо са спрели да се делят.Тогава защо ги трансферират изобщо.Сега си поплаквам и незнам какво да правя.
Elist, в никакв случай не се отчайвай. На мен ми извадиха само 4 яйцеклетки, уж се оплодиха, но на втори ден док каза, че са спрели да се делят и със сигурност до трансфер няма да се стигне. Но все пак изчакахме един ден. На третия бяха се поразмърдали и четирите. Решиха да ми ги върнат,защото все пак имаха някакви мижави фрагментчета. Аз не вярвах, че ще стане нещо и го ударих на ходене насам-натам. Щях да падна, като видях две чертичи. Док беше разбит.
  Така че нищо не е загубено. Най-важното е да не се отчайваш!
момичета, страшно съжалявам за отрицателните тестове, но следващият път ще е ваш!Само не се предавайте! Честито на успелите! Стискам палци на всички!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #406 -: Ноември 06, 2007, 12:06:00 pm »
Момичета може ли да попитам нещо: на 4.5 ден от цикъла (3.5 ден от стимулацията) колко фоликула е нормално да имаш вече.Моите са само 3 и се чудя дали не са много малко? И още едно питане нормално около 7 дни ми е М. а сега след като се започна със стимулацията на 6-ден нямам никакво течение, може би е свързано с тези хормони в големи дози да се променя цикъла?   
Зная че е нормално да се притесняваш,аз за 7 фолекула на първи преглед как плаках.... После растяха само 5,а накрая ми извадиха 6. :? Но познавам момичета които имаха по 2,по 3 фолекула и пак стигнаха до трансфер с хубави ембриони.Така че не се тревожи излишно.Те и още фолекули ще излязат.Само спокойно.Стискам ти  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #407 -: Ноември 06, 2007, 12:09:21 pm »
"Теоха,как си ?Нареди ли се болката на корема"
Анелия,благодаря ти,че се сети за моята нещастна особа.Вече срам не срам и тук ще питам дали има някой друг такъв подут като мен като балон.И с всеки изминат ден имам чувството,че се подувам още и незнам накъде вече отивам.Досаждам да Док,той ме успокоява,че било нормално,но явно не ми стига.Вече имам чувството,че никога няма да спадна.И то да беше заради бебето,ами заради тия хормони.
Момичета-не бързайте и не унивайте,надявам се тези,които са избързали,да имат приятна изненада и да се похвалят.Стискам палци на всички!
Извинявайте за нескопосания цитат,но ...
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #408 -: Ноември 06, 2007, 12:19:04 pm »
Теоха,и мен ме притеснява това,че ми е подут корема.По време на стимулацията нищо ми нямаше,но от трансфера насам ми е много подут.Не съм питала дали е нормално,но.....се тревожа.До кога ще ми е така? :(
« Отговор #409 -: Ноември 06, 2007, 12:22:40 pm »
здравейте момичета,
Elist,не губи надежда! Може пък в теб ембрионите да започнат да се развиват по-добре.Знаеш ли...??? :D Само се зареди с положително мислене и ще видиш.... :D  Стискам ти  :crossfingers: за  :bfp:
« Отговор #410 -: Ноември 06, 2007, 12:26:59 pm »
Теоха,и мен ме притеснява това,че ми е подут корема.По време на стимулацията нищо ми нямаше,но от трансфера насам ми е много подут.Не съм питала дали е нормално,но.....се тревожа.До кога ще ми е така? :(
Звучи като вторична хиперстимулация. Казват, че е почти сигурен признак за бременност  :D
Стискам ти палци  :crossfingers:

lb2f
« Отговор #411 -: Ноември 06, 2007, 12:32:12 pm »
Звучи като вторична хиперстимулация. Казват, че е почти сигурен признак за бременност  :D
Стискам ти палци  :crossfingers:
Дано да е от това.А може и от лекарствата да е,нали? :? Още ден-два и ще се знае от какво е... :wink: Тайничко се надявам да е заради бременност. :wink:
« Отговор #412 -: Ноември 06, 2007, 12:32:31 pm »
Нушка чувала съм от лекарите че "подута жена" след трансфер - е бремена жена! Ти просто си една бремена подута жена :balk_103:
<a
« Отговор #413 -: Ноември 06, 2007, 12:35:01 pm »
От лекарствата обикновено е още преди трансфера. Хубаво е, че си подута  :D

lb2f
« Отговор #414 -: Ноември 06, 2007, 12:40:03 pm »
Ох.....,момичета,много е хубаво да чета тези неща....,но докато не видя тестовете...Всичко в момента е само мечта и илюзии...Благодаря ви за подкрепата!Дано да мога да се похваля! :bighug:
*
« Отговор #415 -: Ноември 06, 2007, 12:51:52 pm »
Нушееееее стискам палци да се похвалиш !!! :bighug:
« Отговор #416 -: Ноември 06, 2007, 13:17:00 pm »
Нуше,мила,сигурно е че си бременна.Аз като отидох с криза след второ подуване в клиниката и всички ми се радваха,че съм бременна,а аз щях да умра.Даже не искаха да ми пускат ЧХГ,бяха сигурни.Казаха,че бебето като се хванело,почвало да си прави хормони,и ние пием хормони и така..се подуваме.Чакам да се похвалиш с положителен кръвен тест,но не бързай..
Happiness is the way!

« Отговор #417 -: Ноември 06, 2007, 13:22:06 pm »
Ох...,момичета,не ме карайте да си мечтая напразно.Благодаря ви за надеждите и куража..,но ще си изчакам теста и тогава ще се впусна с пълна сила в мечтите си.... :D :D :D Много,много благодаря на всички! :bighug:  Очаквайте включване тези дни.....,какъвто и да е резултата,борбата ще продължи по един или друг начин.... :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #418 -: Ноември 06, 2007, 13:50:36 pm »
не ме карайте да си мечтая

Ами то какво друго ни остана.
Само мечтиииии, мечтииииииии.
« Отговор #419 -: Ноември 06, 2007, 15:01:04 pm »
Вярвайте в мечтите си,момичета!Иначе как ще се сбъднат :wink: :lol:
Happiness is the way!