Лейди, и вие ли... Ние и двете сме с болни гърла. Все се надявах, че ще се оправим с Проспан-сироп за кашлица, защото Али е активна, игрива, яде добре, спи спокойно, просто кашля тук-там, но педиатърката ни лепна и на двете антибиотици: няма тън-мън. Наистина в България под път и над път се бутат антибиотиците. Не се дава шанс изобщо на тялото само да се справи. След като се нацупих за антибиотиците на детето, лекарката просто ми каза: "и да знаеш, че Оспамокса е най-малкото, моли се с това да се оправи"...Да се оправи от фибринозно гърло...Друга диагноза нямаме...Вирус било...Вирус с антибиотици лекуват!!! Отговорността си била моя, като не искам, да не давам. Това е нейното лечение и тя поема отговорност с така предписани медикаменти... Толкова ми е гадно. Детето ми не е захранено още, а вече го тъпча с лъжицата с антибиотик и някакви витамини, дето хич не са за бебета-имат консерванти, а може и глутен... Нямало било други...Всичко, което ми изписаха е за деца на по-голяма възраст. Ставали били и за бебета! Е, тогава защо производителя си играе да пише по листовките: "за деца над 2 години", след като го дават спокойно на бебе на 4 месеца и половина? Направо не знам какво да правя...
Момичета, някой ползва ли за бебетата си продукти за усливане на имунната система. Чувам за някаква "Коластра", "Зелена енергия" и "Оксцило...не знам си какво,много му е трудно името"... Имате ли впечатления?