То и Аптамила е продукт на Нутрисиа, ама все пак си е друго...
Аптамила нали е на Милупа?...
Ние АМ само Аптамил сме пили, започнахме към 5ти месец още докато кърмех и сега сме само на него. Прие се безрезервно, веднага, не е имало проблем. Ставало ми е на бучки само ако водата е много гореща!
Боровинчо, да не би това да е проблема? Ако пък е хладка, пак има вероятност да не се разтвори добре, въпреки че по стечение на обстоятелствата и в хладка съм го разтваряла без проблем. Трябва да е топла, около 50-60градуса. Аз държа вода с тази температура в термос. Когато сме навън просто си вземам термоса с нас в раницата. Изглежда сложно, но всъщност не чак толкова, въпрос на организация.
Но такова нещо да се налага да прецеждам бучки...пробвай да варираш малко с температурата на водата.
За памперсите на Памперс, аз мисля, че новите партиди ще са вече такива артоматизиране,
Лиде, може би все още попадаш на стари запаси. Смених ги поради тази причина, сега сме на Дайперс, не миришат на нищо.
Някой питаше за ръкавиците - аз трудно им свикнах, точно като Мини не усещам какво пипам, какво върша, чинии пък да измия с ръкавици - абсурд, но е въпрос на навик и мисля, че е по-добре с тях.
Мари, моят принцип за извеждането е, че няма да изведа само при много лошо време, такова дето на мен ще ми е много неприятно да съм навън, какво остава за бебето. Все пак има дрехи и за студено време